Styletone box: september.

Geen reacties

acs_0179

De Styeletone box komt altijd als geroepen wanneer je bijna geen geld meer hebt op je rekening en heel graag geld wilt uitgeven. Zo dan ook op woensdag kwam deze klein verassing voor mij binnen. En wat kan er nog fijner zijn dan alle producten deze maand 100% vegan en parabenen vrij zijn!? Geweldig toch? Laten we dan ook snel beginnen met het unboxen!

De thema deze keer is: ‘Back & Ready’. Je komt terug van vakantie en wilt natuurlijk weer ready zijn voor school en of werk. Daarom ook de producten die je erbij helpen.

DR. BOTANICALS | CACOA MASKER €9,90 

img_9156

http://www.drboatanicals.nl – @drbotanicals – Dit product is vegan, dierproef- en parabenen vrij!  

Het eerste product in de box is het broertje van een masker die ooit eerder in een Styeletonbox zat. De Pomegranate heet die, ik gebruik hem dan ook vaak en ben er zeer te spreken over! Daarom ben ik ook zeker benieuwd naar deze cacao masker. Dit masker moet namelijk het vermoeide huid voeden en hydrateren.

De producten van Dr. Botanicals zijn altijd vers en adviseren daarom het masker na opening maximaal 3 maanden te gebruiken. De experts bij Dr. Botanicals adviseren het product het beste te bewaren in de koelkast. Het masker beschermd door de anti-oxidanten de huid en houdt de huid zacht. Als hoofd ingrediënten zitten er cacoaboter en kokosolie in dit heerlijke masker. 

DOUCCE | LIP POTLOOD €20,00

http://www.doucce.com – @doucceofficial – Dit product is vegan, dierproef- en parabenen vrij!  

Het tweede product in de box is ook van het merk waarmee ik al bekend ben. Ik heb vaker producten van Doucce gebruikt en ben er tevreden mee. Ze hebben fijne potloden. De lip potloden die ik in mijn bezit heb, zijn zeer gepigmenteerd en blijven lang zitten. Daarom verwacht ik ook niks anders van dit potlood. De Styletone team heeft 3 kleuren beschikbaar gesteld. Ik heb de kleur Rana 479 in mijn box gekregen. Ik ben zeker blij met deze rood herfstige kleur.

BELLAPIERRE |HIGHLIGHT PALETTE €24,00 

http://www.bellapierre.com – @bellapierreofficial Dit product is vegan, dierproef- en parabenen vrij!  

Awh wauw! Het derde product is wel heel nice! Namelijk het highligth palette van Bellapierre, past perfect bij de blush palette van vorige keer. De kleuren zijn echt prachtig, ik ga ze dan ook uitgebreid gebruiken! Ik vind dit trouwens ook nog eens mooie kleuren om te gebruiken als oogschaduw! Blij, blij, blij hiermee!

De beste plekken om highlighter aan te brengen zijn: 

  • tussen of onder de wenkbrauwen
  • op de neusbrug
  • cupid’s bow (bovenlip) 
  • midden van de kin
  • jukbeenderen
  • binnenste ooghoek 
  • mondhoek

PAESE | NAGEL VERZORGING €10,00 

http://www.paese.com – @paese.cosmetics – Dit product is vegan, dierproef- en parabenen vrij!  

Toen ik het 4de product zag, was ik niet heel enthousiast. Ik dacht: ‘ah weer een pinkish nagellak’. Maar toen ik het boekje even las bleek dit niet zomaar nagellak te zijn, maar een verzorgend lakje. De team van Styletone had 4 verschillende types door de boxen verdeeld. Bij mij zat de Ridge away:

Effect: Vult effectief defecten aan de nagelplaat. Verwijdert gele vlekken en andere oneffenheden aan de nagel, waardoor de nagels jonger en frisser eruit zien. 

Gebruik: Breng twee lagen aan op schone nagels. 

Hiermee ben ik zeker blij. Mijn nagels hebben namelijk hier en daar wat oneffenheden, ik ben dan ook benieuwd of het daadwerkelijk gaat helpen. Too be contained!

LARITZY | CONTOUR STICK €24,00

img_9158

http://www.laritzy.com – @laritzycosmetics – Dit product is vegan, dierproef- en parabenen vrij!  

Het laatste product alweer, dit ook een bekende uit de doos.  Het is een contour stick van Laritzy. Zoals geroepen trouwens, wat toevallig dat mijn bruine contour op is. Ik heb de kleur Aloha in mijn box gekregen, het is een koele brons kleur. I love it! Ik ga het dan ook met plezier gebruiken.

acs_0178

Dit waren dan ook de producten uit deze september box. Welk product vind jij leuk? En wat lijkt jou echt een onnodig product? Laat het mij vooral weten in de reacties.

Btw funfact, ik heb de 2de plek bemachtigd op de Wall Of Fame van Styletone met de box van vorige keer. Dit is al mijn 2de keer ook dat ik de Wall Of Fame haal. Wanneer win ik het nou eens. Haha. Thanks voor het lezen.

xoxo

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s