Mijn week in foto’s 47.

Geen reacties

Nieuwe week, nieuwe kansen en wat begint deze week heerlijk voor mij! Maandag lijkt net mijn favoriete dag te zijn. Alles gaat smooth, opstaan, ontbijtje van Jimi, make-up, alles lekker op tijd. In de metro heb ik een goede plek, lekker vroeg op werk. Werk gaat super lekker, 1e plaats gewonnen met mijn foto bij de Styletone, dus dat betekent een gratis box. Twee kasjes gratis gekregen van een vriendin, Jimi heeft ze gebracht met een vriend, lekker thuis bezig geweest en veel taken gedaan. Wauw! Deze maandag loopt heerlijk! Hopelijk gaat de hele week zo, want dit bevalt me wel!

Dinsdag aan de andere kant ging een stuk moeilijker, naja de ochtend dan. In de middag had ik het aardig snel opgepikt. Ik had mijn laatste ‘opfris rijles’ gehad en ga echt mijn rijleraar missen, echt een prachtvent! Als jullie ooit fijne, gezellige, maar vooral leerzame rijlessen willen, holla at me! Hij is namelijk echt heel goed! Verder na werk heb ik gewandeld, boodschappen gedaan en als een goede huisvrouw gekookt voor mijn vent, die nog op werk is.

Donderdag na werk weer een EHBO cursus gehad en blijven slapen bij mijn ouders. Vrijdagochtend werd ik aangenaam verrast in de douche door Ygor. Ook besloten mijn zusjes vrijdagmiddag Sinterklaas te vieren. Mijn zusje had voor mij echt een schattige surprise, gedicht en cadeautje gemaakt. I love the gifts die ze voor mij heeft gekocht.

Processed with VSCO with m5 preset
Processed with VSCO with m5 preset

Vrijdagavond ben ik eigenlijk best wel snel mijn bed ingedoken. Zaterdag ben ik met Jimi naar het winkelcentrum gegaan en heb daar een beetje geld uitgegeven, ook heb ik deze heerlijke poster op de kop getikt.

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

Ik ben begonnen met knutselen voor mijn verjaardag en ook zaterdag zijn we als twee senioren vroegtijdig ons bed ingedoken. Om zondag na een goed gesprek naar een kinderboerderij te gaan en hele enge woningen tegen te komen naast het bos.

De kinderboerderij was echt mijn geluksmomentje van de week! Het heeft zelfs Jimi getriggerd om een stukje te schrijven op mijn blog, hier komt het:

“Nou, dan is het moment aangebroken. Ik ga met Antje La Angel naar de kinderboerderij. Heel eerlijk gezegd is dat het laatste waar ik op mijn vrije zondagmiddag zin in heb. Maar goed, dan gaan we toch. En eenmaal aangekomen begint Antje al moeilijk te doen over het feit dat de scooter niet op de kinderboerderij mag staan, terwijl er gewoon een fietsenrek is. Toch heb ik haar uiteindelijk over weten te halen en hebben we de scooter daar neergezet. Na het zien van Antje in zoveel vreugde, begon ik toch dieper na te denken over de kinderboerderij op zich. Ik vond de kinderboerderij in ieder geval een heel stuk leuker dan ik had verwacht. Want naast de mens op deze aarde, zijn andere bewoners op deze aarde, natuurlijk gewoon de dieren. En contact met dieren, dat is eigenlijk iets wat ik vrijwel nooit heb in het dagelijks leven. En dan heb ik het niet over de dagelijkse huisdieren. En heel eerlijk gezegd, vond ik het contact erg grappig en aangenaam. En heb ik een best wel leuke tijd gehad op de kinderboerderij, die enorm snel voorbij ging. Het was het sowieso al waard om Antje zo enorm vrolijk te zien, want wat een vreugde had ze toen ze voor het eerst de varkens hoorde knorren in de stal. Tot de volgende keer. ” – Jimi

XX

PS:

Wat heb ik gelezen deze week: Christopher Paolini ‘Oudste’.

Wat ik heb gekeken deze week: 

Mindhunter.

Wat heb ik kapot geluisterd deze week:  

Random nummers in mijn ‘Vind ik leuk’ lijst op Spotify.

Processed with VSCO with m5 preset
Processed with VSCO with m5 preset

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s