Mijn week in foto’s 46.

Geen reacties

Wanneer ik maandag een drukke werkdag achter de rug heb, heeft Jimi een zieke dag. Dus wanneer ik overwerk en te laat thuis kom van werk, krijg ik Jimi op mijn hoofd met: ‘Je bent mij vergeten!!” Verschrikkelijk! De mannen-griep… maar fuck dat! Mannen mogen lekker zwak zijn en af en toe ziek zijn en niets doen. Fuck de stereotype ‘mannen mogen nooit zwak zijn of emotie tonen’. Als mijn vent lekker thuis ziek wil blijven en lekker wilt zeiken om alles, mag dat. En ja dan kook ik wel eventjes voor hem zijn favoriete maaltijd en nee dan ben ik niet gelijk een huisvrouw uit de jaren 50. Maar ben ik gewoon eventjes lief. We mogen wel vaker lief zijn toch?

6ebe51fd-ae07-4cfa-aeff-47ef261c9734

Dus dinsdag op werk kreeg ik opeens de ‘mannen-griep’ te pakken dus een half uurtje eerder naar huis, om woensdag weer ziek en zielig in bed te liggen en gewoon even lief voor mezelf zijn. Helaas kan Jimi nu niet voor mij zorgen en moet ik als een grote meid voor mezelf zorgen, niet erg hoor.

img_1965

Dus nu lekker uitzieken op de bank, want morgen moet ik weer fit zijn. Ui, knoflook, citroen en gember zijn vandaag mijn beste vrienden! Oh en vergeet niet de tomatensoep en groentebouillon. Met dat en Expeditie Robinson op de bank, moet het wel de goede kant op gaan. Dus Not! Donderdag en nog steeds ziek. In de avond had ik mijn eerste EHBO cursus. Vijf donderdagavonden ga ik dit voorlopig doen. Het was echt heel leuk en leerzaam! Ik heb geleerd hoe ik iemand kan reanimeren en wat te doen bij verstikking. Ben zo benieuwd wat ik volgende week donderdag te leren krijg. Ook al voelde ik me onwijs ziek, toch heb ik mezelf er als een bikkeltje doorheen gesleept. Ik was wel onwijs blij dat mijn vader mij kwam ophalen er na.

Donderdag op vrijdag heb ik gelogeerd bij mijn ouders. Ik voelde me nog steeds niet goed maar heb wel een paar uurtjes gewerkt. Omdat ik mij daardoor alleen maar slechter voelde ben ik daarna snel naar huis gegaan.

Vrijdagavond en zaterdag ben ik lekker thuis gebleven en gewoon opgeruimd en uitgeziekt. Zaterdagavond heeft Jim heerlijk voor mij gekookt en we hebben een gezellig filmavondje gehouden. Of naja, 1 film gekeken en mijn vrije vogeltje ging weer de deur uit, haha. Je bent jong en je wilt wat hé. Haha, ik ben lekker mijn bed ingekropen en heb heerlijk uitgeslapen op zondag, tot 12:00 uur (!).

Zondag hebben Jim en ik 20 minuten in de verschrikkelijke kou gereden met de scooter. Alleen omdat Jimi heel graag een skatepark bij Berkel en Rodenrijs wilde zien. Het was een mooi skatepark en we komen in de zomer zeker terug, haha. 10 Minuten heeft hij uiteindelijk geskate, maar we hebben wel interessante gesprekken op de scooter gehad. Daar doen we het voor toch!? Hopelijk word ik niet weer verkouden.

14219995-b493-46b2-b4f0-99b6fc14f622.jpg

Nou een lekker chill weekje zo, nu heb ik wel weer zin in actie!

Ps:

Wat heb ik gelezen deze week: Christopher Paolini ‘Oudste’.

Wat ik heb gekeken deze week: 

Expeditie Robinson aan het terug kijken op Videoland.

En de film Fractured op Netflix, aanrader!

Wat heb ik kapot geluisterd deze week:  

Random nummers in mijn ‘Vind ik leuk’ lijst op Spotify.

xx

Fijn aankomende week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s