Mijn week in foto’s 27.

Geen reacties

JONGENS (oeps did I just assume your gender?) HET AFTELLEN KAN BEGINNEN!!!!!!!!!

IK HEB BIJNA VAKANTIE! BIJNA! Nog eventjes twee examens knallen op donderdag en dan nog een paar dagjes werken en dan eindelijk, ik herhaal, eindelijk vakantie!! Ooooh ik kan echt niet wachten!! Door mijn faalangst kan ik alleen maar denken dat ik mijn examens van donderdag niet haal en heb nu echt eventjes mijn ‘I don’t care’ – bril op, want ik heb echt zo iets van; al haal ik het niet dan herkans ik het maar na de vakantie. Echt slecht om zo te denken maar ik ben er echt klaar mee gewoon. Heb je trouwens ook last van faalangst? Of ben je wel zeker van je zaak? Ik had laatst een les daarover en ik had letterlijk alle symptomen. Misschien binnenkort een blogpost hierover.

deel 2-1

Dus maandag en dinsdag verliepen zoals altijd vrij rustig op werk (aka superdruk). Huiswerk er tussendoor doen en blijven slapen bij ouders op dinsdag, omdat woensdag tram 3 niet reed. Wel flex even geld besparen en met mijn kat en zusjes chillen en gezellig in bed liggen en de ZOOP film kijken, haha. Ook even in de douche allemaal producten van mijn moeder en zusjes gebruiken, hihi.

ontwerp zonder titel-1

Donderdag was de laatste schooldag. Na een presentatie en de laatste puntjes op de i zetten, mochten we vroeg naar huis. Dus gingen Jim en ik langs wat vrienden van ons en daarna vroeg naar bed. Vrijdag was een rustig werkdagje. Mijn stagiaire kwam een cadeautje brengen omdat ze naar het volgende jaar over was, dus was een gezellig dagje. Binnenkort ga ik jullie vertellen hoe deze heerlijke producten waren! Mijn pa en ik zijn ook eventjes snel langs de kringloop geweest, daar kocht hij voor mij een koffer en een gaspitje voor op de camping (festival).

ontwerp zonder titel-2

Vrijdagavond waren we eventjes langs Ashley en Rene geweest, waar ik zoals altijd in slaap viel op de bank, haha. Zaterdag heb ik mijn huisje een beetje opgeruimd. In de middag gingen we door regen en wind gezellig op de scooter met Jim naar Delft. Daar hebben we heerlijk met mijn familie bij Restaurant Samen gegeten. Niet echt veel keus voor vegans, maar voor de rest heel gezellig. In de avond nog op de koffie bij mijn ouders en terug naar Rotterdam, op de scoot. Was gezellig.

ontwerp zonder titel-1

ontwerp zonder titel

In de avond had ik een muisje gevonden beneden bij mijn trappengat. Jim en ik probeerde hem te redden, maar de kleine rakker had gif op. 😦 Hij was helaas in de ochtend overleden.

ontwerp zonder titel

Zondag was Bo de nicht van Mick en Jimi jarig. Op naar Hellevoetsluis ofzo, om dat te vieren. Nu lekker in mijn bedje klaarmaken voor nog 2 werkdagjes! BIJNA BIJNA BIJNA VAKANTIEEEE!!!

deel 2

Wat heb ik gelezen deze week: ‘Norwegian Wood’ van Murakami, ik zit er aardig in en vind het een heerlijk boek om te lezen.

Wat ik heb gekeken deze week: The Last Csar op Netflix. Prachtig gedaan! Ik heb gehuild aan het einde.

Wat heb ik kapot geluisterd deze week: Mijn zomerse Spotify playlist.

Wat heb ik deze week gekocht: FOOODDD!! Ik koop echt veel eten.

Nou luitjes, dit was dan ook mijn week! Ik kan dus echt niet wachten op Wildeburg en Frankrijk. Ga jij nog festivals pakken deze zomer?

xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s