Mijn week in foto’s 38.

Geen reacties

Maandag. Ik met mijn goede gedrag, wou vandaag naar werk gaan. Vroeg opgestaan om vervolgens weer in slaap te vallen en over mijn wekker heen te slapen. Wakker worden, make-up, douchen om weer een poging doen om naar werk te gaan en BAM; ik krijg migraine. Ziek gemeld en liggend in bed, bedenk ik een goede thema voor deze week. Zijn het tips voor vroeg opstaan of iets tegen migraine? Hieruit kan ik makkelijk verschillende posts schrijven en er niet een hele week aan schenken. Maar wat dacht je van: “in duigen vallen”.

in duigen vallen (=plannen die niet doorgaan / uiteenvallen – verloren gaan).

Iedereen heeft er wel eens last van en iedereen behandelt het uiteindelijk op zijn eigen manier. Sommigen blijven er over piekeren, sommigen laten het gaan, sommigen maken nieuwe plannen en sommigen schrijven er over op hun blog. Ik heb altijd in mijn hoofd hoe alles moet gaan, want zoals je natuurlijk al hebt gemerkt ben ik een onwijs erge controlfreak. Alles, maar dan ook alles moet gaan volgens het plannetje dat ik heb gesmeden in mijn hoofd. Ik schrijf het uit in mijn agenda en mijn andere weekplanner, ik vertel het aan Jim hoe ik deze week wil hebben. En als het niet gaat zoals het hoort te gaan, dan heb je 3 opties:

  1. ik word een vuurspugende draak
  2. ik word een depressief bolletje vlees en rol me op in mijn bed als een burrito en ga films kijken.
  3. ik accepteer het en laat het gaan en maak nieuwe plannen

Het liefst leef ik als nummer 3. Maar voornamelijk is het vaak 1 of 2, vooral 1 krijgt Jimi vaak te verduren, arme jongen. Maar hoe zorg ik dan dat ik nummer 3 word? Vooral als ik maandag in mijn hoofd had als een productieve dag en ik krijg hoofdpijn? Moet ik dan gewoon rust nemen en nummer 2 zijn? Of moet ik gewoon een nummer 4 verzinnen waarin ik een beetje nummer 3 verwerk, maar dan met rust en tijd nemen voor mezelf?

Misschien is de manier van Jimi ook wel een optie: hij zou bij mij slapen dinsdagavond, maar was in slaap gevallen op de bank bij hem thuis. Ik vond het niet erg, maar hij wel. Dus wou hij het goed maken door mij te brengen met de scooter naar centraal, zodat we nog wat tijd hadden om te kletsen voordat onze (werk)dag begon. Dit was een leuke oplossing voor zijn plannen die in duigen vielen, ruik ik daar een nummertje 5?

Deze dagen ben ik ongesteld geworden en spendeer ik na werk veel in bed. Wel heb ik woensdag echt een drukke, maar leuke werkdag gehad. Meestal maak ik de foto’s van content op werk, maar deze keer stonden de collega’s erop dat ik het ‘model’ was. Na een aantal mislukte pogingen kwam er toch wel een leuk resultaat uit. Ik hou het toch voorlopig op achter de camera staan ipv voor.

Donderdag was mijn laatste schooldag, nu wachten op het belletje of ik geslaagd ben of niet. Toen ik naar school vertrok zag ik dat er 2 Goodieboxen zijn binnengekomen, de unboxing van de eerste box staat al online wanneer je dit leest. De 2de box komt online de aankomende week. Terug in mijn bed, bracht mijn lieve huisgenoot Ben, mij ijs. ❤️

Vrijdag na werk waren mijn plannen een beetje in de war geraakt, doordat Vodafone mij een belletje gaf. Ik mocht mijn nieuwe iPhone 11 komen ophalen! Woeeehoeee! Ik ben zo blij! Het is echt een onwijs gave telefoon. Omdat ik bij Vodafone wat tijd verloren was, moest ik als de wiedeweerga naar huis racen. In de avond had ik namelijk 2 verjaardagen. Één daarvan was met het thema 60s party. Na 3 make-up pogingen die in duigen vielen, serveerde ik iedereen Jackie Kennedy realness. Jimi was JFK maar helaas heb ik daarvan geen foto’s gemaakt.

Als de 3 eerste pogingen van mijn make-up wel waren gelukt had ik een totaal andere outfit als dit. Dus soms is het ook wel fijn als je plannen in duigen vallen, of niet zo gaan zoals jij ze precies wilde. Dan kun je altijd nog een paar keer proberen toch?

img_0119

Na het eerste feestje gingen we al zaterdagochtend vroeg naar de 2de. Waar we aankwamen bij een klein groepje mensen die al een beetje waren gesneuveld. Het mooie is dat mijn oude huisgenootje/bestie Rosie terug is uit Frankrijk. Dus dat was nog een driedubbel feestje, haha. En omdat er nog wat mensen leefden van het 1e party, kwamen ze ook gezellig naar de 2de.  Ik heb trouwens echt medelijden met Jim, die was namelijk de BOB. Toen de 2de party meer doodging, gingen we met z’n allen naar Jimi. Daar was ik al inmiddels overleden aka in diepe slaap, dus toen Jimi mij zaterdag om 02:00 uur wakkermaakte was iedereen dan ook weg. Nu zit ik hier zondag met een onwijs erge kater, waar ik geen seconde spijt van heb, op de bank bij Jimi thuis. Best wel een geslaagde week, ook al begon het een beetje anders dan ik het had verwacht.

 

 

Btw Jimi en ik zijn trouwens weer echt te gekke (soms enge) wegen en plaatsen tegengekomen op de scooter.

img_0125

Wat heb ik gelezen deze week: Nog steeds bezig in Eragon van Christopher Paolini. De nieuwe Flow speciaal kwam binnen deze week, maar ik moet toegeven dat die nog in de verpakking zit.

img_0181

Wat ik heb gekeken deze week: Eigenlijk nog steeds Marvel films. Op Disney+.

Wat heb ik kapot geluisterd deze week: K12 van Melanie Martinez, ja nog steeds.

Nou dit was weer mijn week. Gelukkig komt het altijd goed, maakt niet uit welke plannen je aan het smeden was. Het universum heeft het beste met je voor. Hoe was trouwens jouw afgelopen week? Tell me!

img_0140

xoxo

Antje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s