Mijn week in foto’s 51.

Geen reacties
Processed with VSCO with m5 preset
Processed with VSCO with m5 preset

Na zo’n geweldig weekend hoort natuurlijk veel opruimen. Maandag stond daarom vooral in het teken daarvan. Gelukkig heb ik geweldige vrienden die mij er veel bij hielpen.

Zo voelde ik mij maandag, dinsdag en woensdag heel fris en fruitig. Mijn werkdag vloog snel voorbij en thuis ging ik al mijn cadeautjes bekijken. Ook vond ik het wel tijd om mijn huis kerstproof te maken. Dus huts, daar vlogen de dozen met alle versieringen de opbergkast uit.

 

Mijn mini kerstboompje had ik dan ook snel versierd, kaarsjes aan en gezelligheid. Ik draai net niet Mariah Carey de hele tijd op repeat, dat gaat mij namelijk een tikkeltje te ver.

8bad32ee-5a38-4c9d-bf01-9102e928a609

Donderdag na werk had ik mijn laatste EHBO-les en ik kan zeggen, dat deze meid haar diploma behaald heeft! Echt 1 van de beste en nuttigste dingen die ik dit jaar heb gedaan.

Vrijdag na weer een intensieve week vol werk en stress, vierden wij dan eindelijk kerst met collega’s. Veel gedanst, veel gegeten en vooral veel nieuwe spontane contacten gelegd. Omdat het klokje het late uur aantikte en ik mijn ouders nog moest helpen met opruimen besloot ik om de nacht bij hun te spenderen in Den Haag. Jammer genoeg miste ik dan het verjaardagsfeestje van een aantal vrienden die het allemaal op dezelfde dag vierden. Gelukkig was dit geen grote ramp en kon ik gezellig zaterdagochtend aansluiten bij het nog lopende feestje. Dat ik pas in de late middag aanhaakte, kwam omdat ik eerst kerstcadeautjes voor mij en met mijn zusjes ging kopen.

Nadat de dames beide een leuk cadeautje uitkozen en mij klaarblijkelijk dat in mijn portemonnee lieten merken dat ze ook een dure smaak hebben, ging ik als de wide wind op naar mijn geliefde Rotterdam.

Waar ik op Mick heb gewacht om samen naar de verjaardag te gaan waar iedereen ons al opwachtte. Dit merkte ik aan de 100 verschillende berichten die ik binnen kreeg, van ongeruste vrienden, haha.

Dus wat doen Mick en ik? Juist, wij nemen zo een elektrisch Lev autootje, die 30km over de Erasmusbrug gaat omdat we nog niet de “boost”- knop hadden gezien. Het was een ervaring die ik niet snel zal vergeten! Maar, die dingen zijn keihandig, maar ook een soort van gevaarlijk omdat je echt over de weg slingert. Ook al geeft het wel een bepaalde kick. Ik raad het aan!

Processed with VSCO with m5 preset
Processed with VSCO with m5 preset

Zondag na het feestje zit ik met mij pyjama op de bank, wachtend op mijn eten. Een geslaagde week zeker. Maar nu wil ik wel een weekendje rust. Gelukkig is het volgende week kerst en kan ik lekker uitslapen bij mijn schoonfamilie. Heb jij al plannen met de kerst?

xx

Wat heb ik gelezen deze week: Christopher Paolini ‘Oudste’.

Wat ik heb gekeken deze week: Sponge Bob (lol).

Wat heb ik kapot geluisterd deze week:  Sinerman – Nina Simone

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s