Mijn week in foto’s 43.

Geen reacties

99970df9-51cc-4fce-9eff-ae26d55754cd

Damn deze week was zo druk dat ik dit eigenlijk pas begin te schrijven op zondagavond. Het was intens, het was leuk en vooral vermoeiend.

Maandag begon zoals altijd met werk en eindigde met een gezellig popcorn en Expeditie Robinson avondje, samen met Stijn en Jim.

Dinsdag t/m donderdag verliep vrij saai op werk. Vrijdagochtend ben ik wel vanaf Scheveningen met de step supervroeg naar werk gestept, naja tot de tramhalte eigenlijk haha. Daarna verder met de tram, want deze meid was al helemaal uitgeput na 15 min steppen. Heerlijk om zo in de vroege ochtend alleen te steppen, was stiekem toch wel bang. Gelukkig heeft Jimi heel de reis met mij aan de telefoon gehangen. Waarschijnlijk heeft hij mij alleen maar horen hijgen.

Ik heb trouwens iets superstoms gedaan. Ik heb namelijk een “poriën vacuüm zuig facial tool” van ome Ali besteld en heb hem een beetje uitgeprobeerd. Toen kreeg ik een raar idee om de grootste zuigkap op mijn kin te doen???? Wat meteen een fucking blauwe plek werd. Nou hij zuigt in iedere geval goed. Dat weten jullie nu ook dan. Dus mijn weekend kon lekker goed beginnen met 5 lagen concealer.

In de avond was dan eindelijk de eerste Halloween fissa van het jaar, of eigenlijk de verjaardag van mijn beste vriend René.

Ashley, Naomie en ik hadden zoals altijd de mooiste outfits ever, al zeg ik het zelf haha. Zaterdag was weer een verjaardag dus je snapt dat ik nu wel echt dood lig op de bank. Vandaar deze saaie week in foto’s. Daarom moeten jullie gewoon eventjes genieten van mijn Halloween outfit. Kan je raden als wie ik ging?

Wat heb ik gelezen deze week: Nou ik ben eindelijk klaar met het eerste boek van Christopher Paolini “Eragon” en ben nu bezig in het tweede boek “Oudste”.

bbe1a130-2f79-4ad2-9ce8-42a5dd35d24a

Wat ik heb gekeken deze week: Avatar the last airbender op Netflix.

Wat heb ik kapot geluisterd deze week: https://open.spotify.com/track/1sZsTb461mhIAQ8o0gzxsI?si=PDKGEomySUeskQq4D0cCHQ

Mijn moeder heeft trouwens allemaal spulletjes voor mij mee genomen uit China, binnenkort dus een beauty haul daarvan!

img_1384

Nou fijne week he!

xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s