Antje Test: 2 Schaebens maskers.

One comment

blend

Vandaag test ik niet één maar twee maskers voor jullie! Deze twee maskers heeft mijn moeder voor me meegenomen uit Duitsland (what’s new). Ook al vind ik zelf dat de verpakking van de maskers niet echt aantrekkelijk is, ben ik toch heel erg benieuwd naar hun werking. Omdat er op de achterkant staat dat dit een 5 sterren product is en omdat ik al eerder een masker van Schaebens heb uitgeprobeerd, zijn mijn verwachtingen hoog.

Ben je net zo benieuwd als ik? Lees dan snel verder.

acs_0143

STRAWBERRY PEELING MASK – 3-PHASE-EFFECT

acs_0210

Als eerst probeer ik het aardbeienmasker uit. Hier nog eventjes de achterkant van het masker met de ingrediënten en de verdere informatie.

acs_0211

Het aardbeienmasker bestaat volgens Schaebens uit drie effectieve fases:

Fase 1 moet er voor zorgen dat door middel van ‘levende aardbeiencellen’, onzuiverheden in de huid verwijderd worden.

Fase 2 bestaat uit AHA fruitzuren die de dode huidcellen en talgafzettingen verwijderen. De vruchtenextracten revitaliseren de huid en ondersteunen de celvernieuwing.

Fase 3 moet ervoor zorgen dat tijdens het verwijderen van het masker, het vuil en onzuiverheden meegaan. De huid wordt dan grondig gereinigd. Volgens Schaebens hebben klinische studies aangetoond dat regelmatig gebruik de uiterlijk van de huid verbeterd met 56%.

Ik ben heel benieuwd of het daadwerkelijk deze werking heeft…

Dit masker bestaat uit 2 delen elk van 6 ml, wat je dus makkelijk 2 keer per week kan gebruiken of gewoon kan delen met iemand tijdens een verzorgings-uurtje . Ook is dit masker geschikt voor alle huidtypes.

Ik heb mijn gezicht gereinigd volgens de volgende stappen, als je ze al kent sla het gerust over, zo niet lees dan lekker verder:

1. Was je gezicht.

2. Gebruik een scrub om je gezicht schoon te maken van alle dode huidcellen.

3. Maak een klein handdoekje nat met warm water en stoom je gezicht.

4. Smeer het masker op je gezicht.

5. Relax.

6. Was het masker af.

7. Gebruik een toner en moisturizer om op je gezicht te smeren.

Hier dan mijn mening:

Verpakking: Zoals ik al eerder had vermeld is het niet een masker die je snel zou pakken. Het bestaat uit 2 delen, wat wel fijn is. Openscheuren van het zakje gaat ook wel soepel. 6. 

Geur: Het masker heeft een licht frisse aardbeiengeur die best fijn is. 7.

Textuur: Een romige structuur die je heel makkelijk kan verdelen. Het droogt lekker snel op en je hoeft er geen uren voor te wachten. 8. 

Werking: Het masker verdeelt heel makkelijk en heeft een scrubje, ik heb eerlijk gezegd niet echt het 3-fasen effect gemerkt. Maar het scrubje werkt verfrissend op je huid. Het is een fijne hedendaags maskertje, waarbij je voelt dat het je huid voedt. 7. 

Prijs: Dit masker is maar € 0,60 !!!

Waar te koop: In de DM in Duitsland.

Voordelen: Zit lekker veel in één zo’n zakje, waardoor je het makkelijk kan delen met iemand. Voor die prijs is het zeker die 5 sterren waard!

Nadelen: Het brandt een heel klein beetje op je lippen, maar dit is dan ook het enige nadeel.

Zou ik dit masker aanbevelen? Ja zeker!

img_5496

Oh let op; ik test dit op mijn huid, op jouw huid kan het altijd anders reageren. Test daarom altijd eerst op je hand of je er geen allergische reactie van krijgt. Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening.

acs_0205

LUXURY MASK – WITH GOLD

acs_0207

Dan nu het 2de masker van Schaebens. Hier nog eventjes de achterkant met alle informatie en ingrediënten (in het Duits).

acs_0208

Dit masker schijnt de kostbare ingrediënten goud, champagne, kaviaar en parels te bevatten! Volgens Schaebens moet het masker het volgende doen: het activeert de microcirculatie van de cellen en vitaliseert. Het hydrateert intensief, verfijnt de teint en zorgt voor een stralende huid. Ik ben echt heel erg benieuwd naar wat voor een effect dit op mijn huid gaat hebben. Volgens Schaebens gaat je huid ook jeugdig ogen. Dit masker bestaat net als het masker hierboven uit 2x 5ml voor 2 toepassingen.

acs_0209

img_5387

Met deze ingrediënten verwacht ik er veel van en ga dan gelijk ook aan de slag. De stappen van het aanbrengen van het masker kan je hierboven vinden. Daarom nu ook gelijk mijn mening:

Verpakking: Zelfde mening als voor het masker hierboven eigenlijk. De verpakking is niet heel aantrekkelijk maar wel fijn dat je het 2 keer kan gebruiken. 6. 

Geur: Ik had eigenlijk een sterke champagne geur verwacht. maar de geur is best wel subtiel. 6.

Textuur: De textuur is heel erg jelly-achtig. Het is plakkerig zoals een gewoon peel-off masker, het verspreidt makkelijk. Ook zit er glitter in, schattig. 6. 

Werking: Het brandt een beetje op mijn huid, bij mijn lippen brandt het wel wat meer. Het droogt heeeel langzaam op en er zit echt heel veel glitter in, best mooi. Dit is geen peel-off masker naar mijn gevoel, want ik kreeg hem helemaal niet zo makkelijk af. Ik heb hem maar onder de douche eraf gehaald, omdat die zo moeilijk overal eraf ging. Erna heb ik niet echt een groot verschil gemerkt. 5. 

Prijs: €0,60

Waar te koop: DM in Duitsland

Voordelen: Hij is goedkoop en er zitten best wel mooie glitters in.

Nadelen: Ik vind het geen peel-off masker en het is moeilijk om het eraf te halen. Plus, ik zie niet echt verschil.

Zou ik dit masker aanbevelen? Voor de prijs van € 0,60 wel, toch vind ik het aardbeienmasker veel beter!

Zo, dit was dan mijn mening over deze 2 maskers. Ben jij al bekend met dit masker en heb jij ze uitgeprobeerd? Laat mij dan vooral weten wat jij ervan vond en welke jouw favoriet was. Ik ga nu lekker aan de champagne want het is bijna weekend. 😉

acs_0206

xx

 

 

 

1 comments on “Antje Test: 2 Schaebens maskers.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s