Mijn week in foto’s 49.

Geen reacties
Processed with VSCO with m5 preset
Processed with VSCO with m5 preset

Hoi, zo als bij vele van jullie al was opgevallen, had ik vorige week helemaal niks gepost. Geen week in foto’s en geen andere berichten. Ik had alle berichten al klaar staan in de que, maar had er gewoon geen zin in om het te gaan posten. Dit komt omdat ik me al een tijdje een beetje down voel. Het is niet erg en ik kom er boven op weer. Daarom heb ik mezelf verplicht om deze week in foto’s te schrijven. Zo haal ik er toch de leuke dingen uit.

Maandag vierde we de 50ste verjaardag van mijn (stief)vader op werk met een heerlijke gedekte tafel. Ik vierde voor mezelf dat ik een promotie heb heb gekregen.

Dinsdag na werk ben ik eindelijk weer eens gaan sporten na een half jaar. Wat was het weer heerlijk en wat was ik weer blij, dit ga ik dan ook vaker doen. Ik merkte namelijk echt dat ik niet kon stoppen met lachen. BTW kijk hoe mooi de uitzicht is.

Woensdag mocht ik weer test rijden, kan niet wachten om een auto te hebben! Wat is dit een geluksmoment! De rest van de dagen heb ik lekker hard gewerkt en soms zelfs over gewerkt.

Zaterdag was ik jarig, yay 26! Dit vierde ik met mijn vader samen met familie en vrienden van mijn pa. Lekker op zijn Russisch met veel eten, drank en mooie toosten die werden voorgebracht. Zondag lekker geknutseld voor mijn verjaardagsfeestje en in de avond met Jimi gechillt.

Hopelijk heb ik er weer zin in de aankomende week. Jij ook?

xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s