Beauty Trash: Dit heb ik opgemaakt in september!

Geen reacties

Wow, wat vliegt de tijd toch snel voorbij. Herfst is op volle toeren aan het draaien terwijl we september achter ons laten met de volgende producten. Ben je benieuwd naar de producten die ik in september heb opgemaakt en wat ik er van vond? Lees dan snel verder.

Voor in het haar: 

De renewing + argan oil of Morocco shampoo van OGX mocht deze maand er aan gaan geloven. Dit is een shampoo die ik wel eens eerder heb gekocht en gebruikt. In een van de vorige posts heb ik de conditioner opgemaakt. Nu is dan ook eindelijk de shampoo op. Ik ben in het algemeen tevreden over deze shampoo en kan hem zeker aanraden. De geur is heel erg ‘schoon’ en geeft je echt een gevoel alsof je in een bad zit vol met goud, haha. De OGX shampoo is te koop bij de meeste drogisten voor € 10,99.

De Ultimate hair trio van Seacret waarvan ik er 2 kreeg in de Styletonbox van augustus, heb ik er 1 van opgemaakt. Ik was zeer te spreken over de shampoo en het masker, die waren onwijs voedend, maar wel een beetje te weinig voor mijn haar. Het hair serum was ook wel nice, alleen zat er best wel veel in voor mij. Omdat ik het niet kon hersluiten en ik het zonde vond om weg te gooien, heb ik veel meer serum gebruikt dan dat ik nodig heb. Hierdoor werd mijn haar onwijs vet en al na 1 dag kon ik het gaan wassen. Ik vond dit wel een goed product, maar kan niet zeggen of het daadwerkelijk iets voor mijn haar heeft gedaan, omdat ik het maar eenmalig heb gebruikt. Gelukkig heb ik er nog 1 liggen ( thanks Styletone 😉 Ik weet ook niet waar de Hair Trio te koop is. Dus zoek het maar uit, haha nee grapje.

Ik ben best wel een soort van verdrietig dat dit product op is. Het haarmasker van Mudmasky was/is namelijk echt life! Ik ben helemaal weg van dit nieuwe merk en zal jullie later in deze post vertellen waarom. Dit haarmasker zat in de Styletone box van juli. Het heeft echt een bizarre werking en ik heb geen idee wat ze hier in stoppen.. Het is een 3 in 1 formule, die je haarpunten aanpakt, je hoofdhuid en je haar met een geweldige gezonde coupe achterlaat. Het heeft een heerlijke baby Zwitselachtige geur. Verdeelt makkelijk over het haar (ik heb het letterlijk 20 -/+ keer gebruikt) en als je het uitspoelt nadat je het een paar minuten hebt ingehouden in je haar, lijkt het alsof er een ontploffing gebeurt op je hoofd. Excuse my language, maar wtf zit er in??? I LOVE IT!!! Ps: Ik heb het trouwens uitgeprobeerd op blond en bruin haar en still love it! 10/10!!!

Kauwbare gummies van Hair Lust van de Recharge Goodiebox hebben voor mijn doen niet echt mijn haar sneller laten groeien. Maar om ook eerlijk met jullie te zijn, heb ik er niet zo op gelet. Uien en knoflook is veel goedkoper en is een natuurlijke haargroeier. 😉

Voor het gezicht: 

Voor het gezicht ben ik door een aantal producten heen gegaan het afgelopen maand. De 2 Schaebens maskers waarvan ik een uitgebreid review heb hier.

De Berry Smoothie masker van Balea die ik van mijn moeder heb gekregen. Dit masker is een limited edition, die te koop is in de DM in Duitsland. Het verdeelt rijkelijk over het gezicht en er zit lekker veel in. Het mooie is dat je het 2 keer kan gebruiken of gewoon kan delen met een vriend. Het droogt aardig snel op, heeft een heel licht, subtiel fruitig geurtje. Een veganistisch goed werkend masker wat voor een kleine €0,40 te koop is. Zeker een aanrader dus als je een heerlijk zomers maskertje wilt voor niet al te veel geld.

Het Miqura moisturizing masker waar ik ook helemaal gek van ben. Dit masker heeft echt een eigen reviewpagina verdiend want damn.. Ik heb dit masker ooit in 1 van de Goodieboxen gekregen en hij lag altijd eigenlijk in mijn kast. Omdat het niet echt een aantrekkelijke buitenkant heeft pakte ik het nooit snel. Maar never judge a book by its cover, want het is echt 1 van de beste maskers die ik ooit heb geprobeerd. Om het masker zit een soort gaasje die je er af moet halen. Daar in zit een jelly masker, die moet je op je gezicht aanbrengen. Echt waar, mijn huid zag er zo stralend uit er na! 10/10

Dit is het gezichtsmasker van Mudmasky, naja eigenlijk een slaap repair masker. Dit is dus weer een product van Mudmasky waardoor ik echt helemaal gek ben van hun merk!! Ik heb door de te gekke werking van dit masker het elke avond gebruikt totdat het op was. Het heeft een blauwe kleur en ruikt naar een jaw breaker. Mijn huid oogde letterlijk elke ochtend smooth door deze kleine f*cker.

De superdure makeup remover wipes van Seacret zijn ook opgegaan. Ze waren wel nice maar niet dat ik er 25 euro voor zou dokken. Letterlijk 1 euro voor een wipe.. girl bye.

En mijn favoriete Etos cotton pads zijn ook op gegaan.

Eigenlijk ben ik best wel trots dat ik zo weinig deze maand in de prullenbak heb gegooid, vergeleken met de vorige 4 maanden. De meeste producten gaan in de plastic container, de rest bij de grofvuil. Wat heb jij opgemaakt de afgelopen maand?

xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s