Antje Test: Awakening Under Eye Mask van SUGU

Geen reacties

blend

Voordat ik begin met deze review wil ik even zeggen dat ik de packaging van dit masker zoooooooooooooooooooooo leuk vind! HET IS ZO KJOEEETTT!!!

Oke, ik ben weer rustig.

img_0499

Ik heb wallen van hier tot Tokio, dus een perfect moment om dit leuk uitziende masker uit te proberen. Ik word gewoon zo gelukkig en blij van de verpakking.

Dit soort maskers zijn heerlijk om tussendoor te gebruiken. Ook omdat je het serum niet hoeft af te spoelen, maar gewoon kan laten intrekken in je huid. Goed als je besluit om een luie zondag in te lassen.

Hier nog eventjes de achterzijde van het masker:

img_0505

img_0508

Bij het openen van het masker zie je een plastic verpakking waarin 2 eye pads liggen. Zelfs dan is het onwijs schattig, door de kleine stipjes die er in zitten. Ik denk dat het stukjes eucalyptus zijn, maar ik weet het niet zeker.

img_0509

Er zitten nogmaals 2 stukken plastic eromheen (sad) en daarin zit het masker, het heeft een jelly structuur en voelt eigenlijk heel erg fijn aan.

img_0514

Na 30 minuten te laten intrekken , haal ik het eraf en laat ik het serum nog zitten. Ik ben vergeten om voor en na foto’s te maken. Echt stom, maar ik had wel een wat frissender ogend gezicht erna. Mijn wallen verdwenen niet maar ik leek meer wakker.

img_0519

img_0516

Dan nu mijn mening:

Verpakking: Ik vind de verpakking echt onwijs schattig hiervoor geef ik dan ook een 8. Maar ik vind dat er teveel plastic in zit, daarom is mijn uiteindelijke cijfer een 6. Dit is dan ook de reden dat ik misschien volgende keer dit masker niet snel pak.

Geur: Is mij niet echt bijgebleven. 6.

Textuur: Jelly en slimy, ga er in ieder geval goed op, haha. 8.

Werking: Het masker brandt niet en irriteert ook niet. Ik heb niet echt het gevoel dat het mijn wallen weghaalt maar het frist wel op. 7.

Prijs: Volgens mij was die €4,00 bij de Etos.

Voordelen: Het is een onwijs schattig en makkelijk masker als je een lazy dagje wilt hebben.

Nadelen: Hij doet niet echt heel extreem zijn werking en bestaat uit veel plastic verpakking.

Zou ik dit masker aanbevelen? Als je mij belooft om het plastic in een plastic recycle bak te doen, dan wel. Het is een leuk maskertje om een keer te gebruiken.

Heb jij dit masker al uitgeprobeerd? Wat was jouw ervaring ermee? Deel het met mij in de reacties.

acs_0096

xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s