Styletone box: oktober.

2 reacties

Ha! De nieuwe Styletone is weer door de lieve postbezorger in mijn handen gedrukt. Perfecte timing ook, ik die bijna geen geld meer heb en mijn materialistische verlangen die gevuld worden. Ik maak dan ook gelijk een sprongetje in de lucht. Ben je net zo benieuwd als ik naar de producten in deze oktober box? You know the drill, lees dan snel verder.

acs_0226

Deze maand staat in het teken van ‘Touch of gold’:  De golden days van de zomer zijn over en we zitten midden in de herfst. Om deze herfst een fijne herfst te maken heeft het Styletone team producten met de touch of gold voor ons geselecteerd.

MAXIMUM BEAUTY – EYFIX BLACK MAGIC OOGMASKER – €14,50

Oke mijn eerste indruk van dit product was eigenlijk niet zo positief. Ik vond het echt een product die je op AliExpress kan bestellen. De verpakking en het design oogt een beetje goedkoop. Op de achterkant staat ook dat het is designed in Denemarken en gemaakt in China, (bich i was right). Maar ja ik ben de beroertste niet en ga ze toch uitproberen. Er zitten namelijk 3 zakjes in, die je 15 minuten ultieme heaven beloven! Ik ben benieuwd, ik hoop alleen dat ik er geen allergie of iets van krijg. Snel meer.

img_0754

Update: omg! Ik heb net een beetje gegoogeld en het is echt een super shady product. Hierdoor heb ik tbh een beetje het vertrouwen verloren in Styletone. Want hoe kunnen zij het bewijzen dat dit product niet getest is op dieren en waarom zeggen dat iets veel duurder is, dan het daadwerkelijk is?

BEEBEE PROFESSIONAL – Wenkbrauw poeder – €19,95 

http://www.beebeecosmetics.com

acs_0232

Het 2de product aan de andere kant is wel een bekend merk voor mij. Namelijk de BeeBee cosmetics, deze keer een wenkbrauwpoeder, ik heb al eerder wat producten van hun mogen ontvangen en ben er dan ook wel tevreden mee. Ook fijn dat deze wenkbrauwpoeder 2 kleuren heeft, hiermee kan je namelijk een veel natuurlijkere look creëren. Dit product vind ik dan ook een lichtpuntje in deze box tot nu toe en ga ik zeker gebruiken.

HOT MAKEUP – MATTE LIPSTICK – €19,00 

http://www.hotmakeup.com

acs_0229

Het derde product stelt mij helaas ook teleur. Dit is de tweede keer dat ik dit heb gekregen en het is gewoon shit, sorry not sorry. Jullie weten dat ik altijd eerlijk met jullie ben, dus dat zal ik ook blijven. Ik vind dat ze gewoon niet zoveel geld mogen vragen voor de producten die zij produceren. Tijdens het aanbrengen van de lipstick op mijn lippen ben ik abrupt gestopt. De lipstick stinkt zo erg dat ik hem direct in de prullenbak heb gegooid. Ik heb het dan ook direct van mijn lippen afgehaald en voel na 30 minuten (!) nog steeds een brandend gevoel. Deze is voor mij ook een flop. Jammer.

PHASE ZERO – VLOEIBARE OOGSCHADUW €15,00 

http://www.phasezeromakeup.com

acs_0230

In tegenstelling tot het vorige product is het 4de product wel echt mooi! Echt een prachtig pigment, alleen gebruik ik nooit een vloeibare oogschaduw. Maar misschien zorgt dit product er juist wel voor dat ik dit wel ga doen! Deze vloeibare oogschaduw is dan ook vegan, parabenen en dierproef vrij. Ik ben zeker benieuwd en hoop oprecht dat dit geen flop is! Snel een aftermatch foto.

LORD & BERRY – OOGPOTLOOD – €16,00

acs_0231

Het 5de en dan ook het laatste product is een oogpotlood van Lord & Berry. Ik ben bekend met dit merk en zij hebben een goede collectie van lip en oogpotloden. Ze zijn lekker dik van textuur en zijn ook makkelijk blendbaar. Ik heb de kleur Midnight #223 in mijn box gekregen, een donkerblauwe kleur. Ideaal om een look af te maken met opgewekte kleuren zoals geel en oranje. Leuk maar een product wat ik zelf niet vaak ga gebruiken.

acs_0228

Nou dit was dan ook weer de unboxing van de Styletone box oktober. Ik voel me een beetje als een vriendinnetje die achter iemands z’n rug ompraat. Want Styletone was de eerste make up box ooit waar ik bij aansloot en ben al sinds 2016 lid. Maar de laatste tijd ben ik heel erg aan het twijfelen over hun producten. De kwaliteit van de producten is aanzienlijk achteruit gegaan. Maar misschien komt het alleen door deze box. Want de vorige box vond ik geweldig.

Ik vind het jammer want ik heb echt een liefde gekregen voor deze kleine maandelijkse make-up  doos. Maar is het mijn geld wel waard? Hier ga ik nog eventjes over na denken tot de volgende maand en tot de volgende box, lol.

Trouwens deze keer is er geen wall of fame in het productenboekje, jammer. Ik wilde namelijk echt een keer winnen!

Groetjes,

Antje La ik ben niet zo blij met sommige producten en begin gelijk te zeiken Angel

Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening.

2 comments on “Styletone box: oktober.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s