Mijn week in foto’s 36.

Geen reacties

 

Nou maandag begint weer lekker druk op werk, met het besef dat ik donderdag mijn 1 na laatste examen heb. Dus wie begint er weer te stressen? Inderdaad, ik! Maar nog eventjes knallen en dan ben ik hopelijk klaar met school en kan ik me volledig gaan focussen op mijn blog!

img_9043

Maandag na werk hebben Marissa, Ben, Jimi en ik samen gegeten. Ik werd een beetje verdrietig omdat Ben van plan is om volgend jaar september te verhuizen. Maar gelukkig ben ik nog een jaar in gezelschap van zijn chagrijnigheid. Wie weet verandert hij nog van gedachten, of verander ik van gedachten. Misschien wel leuk om een keer; ‘Meet mijn huisgenoten’ post te doen? Oh ik heb echt de lekkerste en schattigste rozenthee gezet ever. Wel echt te veel gedronken ervan, want ik rende echt 5 keer in de nacht naar de wc, haha. Voor de rest alleen maar gestudeerd voor donderdag.

img_8965

Dinsdag na werk zouden Luuk en Bo bij ons komen eten, maar dat ging helaas niet door. Daardoor kon ik lekker lang aan mijn blog zitten en heb ik wel een paar goeie posts eruit geknald. Ook heb ik mijn oude rijleraar geappt! Dit is echt een big deal voor mij!! Omdat ik ooit een ongeluk heb gehad en bijna 5 jaar niet meer heb gereden. Maar de kogel is eindelijk door de kerk en deze girl gaat het gewoon weer proberen! Ook al heb ik al mijn rijbewijs.

img_8954

Woensdag na werk was ik heerlijk, random uit eten geweest met mijn ouders. Naar een Thais restaurant naast hun huis: Rakang Thai. Daar had ik onder andere deze heerlijke soja ‘kip’ gegeten. Het was verrukkelijk, dus zeker een aanrader! Beste van Den Haag. Ze hebben best wel een uitgebreid vegan en vegetarische menu.

img_8955

img_8958

Nou, donderdag had ik 2 examens achter de rug en IK HEB ZE ALLE 2 GEHAALD!!!!!! JAAAAAA, EINDELIJK!! Ik ben gewoon echt bijna klaar, alleen nog een presentatie. Het laatste examen was echt met de hak over de sloot. Maar ik had echt iets te vieren, dus heb bij Jimi met Stijn wat drankjes gedaan.

img_9080

Bij thuiskomst vond ik een klein pakje op tafel. Toen ik het opende, ontdekte ik deze onwijs mooie en schattige oorbellen. Die ik zomaar van mijn allerliefste vriendinnetje Daphne aka liefste mens op aarde heb gekregen! Echt zo lief!!! Love her! Alleen maar omdat ik zei dat ik haar oorbellen zo mooi vind. Echt is toch te lief voor woorden??

Mijn weekend heb ik voor de rest gespendeerd door middel van selfies maken met een Instagram of Snapchat fillter.

Ook heb ik weer helemaal mijn kamer veranderd en gewoon lekker ‘me time’ gehad. Mijn badjas was mijn outfit voor heel het weekend, soms is dat heel belangrijk.

1cbcb6ab-6e7f-42fa-a36d-e6a404116d0f

Wat heb ik gelezen deze week: Ik heb deze week eindelijk Advocaat van de duivel van John Grisham uitgelezen. Die ga ik dan ook opsturen naar Floor, mocht je hem willen lezen moet je haar via Instagram een DM sturen. Check mijn highlights books op Insta.

Nu ben ik begonnen in Eragon van Christopher Paolini. Vroeger waren dit echt mijn favo boeken, maar ik ben het merendeels vergeten. Gelukkig lezen Thijmen en Sharon deze reeks boeken ook en mocht ik het eerste boek lenen. Lekker oude herinneringen opdoen en weer verdwalen in het verhaal. Moet eerlijk toegeven dat ik me een beetje schaam als ik dit boek lees in de metro, omdat het een soort van kinderlijk is ofzo. En ik vind het onwijs dom dat ik deze gevoelens ervaar. Daarom ga ik hem juist nu overal lezen en met trots. Wat nou kinderlijk, het is juist heerlijk om een kind te zijn.

img_9081

Wat ik heb gekeken deze week: Foute vrienden op Videoland. Ik ga daar echt stuk om.

Wat heb ik kapot geluisterd deze week: Hmm.. van alles wat fout is.

7c330234-6b45-4b25-a771-212ebf6f3483

xxxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s