Mijn week in foto’s 33.

Geen reacties

Back in mijn flow, begin ik weer aan een werkweek. Het is altijd eventjes met je beide benen terug op aarde komen, als je van een vakantie terugkomt. Ik weet niet bij jullie maar ik voel me dan altijd alsof ik op een ander planeet ben. Gelukkig gaat het inwerken na de vakantie snel en is mijn ‘zenheid’ snel verdwenen met mijn baan.

Mijn eerste werkdag ging dan ook vrij rustig. Omdat mijn ouders in Rusland zijn pas ik op mijn kat Ygor en chill ik hem in mijn ouderlijke huis.

Maandagavond zijn Jimi en ik nog door de storm en regen naar zijn opa en oma geweest. Lekker gebabbeld en gelachen! Oudere mensen blijven mij nog altijd verbazen met hun (gekke) verhalen.

Dinsdag heb ik een vrij rustige werkdag ervaren waarin ik stiekem aan school zat. In mijn vakantie heb ik er namelijk niks aan gedaan. Het enige trouwens wat ik heb besloten in mijn vakantie is mezelf elke dag te vragen ‘wat wil ik nu doen?’ Vandaag denkt mijn hoofd aan: ‘GELD UITGEVEN!’ Herkenbaar? Helaas, moet ik eventjes op water en brood leven na mijn vakantie. Dus dat zit er niet in. Ook heb ik mezelf de opdracht gegeven om elke dag te lezen en te tekenen, of in ieder geval creatief bezig te zijn. Best wel een goed voornemen, toch? Heb jij nog bepaalde voornemens na je vakantie?

Woensdag, donderdag en vrijdag heb ik gewerkt. Woensdag op donderdag en donderdag op vrijdag, heb ik gelogeerd bij mijn ouders. Aka met de liefde van mijn leven Ygor en ooohhhh wat heeft hij mij gemist.

Zaterdag ben ik naar de verjaardag van Jip en Petra geweest aka the Cosmoscouple, het was onwijs gezellig! Ook heb ik gewoon een supertoffe spot ontdekt in mijn eigen hometown. Bij de Kroon is er gewoon een tiny house camping! Echt prachtig! Ik keek mijn ogen uit en ga dan ook echt een nachtje reserveren met Jim. Meer informatie vind je hier.

img_8139img_8140img_8142img_8144

Daarna zijn we een drankje gaan doen bij Weelde en toen was ik uitgeteld. Zondag heb ik gezeten aan mijn blog en lekker thuis gechild.

img_8146

Wat heb ik gelezen deze week: Advocaat van de duivel van John Grisham. Er is een verfilming van ‘The Firm’. Ik vind het een spannend boek, alleen best dik haha.

img_8182

Wat ik heb gekeken deze week: Orange is the new black, eventjes alles terugkijken voor het laatste seizoen (!).

Wat heb ik kapot geluisterd deze week: Dit nummer vind ik zo mooi: Antony and the Johnsons – Fistful of love

Wat heb ik deze week gekocht: Een agenda en een planner en deze pen omdat ik snel een pen nodig had haha.

Volgende week heb ik weer een drukke werkweek en wil ik nog naar de Pleinbios gaan. Wat zijn jouw plannen?

cropped-Antje-1-1.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s