Mijn week in foto’s 45.

Geen reacties

img_1873

Deze maandagochtend ben ik achter een aantal dingen gekomen:

  • ik ben de laatste tijd misselijk in de ochtend.
  • ik durfde niet met een bepaalde haarstyle over straat, waardoor ik het snel veranderde op de metrohalte.
  • als ik diep in adem haal, krijg ik een steek in mijn longen.
  • mensen zijn echt schapen.
  • ik kwam te laat op werk door gebeurtenissen waar ik niks aan kon doen.

Best wel veel gebeurd deze gewone maandagochtend. Laat ik eens beginnen met mijn opsomming. Iemand is onwel geworden op een tramhalte en je zag gelijk hoe een onderdrukt alfa mannetje eindelijk de held kon uithangen door andere mensen op een hele boze toon te vertellen dat ze niet verder mochten lopen. Logisch ook en ben het zeker met hem eens, maar hij deed extra boos tegen mensen van kleur of buitenlandse afkomst. Dat vond ik niet kunnen. Wel grappig om te zien hoe andere alfa mannetjes probeerde om door te lopen en je eigenlijk een haantjes gevecht zag ontstaan. Maar ja, mensen zijn echt schapen, want helemaal paniek, omdat ze anders geen plek zouden krijgen in de tram. Waardoor ze elkaar bijna omver liepen, terwijl ze eigenlijk heel simpel konden omlopen. Ik keek dit alles van een afstandje toe met verbazing. Helaas kwam mijn tram door dit gebeuren te laat, waardoor ik 20 minuten te laat op werk verscheen. Daardoor begon maandag al gelijk een beetje stroefjes voor mij. Oh en misschien moet ik een afspraak maken bij de dokter, want mijn linkerkant doet ook pijn zonder te ademen.

Maar om even terug te komen op de haarstyle en mijn onzekerheid momentje. Ik vind het eigenlijk zo erg van mezelf, dat ik er eigenlijk een beetje om moet lachen. Ik had namelijk voorgenomen om deze week te starten met een challenge en 1 week lang 7 verschillende haarstylen te doen. Dus met mijn skrunchie had ik een semi 80’s haarstyle geknutseld en ben ik zo de deur uitgestapt en ik voelde me op dat moment echt een kind. En het is te gek voor woorden maar ik werd onzeker, en had mijn haar snel in een knot gedaan. Ik snap ook echt niet waar het door kwam, maar ik voelde het gewoon even niet meer. Het kwam ook niet door mensen, maar gewoon door mezelf. Daarom ga ik deze haarstylo binnenkort gewoon weer gooien!

Trouwens, kijk wat ik maandag bij mijn ouders op het fornuis zag:

b4b9f475-4a49-47a3-ac5b-1647d3513473

Iemand die dit ook doet? Of zijn het alleen mijn ouders haha.

Heerlijk ontbijt voor mezelf gemaakt deze week, want yolo.

Ik heb deze week zoveel gereden, met de auto en de scooter. Dat ik vol met trots zit! Ik vind het zo cool van mezelf dat ik het eindelijk weer durf! Misschien doet het jullie niks maar ik heb echt een grote angst overwonnen! 😀

d6fa771d-62c1-4cc8-afb5-3298e3d6a6eb

Voor de rest hard gewerkt deze week! Blij dat ik wel de steun van Jimi deze week kon ontvangen en hij die van mij. Nu hij ook een baan heeft, hebben we wel een beetje langs elkaar geleefd. Gelukkig konden we samen ons weekend doorbrengen. Vrijdag had ik trouwens na 2 jaar eindelijk weer mijn nagels gedaan! Superblij mee, want heb het echt gemist wel.

In het weekend heb ik voornamelijk veel geslapen en veel gegeten, haha. Achtergekomen dat Jimi echt gestoord is, want kijk even hoe mooi ontbijt ik had gemaakt en kijk hoe hij het verpeste:

img_1842

img_1850

Ook ben ik begonnen met knutselen voor mijn verjaardagsfeestje en zijn we zondag langs 2 kringloop winkels geweest. Rustig en fijn weekendje dus.

img_1871

Ik heb zin in de aankomende week. Hopelijk durf ik deze keer wel met een haarstyle de deur uit en wordt er niemand onwel op de tramhalte. Trouwens volgens mij heb ik de syndroom van Tietze, of misschien ook niet, misschien moet ik gewoon die dokters afspraak maken.

Joeee!

xx

PS:

Wat heb ik gelezen deze week: Christopher Paolini ‘Oudste’. 3 hoofdstukken verder maar niet echt vooruitgang in te brengen.

Wat ik heb gekeken deze week: 

Expeditie Robinson aan het terug kijken op Videoland.

Wat heb ik kapot geluisterd deze week:  

Mijn afspeellijst op Spotify.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s