Mijn week in foto’s 44.

Geen reacties

‘S avonds een vent, ’s maandags absent? Alleen voor de eerste 5 uurtjes in mijn geval dan. Pff wat had ik moeite met het opstaan deze maandag, niet gek na zo een weekendje. Maar ja, we gaan er weer tegenaan in ieder geval! Ik heb zin om weer veel tijd te stoppen in mijn blog, aangezien ik het een beetje had verwaarloosd door de drukte van de afgelopen tijd. Dus laten we weer lekker voor alles de tijd nemen!

img_1670

Ik dacht dat het aan maandag lag en aan mijn weekend dat ik moeite had met het vroeg opstaan. Maar volgens mij ligt het gewoon aan de herfst. Ik heb echt letterlijk nergens zin in. Behalve slapen en serial killer documentaires kijken.

 

Qua eten deze week was het echt ‘living my best life’. 3 dagen ontbeten met bananen pannenkoeken en aardbeien. Veel Russische plantaardige gerechten van oma kunnen eten, waaronder haar bekende borsj. Echt goed geleefd deze week, haha.

Toch merk ik dat ik veel stress ervaar van werk en het echt rustiger aan moet gaan doen! Ik moet echt weer goed voor mezelf gaan zorgen, mijn dagen inplannen, mediteren en gezond gaan eten. Want de pannenkoekjes zijn wel lekker, maar doen mijn lichaam geen goeds. Daarom heb ik mijn Instagram volgers om leuke challenges gevraagd, om zo weer wat lol en structuur in mijn leven terug te brengen. Want aan het gehalte van memes die ik de afgelopen tijd post op mijn insta, merk ik dat ik in een depressieve sleur zit. Hier moet ik proberen uit te komen. Ook merk ik dat veel mensen om mij heen dit ervaren. En ja, dit heeft vast te maken met het nieuwe seizoen, maar we moeten er niet in blijven hangen. Probeer daarom ook voor jezelf bepaalde goals of challenges te plannen. Lukt het niet? Niet getreurd, you got this! Het hoeft niet moeilijk te zijn, i.p.v. doelloos in je insta feed te scrollen, ga een boek lezen of teken wat.

dc8d4b13-a087-4b55-8231-fec2f9d027b4

Omdat ik deze week dus best wel down was, heb ik ook niet veel foto’s gemaakt. Eigenlijk heb ik vooral veel plannen afgezegd en kwam ik veel te laat. Het laatste vind ik vooral zelf kut, ook al kon ik er vaak niks aan doen omdat ik bijvoorbeeld in een file stond.

82b305ac-8376-4a35-9a76-e080e8e0b4a2

Wel echt een trots momentje, vrijdag heb ik weer vanaf Scheveningen gestept (tot de tram halte weer but who cares haha) dit keer zonder Jimi aan de telefoon. Ook alleen omdat hij niet opnam, maar alsnog I did it in mijn eentje. Zonder enige onzekerheden of angstgedachtes, yay.

Vrijdag ging Mercury trouwens in retrograde en dat merk ik gelijk zo erg op werk. Wat een chaos zeg, ik was daarom ook helemaal bek af. Na werk ging ik met mijn laatste kracht met Kristina voor het eerst mijn wenkbrauwen doen met een touw, bij een Turkse kapsalon. Fucking pijnlijk, maar ja wie mooi wilt zijn… toch? Het is heel strak gedaan, maar voor mijn doen iets te dun. Ik twijfel of ik het ooit nog ga doen, mij kennende vast wel, lol.

Toen ik eindelijk thuis kwam vrijdag was ik kapot, daardoor heb ik helaas het verjaardags-/Halloweenfeestje van een vriendinnetje moeten cancelen. Omdat ik gewoon echt geen kracht meer had. Wat echt bizar voor mijn doen is, I love Halloween en I love my friend! Hoe erg ik ook de FOMO ervoer, het heeft mij echt goed gedaan. Zaterdag en zondag heb ik daarom ook heel de dag binnen en in bed doorgebracht, om weer op kracht te komen voor de aankomende week. Wel alles netjes gepland, zelfs tot mijn outfit en make-up. Zondagavond hebben Brandon, Jimi en ik een heel fijn gesprek gehad en zijn we samen boodschappen gaan doen. Ik ben klaar voor de aankomende week! Jij ook?

5b19606c-2a6c-462e-bddc-157fd2422d27.jpg

img_1671-1

Thanks trouwens voor de leuke challenges die jullie hebben ingezonden! Ik ga er zeker iets mee doen!

img_1680

Alvast een fijn aankomende week, sorry voor het lange verhaal in een blog post wat over mijn foto’s in een week zou moeten gaan. Maar dit voelt voor mij altijd meer als een dagboek, waarin ik met jullie mijn gedachtegang deel van de afgelopen week, dan een fotodagboek, haha.

Love you!

xx

PS:

Wat heb ik gelezen deze week: Met een beetje (onverwachte) moeite ben ik aan het lezen in het 2de boek van Christopher Paolini ‘Oudste’. Ik had echt verwacht dat ik er heel diep in zou duiken en alles binnen een week uit zou lezen, maar het gaat stroefjes.

Wat ik heb gekeken deze week:

  1. ‘Blame’ een drama film uit 2017, staat op Videoland. Ik vond hem heel nice!
    De mooie, maar nogal labiele scholiere Abigail heeft een verboden relatie met haar leraar Jeremy. Dit tot ergernis van haar klasgenote Melissa; het populaire meisje van de school, aanvoerder van de cheerleaders, met een klein legertje bewonderaars dat haar overal volgt. Melissa raakt volkomen geobsedeerd en wil niets liever dan Abigail het leven zuur maken. Wat begon met nog vrij onschuldige pesterijen, loopt volledig uit de hand. Maar Abigail heeft een duister geheim en deinst nergens voor terug om haar doel te bereiken.
  2. ‘The Devil you know” dit is mij aangeraden door een vriend en het is echt een zieke documentaire over Pazuzu Algarad. Ik ga niet te veel vertellen maar het is zo een bizar verhaal, wtf. Te zien op Youtube.
  3. Season 3 van Atypical op Netflix!

 

Wat heb ik kapot geluisterd deze week: Mijn afspeellijst op Spotify: ‘Smoke break”

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s