Mijn week in foto’s 42.

Geen reacties

img_0833

Nieuwe week nieuwe kansen, wat is fijner dan je week weer starten met vroeg opstaan en op maandag weer naar werk toe gaan. Gelukkig maken je zusjes een lange werkdag helemaal goed, d.m.v. een (vegan) appeltaart te bakken! We hadden elke keer te weinig deeg dus we moesten er de hele tijd nieuw deeg bij maken. Hij was wel goed gelukt, als er animo voor is wil ik hier best wel een recept van online gooien.

Het thema van deze week is dan ook ‘familie’:

Familie

de familie zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [faˈmili] Verbuigingen:   familie|s (meerv.) groep bloedverwanten, zoals je ouders, broers, zussen, ooms, tantes, neven en nichten

Goed thema wel, nu mijn ouders in het buitenland zijn en mijn oma en oom hier zijn en voor mijn zusjes zorgen. Ruzies kun je natuurlijk niet vermijden dus als je allemaal eigenwijze draken rond hebt vliegen in je huis, begint dat vuurtje snel te branden en is heel het huis een hell. Gelukkig is het vuur ook snel gedoofd en is er weer vrede in het huis. Nou zo begon mijn week eigenlijk met dat kleine vuurtje. Maar wat zou het saai zijn zonder vuur en regen in je leven.

img_0918

Woensdag had ik mijn diploma-uitreiking, eindelijk na al die zenuwen, inzinkingen en examenstress kon ik dat papiertje in mijn handen nemen. Omdat mijn ouders dus in het buitenland zijn, heb ik mijn lieve schoonfamilie mee gevraagd. Zo fijn om dan 2 ouders te hebben! Mijn schoonmoeder en Jimi hebben allemaal foto’s gemaakt. Maar ook niet zonder regen, want hiervoor hebben wij 30 min moeten lopen of eigenlijk rennen door de regen, omdat een bus niet meer zijn normale route reed. Dus mijn haar was pluizig AF en mijn make-up uitgelopen. Ah ja, alles kwam goed en met mijn diploma in mijn hand zijn wij uit eten gegaan. Met heel de schoonfamilie naar Gracy’s, mijn guilty pleasure als je zo de beyond burger en alle andere vegan zooi mag noemen die ik toen naar binnen heb geslurpt. Mijn God wat was het lekker!

Nou dat was eigenlijk het feestje en de donderdag en vrijdag was het weer werk aan de winkel. Vrijdag na werk nog wel gezellig met mijn oma en zusjes wat gaan drinken in het nieuwe restaurantje naast hun huis. Daarna terug naar huis en eigenlijk vroeg m’n nest ingedoken. Naja, het nieuwe seizoen van Meisjes van plezier stond online dus heb eerst nog wel wat afleveringen gekeken.

Zaterdag heb ik een beetje opgeruimd toen ineens mijn internet verdween. Dus wat doe je als je geen internet meer hebt in huis? Dan ga ik je dingen doen, die je normaal niet doet. Zoals bijvoorbeeld mijn Douwe Egberts zegels in een boekje plakken, hahah ik voel me echt een oma maar ja. Ben maar gewoon in de avond naar Jimi gegaan, want kon het niet meer aan. Daar hebben we heel het weekend Expeditie Robinson gekeken. Oke heel erg maar ik heb dat dus nog nooit in mijn leven gekeken. Dus de seizoen van 2017 hebben we bijna helemaal uitgekeken in 1 zondag. Heftig hé.

img_1249

Oh deze heb ook binnen gekregen:

img_1244

Deze week is ook weer snel voorbij gevlogen met ups en downs. Ben wel blij dat mijn ouders terug zijn. Kan niet wachten om ze maandag weer te zien, heb ze namelijk heel erg gemist. Fijn dat mijn schoonouders erbij waren toen mijn ouders niet bij een belangrijk moment waren van mijn leven. En fijn dat de rust weer is teruggekeerd is huis. Familie en ruzies hoort erbij, mijn oma zegt altijd: ‘Eigen honden blaffen een beetje op elkaar en zijn in de avond weer vriendjes’. Oke vertaald uit het Russisch maar je snapt het wel.

Fijne aankomende week in ieder geval!

xxx

Antje La houdt van vrede Angel

Ps:

Wat heb ik gelezen deze week: Nog steeds bezig in Eragon van Christopher Paolini. Echt echt echt bijna klaar.

Wat ik heb gekeken deze week: Nou Videoland was deze week mijn grote vriend! Meisje van plezier seizoen 2, Expeditie Robinson 2017.

Wat heb ik kapot geluisterd deze week: https://www.youtube.com/watch?v=nSTWcsU91ZY 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s