Mijn week in foto’s 40.

Geen reacties

img_0661

Maandag vloog voorbij, dinsdag ook. Drukke dagen op werk zorgden ervoor dat ik woensdag helemaal in de war was en daardoor mijn rijles miste, ugh.. Gelukkig is Inktober begonnen. Net op tijd ook! Ik was namelijk helemaal in de mood om creatief bezig te zijn na werk, dus dit kwam als geroepen. De aankomende maand zal ik dan ook mijn creaties showen, als ik het tenminste uit kan houden. Als ik dit kan uithouden, zal ik alle tekeningen in 1 post gooien bij de categorie ‘challenges’.

img_0531

Omdat ik zoveel moet werken heb ik niet echt tijd voor mijn blog. Ook omdat ik echt moet kiezen tussen blog of creatief bezig zijn. Eerst wou ik daarom ook als thema ‘creatief bezig zijn’ doen. Maar het thema ‘werken’ vind ik toepasselijker:

Werken is het aanbrengen van wenselijk geachte veranderingen in de omgeving door menselijke activiteit. Werk kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn. In economisch verband spreekt men van arbeid. Er wordt onderscheid gemaakt tussen betaald en onbetaald werk.

img_0544

Omdat Jimi nu ook eindelijk een baan heeft na zijn studie is dit wel een leuk thema. Het grappige is dan ook dat hij mij nu zoveel meer begrijpt. Namelijk altijd als ik vrij ben van werk, wil ik hem gelijk bellen om mijn dag aan hem te vertellen in alle kleuren en geuren. Eerst was hij altijd zijn ding aan het doen en haalde ik hem d.m.v. zo een telefoontje gelijk uit zijn chill vibe. Hij vond het altijd best wel vervelend als ik dat deed, maar zo kon ik wel mijn werk vibe loslaten. Nu doet hij het bij mij, haha. Hij belt mij gelijk vanuit werk als hij onderweg naar huis rijdt. Hij snapt mij nu en ik hem. Wat wel belangrijk is als je veel werkt, om toch die momentjes voor elkaar vrij te houden.

Daarom hebben we lekker samen woensdag uitgeslapen en gechild in bed. Maskertjes gedaan en lekker samen ontbeten. Dit is trouwens volgens Jimi het lekkerste ontbijt ever!

86a8a838-13a2-4a93-81bc-01270e1ac9d5

Deze week kwam een proefpakketje binnen van inlegkruisjes en mandverbandjes van Libresse. Ik zei tegen Jimi dat het misschien een beetje te ver ging als ik dat ging reviewen op mijn blog. Maar mijn feministische vriendje was het zwaar niet mee eens en zei dat ik het juist moet reviewen door de taboe eromheen. Want het is de normaalste zaak van de wereld. I love him. Ook de nieuwe Flow kwam binnen, die was lekker dik.

Ik heb weer gezondigd en maskers gekocht. Waarom? Waarom, kan ik het gewoon niet weerstaan??? Ik heb al een la vol met masker die uitpuilt.

Ik heb zoveel gewerkt deze week, dat ik voor mijn blog niet veel aandacht had. Terwijl ik juist dacht dat als ik klaar zou zijn met school hier vol op in ging. Zo zie je maar dat als je klaar bent met iets, iets anders wel op je pad komt. En veel werken is ook niet goed, door de drukte ben ik mijn rijles vergeten…. echt kut. Terwijl het gewoon in mijn agenda stond, maar de drukte heeft mij een beetje in de war gemaakt. Gelukkig kan ik wat rust nemen in het weekend. Vrijdagavond hebben Jim en ik nog lekker gegeten en een film gekeken.

img_0646

Zaterdagochtend kregen Jim en ik beetje een vervelend nieuws. Jimi is niet door zijn proefperiode door, waardoor hij niet de baan heeft gekregen. Alleen omdat hij eerlijk zei dat iemand op z’n telefoon zat i.p.v. hem in te werken. Maar ja, het komt allemaal goed. We hebben ons weekend er niet door laten verpesten. In de avond zijn wij naar een familie diner / reunion geweest bij Scheveningen, daarna nog met mijn neef, nicht, haar vriend en Jimi drankjes gedaan. Terug naar huis waren er weer allemaal problemen met metro’s en trams, dus superlang onderweg terug naar Rotterdam. Wel leuke nieuwe mensen leren kennen onderweg.

img_0662

 

Zondag hebben we heerlijk met z’n tweeën gechild. Naar een kringloop geweest, helemaal nat geregend, plantenpotten gekocht, ook heb ik gelijk een nieuwe planten baby toegevoegd aan mijn familie.

img_0677

Thuis heb ik mijn stekkies allemaal een nieuw potje gegeven. Beetje creatief bezig geweest en heerlijk gekookt. Pasta met vegan gehakt deze keer, zeker een aanrader! Een onwijs fijne, rustige zondag met Jimi. Hoop dat er nog meer van zulke fijne dagen aankomen.

Dit zijn mijn Inktober creaties van deze week:

Disndag 1 oktober was het woord ‘ring’: 

img_0536

Woensdag 2 oktober was het woord ‘mindless’: 

img_0612

Donderdag 3 oktober was het woord ‘bait’: 

img_0626

Vrijdag 4 oktober was het woord ‘freeze’:

img_0642

Vanaf hier vond ik de woorden kut worden dus heb ik geen tekeningen gemaakt, wel ga ik ze nog inhalen!

Zaterdag 5 oktober was het woord ‘build’ en zondag 6 oktober was het woord ‘husky’ . 

img_0678

Wat heb ik gelezen deze week: Nog steeds bezig in Eragon van Christopher Paolini. Een hoofdstuk verder… vanaf maandag ga ik weer volop lezen.

Wat ik heb gekeken deze week: Anon een film op Netflix en gewoon wat YouTube filmpjes.

Wat heb ik kapot geluisterd deze week: Marked for Death album van Emma Ruth Rundle, I love it! Ken het door vriendinnetje Christie.

Momentjes voor elkaar na het werk vrijhouden is belangrijk, maar wat vooral nog belangrijker is. Zijn de momenten die jij voor jezelf neemt en vrijhoudt. Jij wilt jezelf toch niet vergeten? Maak dan vooral vaak een afspraak met jezelf en schrijf het in je agenda. Werk is leuk, maar het is niet alles. Neem daarom lekker een kopje thee en gooi je benen achterover. Dan gaan we maandag weer verder werken. 😉

xx

Ps: Vond jij dit een leuke post? Geef me dan een like, reageer en vergeet me vooral niet te volgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s