De tieten van Mugsterpiece.

Geen reacties

Kanker… wat is het toch een rot ziekte! Wij kennen allemaal mensen die er aan zijn overleden of er mee hebben gestreden. Veel hoef ik eigenlijk niet te zeggen als je het rotwoord hoort of ziet. Iedereen weet eigenlijk hoe ongelofelijk kut het is! Hoe erg machteloos je je dan kunt voelen en hoe de wereld opeens instort.

Daarom vond ik het ook mooi om te zien, hoe een online vriendinnetje van mij, ongelooflijke kracht toonde en iets moois ervan kon maken!

img_1784
Foto: Sabina en dochter.

Laat ik beginnen bij het begin. Ik leerde Sabina online kennen via een Facebook groep. Een onwijs creatieve en mooie ziel, dat matcht goed met mij! Wij deelden dan ook vaak dezelfde mening en likete vaak elkaars berichten en foto’s. Een aantal jaren gingen voorbij en Sabina begon haar eigen te gekke bedrijf ‘Mugsterpiece“. Waar ze zelfgemaakte mokken, borden, voederbakjes enz. ging maken/tekenen. Superleuk, schattig en grappig! Ik was fan en bij de 3000 anderen viel het ook aardig in de smaak! Zo gingen weer een aantal jaar voorbij en ik was eigenlijk niet meer zo bezig met de Facebookgroep waarin ik zat met 300 andere meiden. Dus verloor ik Sabina een beetje uit het oog. Totdat ik het bericht zag waarin ze zwanger was. Vond ik natuurlijk superleuk voor haar dus likes en felicitaties gingen de deur uit! Niet lang daarna zag ik een heel verdrietig en verschrikkelijk bericht van Sabina. Ze was haar moeder verloren aan borstkanker. Ik kan me niet voorstellen wat een klap dat is, om tijdens je zwangerschap je moeder te verliezen aan borstkanker. Vreselijk! Ik kan er weinig woorden over kwijt, over het verdriet wat ze gevoeld moest hebben. Daarom vind ik haar ook buitengewoon sterk, dat ze met haar kin omhoog een prachtige dochter op deze wereld heeft gezet, nog steeds Mugsterpiece runt en daarbij iets onwijs moois maakt van het verdriet die ze koestert.

Zij heeft namelijk deze gave borstenpotten gemaakt! En begrijp me niet verkeerd, dit is geen advertentie met een zielig verhaal, dat jullie nu massaal deze potten moeten kopen. Maar ik vind dit zo gaaf en mooi, dat ik het niet kon laten om het met jullie te delen! Ze had een advertentie geplaatst waarin ze op zoek was naar een blogger om meer aandacht voor deze actie te trekken. Omdat ik haar en haar verhaal kende, voelde ik mij geroepen tot dit! Daarom had ik 2 bloempotten besteld om haar te steunen. Bij de aankoop van 1 van borstenbloempot gaat er namelijk 10% naar Pink Ribbon. Lief dat ze is heeft ze voor mij er 2 gratis plantjes bij gedaan. Een creatieve manier om meer bereik te krijgen voor Pink Ribbon, want borstkanker is nog steeds het meest voorkomende kanker bij vrouwen. 1 op de 7 vrouwen hebben er namelijk mee te maken!

Ik vind dit dan ook een mooi iets om een goed doel te steunen en mensen bewust te maken over deze rotziekte. Doe ermee wat je wilt. Maar wil je deze gaven tieten bloempotjes ook en wil je daarbij Pink Ribbon steunen? Bestel ze dan hier:

De tieten bloempot.

De tieten bloempotjes.

Voor overige producten van Mugsterpiece klik dan hier.

Foto’s Mugsterpiece:

 

Veel liefs,

Antje

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s