Mijn week in foto’s 35.

Geen reacties

img_8612

Pfff.. wat was dit een saaie week zeg. Maandag kwamen mijn ouders terug uit Rusland en werd ik volgeladen met cadeautjes, heel nice. 3 t-shirts, 1 prachtige jurk, 2 maskers waar ik niet op kan wachten om uit te proberen, 1 haarmasker en een tasje. Oh en een zelfgemaakte zeep door mijn zusje en chocolade. Lekker verwend weer.

Cadeautjes die ik heb gekregen van mijn ouders:

Voor de rest heb ik bijna heel de week geslapen bij mijn ouders en gewerkt. Ik had ruzie met Jimi en had niet echt zin om veel te doen. Gelukkig hebben wij het weer bijgelegd en hebben we het weekend samen gespendeerd.

Vrijdag zijn 2 boeken binnengekomen:

img_8778

Ik heb heel weinig gedaan deze week en ook amper foto’s gemaakt. Zaterdag had ik echt mega hoofdpijn dus veel geslapen. Zondag zijn Jim en ik nog eventjes naar de stad gegaan om wat doelloos te lopen en te scooteren. We zijn langs Dille en Kamille geweest. Ik heb 5 soorten kruiden/bloemen thee, theepot en een boek gekocht. Jim had voor zichzelf een prikboord bemachtigd.

 

Daarna deden we eventjes een drankje bij Bar 3 met Katje, Ilse en Moons en gingen daarna weer terug naar huis.

Dit was mijn onwijs saaie week in foto’s haha. Volgende week beter. Also volgende week heb ik een van mijn laatste examens hopelijk en dan kan ik weer lekker veel aan mijn blog zitten.

img_8801

Wat heb ik gelezen deze week: Nog steeds bezig met de: Advocaat van de duivel van John Grisham, Ik heb met mezelf een afspraak gemaakt dat ik de boeken die ik heb gelezen, door ga geven aan iemand die er in geïnteresseerd is. Naja de boeken die ik niet wil houden dan. Dit boek gaat al naar een meisje in Dordrecht. Stel jij wilt een boek lezen die ik bijvoorbeeld ga lezen, stuur me dan een DM. En wie weet krijg jij het volgende boek opgestuurd als ik er mee klaar ben.

Wat ik heb gekeken deze week: De true crime videos van Eleanor Neale. 

Wat heb ik kapot geluisterd deze week: Het nieuwe album van Lana, duhh.

 

Lekker kort deze week in foto’s. Ik beloof binnenkort spannender te zijn.

xoxxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s