Mijn week in foto’s 34.

Geen reacties

Ugh is het alweer maandag? Wat gaat de tijd snel. Werken, eten, slapen, werken, eten, slapen, werken en dan twee dagen vrij en dan weer werken. Ik zit vast in the system. Ach ja, dan maar iets leuks ervan maken. Dus dan maar sushi bestellen, bij mijn ouders overnachten om Ygor tevreden te maken en dinsdag weer gewerkt.

 

In de avond naar het pleinbios geweest met Jimi, namelijk naar de film Leto. Dit is een Russische film over mijn favoriete band Kino en zanger Victor Tsoi. Jimi viel in slaap en vond er niks aan :(. Ik werd er best wel sad van want het is toch wel mijn cultuur. Maar ik snap ook wel dat hij de Russische humor niet begrijpt, zoals ik ooit het Nederlandse niet begreep. Je moet die dingen gewoon accepteren in je relatie en ze bespreekbaar maken. De film vond ik overigens superleuk en het is zeker een van mijn favo films geworden nu.

Tbh, waren de dagen erna best wel saai. Werk en huiswerk maken tussendoor. Wel een klein gelukje toen ik dit zag groeien in de tuin van mijn ouders.

Toen ik thuiskwam van het paar dagen blijven bij mijn ouders, kwam Jimi aanzetten met een bosje bloemen. Superlief!

Vrijdag ben ik met Jimi naar de TKMaxx geweest, wat een slechte idee. Weer te veel geld uitgegeven, maar wel leuk om jezelf af en toe te verwennen. Hier zijn mijn aankopen, kan niet wachten om alles uit te proberen!

Trouwens dit brengt mij op een leuk idee: heb jij zin om met mij samen een masker uit te proberen en je mening erover te geven? Reageer dan hieronder of stuur me een email of DM via Insta! En wie weet gaan we binnenkort samen een van deze of andere maskers uitproberen!

img_8330-1

Ook had ik heel erg de neiging om mijn haar een andere kleur te verven, hallo Virgo season. Dit is dan ook de highlight of the week. Ik ben naar een kapperszaak gegaan na advies van Ashley en heb haarverf gekocht. Daarna gelijk na Ash en ze heeft mijn haar geverfd! Ik weet niet van jullie maar I LOVE IT! Back naar hoe ik vroeger was, wat vind jij?

img_8569-1

Here I was feeling myself #sorrynotsorry

Ash en ik hebben ook een maskertje uitgeprobeerd dus die post kan je binnenkort ook verwachten, was echt kapot gezellig.

cb244dcc-627e-4688-bf95-b74156eb96bd-1

Zaterdag waren Jim en ik naar een bbq geweest van vrienden van ons. Heerlijk om bijna al je vrienden eventjes terug te zien na de vakantie. In de avond kreeg ik een migraineaanval en had Jim mij naar huis gebracht. Zondag wou ik heel graag genieten van het lekkere weer en gaan zwemmen. Maar helaas mocht dat niet baten. Migraineaanval en ruzie met Jimi zorgde ervoor dat ik heel de dag in bed heb gespendeerd met de good old friend Netflix. Hopelijk komen er nog sunny days aan, want ik ben op dit moment een en al regen.

Wat heb ik gelezen deze week: Nog steeds bezig met de: Advocaat van de duivel van John Grisham. Het is zo spannend ik heb het bijna uit.

Wat ik heb gekeken deze week: Orange is the new black, ik merk wel dat ik de laatste aflevering aan het uitstellen ben.

Wat heb ik kapot geluisterd deze week: De nieuwe nummers van Lana del Rey.

xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s