Mijn week in foto’s 50.

Geen reacties
Processed with VSCO with m5 preset
Processed with VSCO with m5 preset

Werken, slapen, eten, repeat. Zo gaat voornamelijk mijn week. Ik lijk haast te weinig tijd te hebben. Het lijkt echt alsof de tijd voorbij vliegt! Toevallig toen ik zo dacht kwam ik dit plaatje tegen die ik snel tegen de muur heb aan getimmerd.

Ik heb 2 plantjes binnen gekregen van Plantsome die mijn huisgenoten voor mij hadden gekocht als verjaardagscadeautje, ik heb deze 2 heerlijkheden uitgekozen.

Na de spannende EHBO cursus op donderdag was mijn week voornamelijk saai. Tot het weekend natuurlijk want toen vierde ik mijn verjaardag. Omdat ik niet veel meer heb te vertellen heb ik hier de foto’s, misschien kun je er net zo hard van genieten als ik heb gedaan. I love my friends. Ben zo verwend.

img_2735

img_2763.png

Wij denken dat we tijd te kort hebben, maar ik kreeg een cadeautje van het universum. Want dit weekend vloog niet voorbij, maar ik kon genieten van elke seconde.

Ik ga nog eventjes nagenieten, wat ga jij doen?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s