Mijn week in foto’s 41.

Geen reacties

Ahhh, nieuwe week is weer begonnen, of naja vorige week voor jou als jij dit leest. Nou Inktober was ook van korte duur, ik ga tekenen en creatief zijn niet opgeven hoor, maar vond de opdrachten gewoon saai. Ik heb trouwens helemaal geen thema voor deze week. Ik heb heel veel gewerkt en heel veel pakketjes binnen gekregen deze week. Bedenk dan maar een thema haha. Dus misschien is het wel een leuk idee dat jullie mij een thema aanbieden als ik het zelf niet kan bedenken? Dus stuur maar door in mijn DM’s op Instagram.

img_0775

Nou omdat ik geen thema heb ga ik jullie gewoon op een ouderwetse manier over mijn week vertellen. In foto’s. 😉

Maandag kreeg ik een geweldig pakketje van Mugsterpiece binnen, hier ga ik binnenkort een heel leuke post over maken, dus stay vooral tuned!

Dinsdag heb ik een hele grote stap genomen en eindelijk weer een rijles genomen! Ik heb trouwens al 5 jaar mijn rijbewijs maar durfde niet te rijden na een ongeluk. Dus was wel eventjes een trots momentje voor mezelf.

img_0702

Woensdag kwam mijn pakketje binnen van Styletone, hiervan komt ook een post deze week online.

Donderdag kreeg ik deze onwijs lekkere wrap in mijn handen gedrukt van mijn ma. Ze heeft deze gehaald in een restaurant en ik ga hier echt een keer uit eten met een uitgebreid verslag. Donderdag kreeg ik trouwens ook een pakketje binnen van Leo Mazzaloti en hier krijgen jullie ook een post van.

Vrijdag ook een pakketje in mijn handen gedrukt gekregen van de postbode met allemaal stickers. In de avond lekker gegeten met mijn zusjes, oom en oma en alvast begonnen met de Sinterklaas surprises. Wij gaan namelijk dit jaar eerder beginnen met pakjesavond haha, mijn oma en oom zijn tot November in Nederland namelijk en mijn zusjes willen graag dat ze meedoen!

Zaterdag ben ik naar de mineralen beurs geweest met mijn zusjes en weer geld gespendeerd. Amatisten, opalen en andere diamanten, robijnen toegevoegd aan mijn piratenschat. 😉

In de avond naar Jimi om gezellig alvast z’n bday te vieren en zondag naar z’n ouders. Ook heb ik dit weekend weer wat cactussen en vetplantjes verpot, ook al weet ik dat het geen seizoen daar voor is.

img_0813

Nou dit was mijn dagboek tot volgende week. Ik hoopte dit keer wat boeienders aan jullie te kunnen vertellen, maar ik ben gewoon zo moe van al dat werken en al die pakketjes openmaken dat ik gewoon geen kracht meer heb om nog wat meer met jullie te delen. Terwijl ik weet dat ik eigenlijk af en toe rust moet nemen. Maar ja ben weer zo eigenwijs als de malle.

Wat heb ik gelezen deze week: Nog steeds bezig in Eragon van Christopher Paolini. Echt bijna klaar en wat wordt het spannend zeg.

Wat ik heb gekeken deze week: Hmm.. niks eigenlijk.

Wat heb ik kapot geluisterd deze week: Wat postcasts die ik binnenkort in een post gooi dus ik hou ze voorlopig nog eventjes geheim.

xxx Fijn aankomende week!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s