GOODIEBOX: Switch It Up.

2 reacties

Ahhh, het is weer de tijd van de maand waarin de Goodiebox op je deurmat ligt. En wat dan vooral zo leuk is, is wanneer er niet 1 maar 2 Goodieboxes door de postbezorger worden bezorgd! Jaa, ook de Limited Edition lag er ook bij. Hier maak ik zoals altijd een aparte post van.

acs_0188

Toen ik deze Goodiebox uit de verpakking haalde zei ik: ‘Waauw!’ want het is een prachtige box. Het geeft mij echt dat ‘van zomer naar herfst’- gevoel. Ik ben dan ook heel erg benieuwd wat voor producten er deze keer in zitten. Lees je snel verder?

acs_0189

Zoals altijd zit er een boekje bij met de uitleg van de producten en een voorwoord. Soms sla ik die over soms vind ik die heel leuk en zet ik hem er in. Zoals vandaag vond ik hem leuk:

acs_0190

Switch It Up

‘Workin’ 9 to 5, what a way to make a living.’ Als Dolly Parton’s klassieker uit de jaren 80 momenteel de soundtrack van jouw dagelijkse leven is, met of zonder kantoorbaan, en je elke dag weer dezelfde routine afwerkt… dan weet je dat het misschien tijd is voor wat opschudding en dat er ruimte is voor verandering. 

Je hoeft natuurlijk niet meteen te gaan bungeejumpen, het kan al vernieuwend zijn om een andere route naar je werk te nemen, of kleur te dragen in plaats van altijd voor safe te gaan. Want op momenten dat je dingen vanuit een andere perspectief ziet, komen endorfines vrij (je weet wel, van die feel-good hormonen) die je happy laten voelen.

Met deze box hopen we je op weg te helpen in een nieuwe seizoen waarin je je eigen Switch It Up momenten kunt creëren. We geloven dat jezelf in de watten leggen altijd een goed startpunt is, die je een positieve boost geeft en je klaarstoomt voor nieuwe routines. 

Switch it up, switch it down and move it all around, 

Team Goodiebox

acs_0191

K-Glo – Nourishing Hand Gloves – winkelwaard: €5,95 

acs_0194

Het eerste product in de box is een Koreaans handmasker. 2 dingen waar ik dol op ben: Koreaanse beautyproducten en maskers! Ik heb maar twee keer een handmasker geprobeerd en vond er tbh niet echt veel aan dus ben heel erg benieuwd of ik deze handmaskers wel wat vind. Dit masker bestaat uit 2 lagen, waardoor je huid verwarmd, gehydrateerd en verzacht wordt. Omdat het nu wat kouder wordt wil ik wel extra voor mijn handjes zorgen, dus dit product komt inderdaad in (hand)y.

GOSH – Eye Designer – winkelwaarde: €13,00 

acs_0195

Het 2de product is een bekend product voor mij. Ik heb deze romige oogschaduwstick al eerder gekregen in een ander beauty box. Persoonlijk ben ik er niet een groot fan van, wel is het een onwijs handig ding om mee te nemen. Zo kan je overal je oogschaduw fixen of aanbrengen. Omdat ik deze stick al in mijn bezit heb, laat ik hem ongeopend. Zo kan ik hem wellicht binnenkort weggeven in een give away die ik ga organiseren.

Miqura – Lip Mask – winkelwaarde: €9,50 

acs_0196

Ooohh dit is echt zo een product waar ik niet op kan wachten om uit te proberen. Ik ben dol op de producten van Miqura! Ze zijn wel prijzig, maar doen echt wat ze beloven. Ik hoop dan ook dat dit lipmasker zijn woord nakomt, wat betreft het herstellen, voeden en het verzachten  van mijn lippen na gebruik. Ik zal jullie dan ook snel voorzien van mijn mening!

-417 – Time Control Firming Mask – winkelwaarde voor 100ml €39,00 

acs_0198

Het vierde product in de box is een tester van een moddermasker van -417. Ik ben niet bekend met het merk maar het is afkomstig uit de Dode Zee. En zoals de meeste producten die afkomstig zijn uit de Dode Zee, gaat dit masker mij zeker ook niet teleurstellen. Jammer dat het een tester is, mijn gevoel zegt namelijk dat ik dit masker veel ga gebruiken.

Evoluderm – Micellar Cleansing Water – winkelwaarde: €4,00

acs_0197

Het vijfde product is een simpele micellar cleansing water. Soms zijn zulke simpele producten juist wel leuk tussendoor, aangezien je ze veel gebruikt. Naja, ik tenminste. Deze trek ik dan ook gelijk open en ga ik goed gebruiken!

Figs & Rouge – Wonder Love Charm Elixir – winkelwaarde: €38,00 

acs_0199

Ik ben zo dol op de producten van Figs & Rouge!!! Check anders even hun Instagram, alles is echt mega schattig!! Ik ben er dan ook zeker blij mee om dit nieuwe product te mogen uit proberen! Tbh maakt het mij niet eens uit wat het doet, het is zo schattig dat ik het alleen al wil hebben om er naar te kijken, lol. Maar dit schattige ding zit blijkbaar vol met vitamines, zoals A, C en E. Het moet zorgen voor een mooi glowy resultaat, ik geloof het al door alleen naar het verpakking en flesje te kijken. Love it!

acs_0192

Dit waren dan ook de producten van deze Goodiebox. Ik ben er zeer tevreden mee, wat vind jij? Ben je trouwens benieuwd naar de producten van de Limited Edition? Volg dan eventjes mijn blog, zodat je een notificatie krijgt wanneer ik een nieuwe post online gooi! Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste berichten op mijn blog, ik post namelijk niet altijd iets op instagram.

acs_0193

Groetjes en kusjes en vergeet niet to switch it up, babes! Love yah!

xoxo

 

 

2 comments on “GOODIEBOX: Switch It Up.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s