Rituals Hair by Goodiebox

2 reacties

Hoi lieve lezers, zoals beloofd vorige week de unboxing van de tweede Goodiebox. De box waar jullie zo benieuwd naar waren! Rituals Hair x Goodiebox Limited Edition.

acs_0188

Zoals de meesten van jullie kon ik echt niet wachten. Ik was zo benieuwd naar wat er nou precies deze keer in de box zat en waarmee ze ons nu mee zouden verassen. Bij het openen van de prachtige doos, kwam er een heerlijke geur vrij. Daarvan werd ik al helemaal gehypnotiseerd en wou ik zo snel mogelijk alles uitpakken en uitproberen.

acs_0189

 Your body is your temple, but your hair is your crown. 

In deze box zitten zes producten waarvan vier full size. Alles draait in deze box om je lokken weer te laten stralen. Ik ben benieuwd!

The Hair Temple | Intense Hair Oil winkelwaarde: €14,50 

acs_0193

Als eerste waar mijn oog op valt is een flesje met gele vloeistof. Dit is een haar olie met vitamine E. De geur is echt bizar lekker, echt niet normaal! Ik heb het dan ook gelijk aangebracht op mijn haar en puntjes. Mijn haar was al best wel zacht, maar wel pluizig. Na het aanbrengen van de olie werd mijn haar nog zachter. Ik kreeg een prachtige glow en het was onmiddellijk beter te kammen. Wow ik ben echt weg van dit product! De olie zit ook in een mooi glazen flesje. Bij de eerste keer drukken komt er eigenlijk gelijk de juiste hoeveelheid uit voor je haar.

acs_0191

The Hair Temple |Beachy Waves Salt Spray winkelwaarde: €12,50 

acs_0194

Het tweede product wat uit het doosje verschijnt is een zoutspray. Deze zoutspray zorgt ervoor dat je haar een extra volumeboost krijgt, het zout ondersteunt de styling en de shikakai geeft je haar een diepe voeding. Dit is een product wat ik ga bewaren voor de zomer. Het product is een jaar houdbaar na het openen, dus perfect. Ik weet dat mijn haar soortgelijke zoutsprays echt nodig heeft in de hete maanden. Dit is dan ook ideaal voor de vakantie.

acs_0192

The Hair Temple |Nutrition Hair Mask winkelwaarde: €18,00 

acs_0202

Yaaassss! Een haarmasker! De geur aaaaahhh! Jongens ik krijg hier daadwerkelijk slappe knietjes van! Zonder dat ik het heb uitgeprobeerd weet ik al dat dit een onwijs goed haarmasker is en ik ga deze dan ook 1x per week gebruiken. Ik kom snel bij jullie terug met of die daadwerkelijk goed is. Maar kan gewoon niet voorstellen dat zo een lekker ruikend product niet zijn werking doet.

acs_0201

The Hair Temple |Refreshing Dry Shampoo winkelwaarde: €12,50 

acs_0203

Het langwerpige flesje wat ik als vierde product uit de doos pakte, is een droogshampoo. Om heel eerlijk met jullie te zijn, gebruik ik bijna nooit een dry shampoo. Maar ik had deze ter gebruik even in de lucht gespoten en er kwam zo een heerlijke, frisse geur vanaf. Dat ik eigenlijk gelijk zin heb om die te proberen. Maar omdat ik mijn haar vanochtend heb gewassen bewaar ik hem voor over 2 dagen. Ik ben benieuwd wat ik ervan ga vinden en of ik hem wel ga gebruiken. Hij staat zo als alle andere producten van de Rituals prachtig op mijn make-up tafel, alleen zou het zonde zijn als ik hem niet zou gebruiken.

acs_0204

The Ritual of Sakura |Shampoo winkelwaarde: €3,90 voor 70ml 

acs_0198

Wat een heerlijke sterke geur komt weer van deze tube af! Ik kon niet wachten met het gebruiken van deze shampoo. ‘S ochtends tijdens het douchen had ik hem dan ook rijkelijk gebruikt en damn, wat ruikt mijn haar heerlijk! Heel de dag door ook echt. De shampoo is verrijkt met arganolie en shikakai, een Ayurvedische poeder wat ‘fruit voor het haar’ betekent. Omdat ik haast had, had ik mijn haar niet geföhnd, waardoor het best pluizig was. Gelukkig kwam de Intense haarolie daar goed van pas. Overal is het een heerlijk shampoo die ik voor nu ga gebruiken.

acs_0199

The Ritual of Sakura |Conditioner winkelwaarde: €3,90 voor 70ml 

acs_0200

Eigenlijk geldt hier precies hetzelfde verhaaltje als voor de shampoo hierboven. Het is zeker een hele fijne conditioner en hij ruikt niet normaal lekker. Ik ga hem nu in combinatie met de shampoo gebruiken, totdat ze beide op zijn. Ik ben tevreden!

acs_0197

Wauw, wauw, wauw, wauuw! Ik ben zo blij met deze box! Dit is er echt weer eentje waar ik geen spijt van heb en letterlijk niet kan wachten om mijn lokken mee te verwennen. Wat vind jij van de producten en van de box in het algemeen?

acs_0190

De Rituals Hair by Goodiebox heeft een waarde van €65,00. Ik heb er €29,95 voor betaald. Hij is nu helaas uitverkocht, maar de producten zijn nog wel los te verkrijgen bij Rituals zelf.

xXx

 

 

 

2 comments on “Rituals Hair by Goodiebox”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s