Dit neem ik mee naar Wildeburg!

Geen reacties

Ik had in mijn gedachten dat ik superveel tijd zou hebben om lauwe foto’s te maken van wat ik allemaal zou meenemen en had dan ook deze tekst geschreven:

“Wildeburg staat bijna voor de deur. Nog maar 2 nachtjes slapen en dan sta ik weer met mijn blije bakkes tussen de bamboo. Heel leuk, maar wat neem ik nou mee? Wat moet je nou meenemen naar een 3 daagse festival waarbij je 4 nachten gaat overnachten op een camping terrein? Benieuwd? Lees dan snel verder.”

Wat je altijd mee maakt is dat je tijd te kort komt en alles superhastig gaat doen. I.p.v. foto’s van al mijn producten die ik mee neem, maak ik een lijstje van wat ik nou precies mee neem naar Wildeburg, of gewoon naar een festival (alhoewel Wildeburg niks gewoons is). Dus lees lekker verder, of gebruik dit als je afvink lijstje.

We beginnen met mijn ticket ofc! Mijn ID, zorgpas, pinpas en wat cash. The usual stuff.

Dan voor de camping neem ik aka neemt Jimi (hij zorgt voor alle camping spullen) onze tent en alle camping materiaal mee (zoals haringen en een hamer enzo). Slaapzaken, dekens, opblaaskussens, luchtbed, alle toebehoren. Gasbrander, pannetjes en bestek gaan ook mee. Wasknijpers, touw en tape gaan ook in de tas. Oh en wc-papier, keukenpapier en afvalzakken niet vergeten! Ik neem ook wat lichtjes mee om onze tent wat op te vrolijken.

Kwa elektronica neem ik mijn oplader, powerbanks en 2 wegwerpcameras mee. De rest laat ik lekker thuis.

Voor kleding heb ik allemaal verschillende outfits. Die hou ik nog eventjes geheim. Maar omdat het weer in Nederland onvoorspelbaar is heb ik van alles wat. Voor lekker weer, regen maar ook voor koud weer. 2 paar schoenen (1 paar sneakers en 1 paar Dr. Martens) en slippers voor het douchen. Twee regenjassen (zijn heel dun en makkelijk om mee te nemen) 2 truien. Twee trainingsbroeken en 1 legging en 2 panty’s. 100 onderbroeken en sokken, 2 handdoeken en een badjas, oh en een badpak.

In mijn toilettas gaat:

 • douchegel
 • shampoo en conditioner
 • scheermesje
 • washandjes
 • tandenborstel, tandpasta en tandenstokers
 • haarverzorging
 • oordopjes
 • deo
 • make up, heb eigenlijk heel weinig mee: foundation, concealer, bronzer, poeder, lippotlood en lipstick en liquidlipstick en gloss.
 • pincet
 • reinigingsdoekjes
 • maandverband en tampons
 • vochtige toiletdoekjes
 • zonnebrand
 • aftersun
 • pijnstillers
 • pleisters (ehbo-kit)
 • glitters (ja ik ben die festival girl)
 • pen en papier

Een aantal heuptasjes voor de outfits.

Wat eten en drinken betreft gaat het beetje lastig worden.

Brood, pindakaas, bananen, soep, energierepen en noten. Noodles, bonen, mais. Chips, vegan croissants, energieblikjes en heel veel water.

Oh en ik heb ook mijn tarot kaarten mee haha.

De auto van Stijn zit in ieder geval heel vol! Vind je dat ik iets ben vergeten? laat het mij dan weten in de reactie! Zo niet, dan spreek ik jullie maandag weer want ik ga optimaal genieten op Wildeburg!! Zie je mij rond slingeren tussen de bamboo spreek me dan vooral aan! 

Love jullie!

xoxox

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s