Beauty Trash: dit heb ik opgemaakt in juni, juli en augustus!

Mijn vakantie is achter de rug en er zijn een hoop producten die ik heb opgemaakt. Laten we eens samen tussen mijn beauty trash gaan snuffelen. Kom erachter of de producten die ik heb gebruikt een flop of een shop zijn? Benieuwd? Lees dan snel verder. 

One comment

beauty trash

Mijn vakantie is achter de rug en er zijn een hoop producten die ik heb opgemaakt. Laten we eens samen tussen mijn beauty trash gaan snuffelen. Kom erachter of de producten die ik heb gebruikt een flop of een shop zijn? Benieuwd? Lees dan snel verder. 

acs_0163

Oke ik ben by far the worst beauty blogger ever, lol! Sorry voor het uitstellen van de post, maar hij is nu wel lekker lang. Ik weet eerlijk gezegd nieteens wat ik in juni en wat ik in juli of augustus heb opgemaakt, dus ik post ze willekeurig. Jij moet het maar uitzoeken. Wat ik wel weet is dat er echt heeeeel veel producten op zijn gegaan, haha.

acs_0165

Voor in het haar: 

acs_0170.jpg

De BEDHEAD DUMB BLONDE TIGI conditioner gebruikte ik voor ongeveer 5 maanden en hij is eindelijk opgegaan in juli. Deze conditioner heb ik al voor de 2de keer aangeschaft bij de TKmaXX. Als je geluk hebt ligt die er. Voor blondjes is die namelijk overheerlijk en doet het echt zijn werk. Het voedt het bewerkte haar en geeft het als het ware een boost! Je doet er nog eens superlang mee omdat het zo een grote bus is. Deze 750ml fles was ongeveer €150,- <- Btw hier was ik nog blond (besef).

De Balea Anti Schuppen shampoo is er deze 2 maandjes ook lekker doorheen gegaan. Hierover heb ik al eerder een stukje geschreven.

Omdat mijn haar echt een hoopje hooi is af en toe, gebruik ik vaak een haarcreme of olie. Deze maanden is de Garnier Loving Blends Honing Goud opgegaan. Hij ruikt heerlijk en voedt het haar. Maar ik had niet echt het gevoel dat het mijn haar beschermde. Ik heb betere haarcremes uitgeprobeerd. Ik geef dit product dan ook een 6. Ik zou hem ieder geval niet snel weer kopen. €3,99 bij Kruidvat.

Eind augustus had ik mijn haar natuurlijk bruin geverfd. Hiervoor heb ik de Wunderbar hair color cream gebruikt, nummer: 6/77.

Voor het gezicht: 

acs_0174

Ik schrik eigenlijk een beetje van de hoeveelheid producten die ik heb opgemaakt deze afgelopen 3 maanden. Veel daarvan zijn voor mijn gezicht.

Ik begin met de b.tan moisturiser. Deze komt uit de Styletone box van November 2018(!). Ik heb er dus nog best lang mee gedaan. Deze heerlijke zachte moisturiser hydrateerde mijn huid en gaf het een gezond tintje. En het ruikt ook nog eens lekker zoet.

De primer die ik de afgelopen maanden heb opgemaakt is de Anti redness primer van Etos. Het is een zachte primer die voor mijn doen niet echt iets deed aan mijn rode wangetjes. Voor een prijs van €4,99 is het wel te doen als een goed basis voor je make-up. Maar je moet er niet te veel van verwachten.

acs_0175

De Benefit records perfect match foundation in de kleur medium, was ook eens eindelijk op na 100 jaar. Ik heb deze foundation eerlijk gezegd veel te lang gehad. Maar hij was best wel flex om mee te nemen. Hij is zo oud dat hij volgens mij niet eens meer te koop is. Best heftig.

De KIKO CC CREAM CUSHION SYSTEM in de kleur warm beige 30, is een beetje hetzelfde verhaal. Ik kreeg die ooit als cadeautje van mijn moeder uit een land (weet echt niet meer welke) en gebruikte hem voornamelijk als ik ergens bleef slapen. Het was een fijne licht draagbare foundation. Maar ik zou dit niet snel weer kopen.

Voor poeder moest de Make-up studio banana powder er aan geloven. Deze gele poeder gebruikte ik voornamelijk voor the bakings, ook echt 2 jaar mee gedaan. Hij was namelijk echt, echt, echt oranje. Wel echt een goede poeder.

L.A. Girl bronzer is nog in juni opgegaan. In het begin vond ik hem niet zo mooi omdat het best wel een donkere bronzer was met een lichte glitter. Maar hij blende wel fijn, dus die ging ik continu gebruiken. Ik vind de verpakking echt fijn trouwens. Ik zou hem niet weer kopen, omdat ik wel benieuwd ben naar andere bronzers. Oh en ik heb er nog een stuk of 5 liggen.

acs_0176

Mijn all time favorite wenkbrauwpoeder is ook opgegaan. 😦 Ik heb er gelukkig nog 1 liggen van Inglot maar die kan natuurlijk niet tippen aan die van Anastasia Beverly Hills. Ik heb letterlijk 3 jaar met deze wenkbrauwpoeder gedaan en ik ben altijd tevreden over mijn wenkies geweest. Zodra mijn andere poeder op is, schaf ik deze weer aan. Echt love it!

Voor mijn lippen is in de maand juli mijn favo, goedkoopste, mooiste en langzittende lippenstift van Maybelline opgegaan. Deze superstay 24H lipstick is van de kleur 640 Nude Pink Beige Rose, is echt zoooo een mooie kleur. Alleen gaan jullie echt bad, maar heb ik deze ook echt langer dan 3 jaar! Echt erg I know. Maar ja YOLO.

Voor fixingspray was het de beurt aan de Mix & Fix van Make-up forever. Overrated; next!

De face mist van Unani vond ik wel echt fijn, ik gebruikte hem ook vaak. Ik zou hem alleen niet snel weer kopen. Na het verfrissen van mijn huid, heb ik niet echt het gevoel dat die meer deed.

Heel veel Etos cotton pads zijn er doorheen gegaan. Ik moet hier trouwens echt mee ophouden en gewoon de wasbare gebruiken. Helaas grijp ik toch sneller een wattenpandje.

De vegan 3 in 1 cleansing wipes van de Hema, had ik snel gekocht toen ik langs liep bij Rotterdam centraal. Ze waren heel fijn, maar ik gebruik liever geen make up doekjes voor mijn gezicht. Behalve als ik dronken thuiskom en echt geen zin heb om het er af te halen.

Jezus De producten voor mijn gezicht alleen al is bijna een heel artikel, bijna klaar hoor.

Take it away van Estee Lauder, een make up remover die ik in juli had geklaard. Ik had hem volgens mij gekregen van mijn moeder. Goed product alleen een beetje duur en te weinig.

acs_0169

Voor mijn body: 

acs_0173

De vegan deo van Balea uit Duitsland is echt zo lekker!!! En onwijs goedkoop. Als je ooit naar Duitsland gaat moet je echt even naar de DM voor deze deo! Je moet sowieso naar de DM dan, maar als je gaat, koop gelijk deze deo want echt geloof me zo lekker!

Omg, na 5 jaar is eindelijk dan deze fragrance mist van Victoria Secret in de geur Coconut passion op. Ik gebruikte hem voornamelijk voor mijn kamer en dan af en toe als parfum. Persoonlijk niet echt mijn geur, maar mijn kamer rook wel altijd lekker.

Deze douchegel HERBAE van L’OCCITANE heb ik op vakantie gejat van mijn moeder, dus technisch gezien heb ik hem niet helemaal opgemaakt. Hij was al bijna op. Hij was wel lekker, maar niet echt mijn ding.

De volgende producten heb ik opgemaakt op vakantie met de hulp van Mick en Jimi: 

acs_0172

Van de Nivea Sun protect & refresh SPF 30 werd ik wel aardig bruin. Ik zeg jullie eerlijk dit is echt een favoriet van mij. Ik koop deze echt elk jaar!

De Cien Sun was meer een favoriet van Mick, maar ik was er ook schuldig aan een paar keer. WAT STONK DEZE, IEUW! Next!

AHAVA spf 15 was 2de keer mee en ging dan ook eindelijk op deze zomer. Lekker dikke voedende zonnebrandcrème. Deze hebben wij volgens mij gekregen van de moeder van Mick en Jim. Fijn spul.

Oke, de Corine de Farme duo die ik had gekocht in Frankrijk was ook echt mijn favoriet. Als ik weer naar Frankrijk ga, ga ik deze 2 echt weer aanschaffen. Ik denk echt dat ik m’n mooie bruine kleurtje hierdoor heb.

acs_0171

Overige: 

acs_0177

Juli heb ik deze heerlijke vitamines opgemaakt. De Halo Beauty vitamines van Tati. Ik heb er veel goeds over gehoord en had ze dan ook meteen besteld. Ik vind het wat aan de dure kant (€51,-). Ze zijn vegan, glutenvrij, sojavrij en suikervrij. Ik heb niet echt verandering gezien aan mijn nagels en huid, maar m’n haar groeide wel sneller. Ze smaken trouwens verschrikkelijk. Ik twijfel wel of ik ze opnieuw zal bestellen. Als ik dat doe, dan horen jullie dat van mij.

Hema vitamines: mooie huid, haren en nagels en de cranberry 600 mg. Goede vitamines voor een redelijke prijs. Ik hou echt van hema.

acs_0168

Omg je bent echt een strijder als je dit boek hebt uitgelezen. Wat ik in ieder geval van dit heb geleerd, is dat ik gewoon voortaan netjes elke maand deze post schrijf. I.p.v. zo lang alles laten opstappelen en een lang verhaal ervan te maken. Dankjewel voor het lezen en nogmaals sorry dat het zo lang werd!

Btw! De spuitflesjes hergebruik ik allemaal! De rest van het plasticafval gooi ik in de plasticcontainer.

acs_0167

XX

1 comments on “Beauty Trash: dit heb ik opgemaakt in juni, juli en augustus!”

  1. Leuke blog , goede producten, hihi leuk gedaan volg je mij trouwens al? Leuk als je een kijkje komt nemen op mijn blog liefs Willemien

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s