Mijn week in foto’s 37.

Geen reacties

Zijn jullie het niet zat om mijn week in foto’s te lezen? Maandag begint namelijk altijd eentonig vind je niet? Altijd maar chaotisch en druk op werk en ik die altijd moe ben. Mijn energie is helemaal leeg gevreten door de chaos en ik ga dan ook maar snel mediteren en mijn mantra’s voorlezen, om zo weer de rust in mezelf te keren. Kort gezegd heb ik een hekel aan chaotische dagen, maar weet je waar ik nog meer een hekel aan heb? Wachten! Daar kan ik zo boos om worden, dat ik gewoon in staat ben om gigantische oorlog te starten. Zo nu wacht ik op Jimi, met wie ik heb afgesproken om iets te gaan eten, na werk. Niet alleen ben ik onwijs hongerig wat mij al chagrijnig (I) maakt, ook ben ik moe, dat is weer een I. Dus we hebben nu II punten. Honger + moeheid, kan je het nog volgen? Ook zit ik te wachten. Dat zijn nu ongeveer 40 punten erbij en daarbij antwoordt Jimi niet op mijn duizenden berichtjes en belletjes. Dat zijn 100 punten!! Dus wie gaat zo dadelijk vuurspugen als een draak? Inderdaad! IK! Hoe is jullie maandag? 

img_9109

Misschien breng ik weer het thema van de week terug! Nu ik bijna klaar ben met school heb ik hier voldoende tijd voor, als ik natuurlijk niet weer lui ga doen. Dus wat dacht je van het thema van de week: “WACHTEN

wachten werkw.Uitspraak:   [‘wɑxtə(n)] Verbuigingen:   wachtte (verl.tijd enkelv.) Verbuigingen:   heeft gewacht (volt.deelw.) Toon alle vervoegingen blijven waar je bent of niets doen totdat er iets gebeurt. 

Eigenlijk precies wat ik nu aan het doen ben: ‘wachten’ totdat ik met Jim eventjes boodschapjes doe en eten haal voor dadelijk. Gelukkig is hij er al en gaan we nu naar de Jumbo om daarna gezellig samen te eten.

2d972a4e-e9f5-44d2-8403-b2b73f50dcb2

Wachten in de rij, wachten op nieuwe lading eten in de Jumbo, alleen maar wachten.

57c4040b-af55-449a-bbf9-3980b11aff43

img_9097

Dinsdag wachten op de metro, maar zonder wachten had ik dit prachtige plaatje gemist. Soms is wachten toch ergens goed voor hé? Weer een chaotische dag achter de rug, waarin ik thuis aangekomen gelijk mijn bed in dook. Wachtend tot het weekend is. Eigenlijk heb ik deze week veel gewacht, bijvoorbeeld donderdag en vrijdag alweer op Jimi. Ik begin hierin een patroon te zien en dit maakt mij niet echt blij.

img_9178

Vrijdag naar werk heb ik Ygor z’n rust verstoord door een fotoschoot met hem te houden. Mijn oom Nicolaj die eventjes weer op vakantie in Nederland is sinds woensdag, heeft ook een leuke selfie genomen tussendoor, haha.

In de avond had mijn huisgenoot Ben mij verrast met een hond, hij ging babysitten op deze cutie. Echt te lief.

Zaterdag heb ik voornamelijk heel de dag in bed gespendeerd en Marvel films gekeken. Disney+ is namelijk uit en het is tot 12 november gratis!

img_9241

Zondag zijn Jimi en ik naar mijn ouders in Den Haag vanaf Rotterdam gereden met de scooter. Op de scooter hebben we veel gepraat en veel dingen uitgepraat. De scooter reis had ons beide goed gedaan. Ik moet vooral af en toe wat meer geduld hebben met Jimi en hij moet duidelijker met mij communiceren. Zo komt het wel goed tussen ons twee, haha.

img_9253

In Den Haag hadden we een gezellig etentje met mijn ouders, oom, zusjes, schoonouders, zwager Mick en Ygor de kat. Eventjes de vakantie herinnerd en lekker veel gebabbeld en gegeten. Op de terugreis nog eventjes langs vrienden geweest om even ‘hallo’ te zeggen. Maar omdat ik maandag weer 5 uur op moet, heeft Jimi mij weer naar huis gebracht. Nu lekker mijn bedje in en wachten totdat ik in slaap ben gevallen.

Wat heb ik gelezen deze week: Ik ben op de helft in Eragon van Christopher Paolini.

Wat ik heb gekeken deze week: Aan het begin van de week kwam K12 uit van Melanie Martinez. Dit is een album en film die je gewoon kan checken via YouTube. Aan het einde van de week kwam Disney+ uit, toen heb ik natuurlijk alleen maar nog Marvel films gekeken. Volgende week zullen dat waarschijnlijk Disney films zijn.

Wat heb ik kapot geluisterd deze week: K12 van Melanie Martinez.

Maar om eventjes terug te komen op het thema van de week ‘wachten’: Blijven waar je bent of niets doen totdat er iets gebeurt. 

Het mooie aan wachten is dat het lijkt alsof de wereld eventjes langzamer gaat. Je kan het misschien zien als iets positiefs en even leven in het moment en genieten ervan. Of er toch echt een hekel aan hebben. Zorg er dan gewoon voor dat er iets gebeurt door van je luie reet af te komen en iets te ondernemen, zoals in je eentje die boodschappen doen. Of je kan ook altijd te laat komen zo als Jimi, zodat je nergens hoeft te wachten. Hihi, fijne aankomende week en probeer niet te veel te wachten, of op jou te laten wachten.

Ps: Trouwens is dit niet meer een ‘week in foto’s en gedachtes’?

xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s