Beauty Trash: Dit heb ik opgemaakt in november!

Geen reacties

Ja ik weet dat het al eind december is, maar ik had het zo druk dat ik nu pas de gelegenheid heb om dit te posten. Niet getreurd, want deze meid heeft weer lekker veel trash waarin je kunt gaan neuzen. Mijn meest favoriete en mijn minst favoriete producten weten van de afgelopen maand? Lees dan vooral snel verder.

Voor in het haar: 

Dat ik in oktober 0 producten voor het haar heb opgemaakt, heb ik dit in november snel ingehaald met maar liefst 4 producten. Te beginnen met mijn favoriete shampoo van Balea: Anti Schuppen. Zo als in de vele berichten hiervoor is dit nog steeds mijn favoriet. Voor conditioner was het deze keer de buurt aan de Pouf! Magic Care Dazzling Conditioner van Umberto Giannini. Dit conditioner heb ik aangeschaft bij de TK-Maxx, hij ruikt heerlijk en maakte mijn haar onwijs zacht. Als ik deze conditioner wat makkelijker kon kopen, zou ik hem nog een keer aanschaffen. Helaas gaat dit een stukje moeilijker omdat ik het zou moeten bestellen online, mijn luie ass gaat dit niet doen.

acs_0283

Om mijn haar kleur fresh te houden gebruikte ik deze nutri color 3 in 1 cocktail crème van Revlon professional. Dit tube zorgt voor kleur, verzorging en glans. Was je haar, maak het handdoek droog, breng deze crème aan, laat het intrekken, spoel het vervolgens uit en voila! Een heerlijk glanzend, gezond kleurtje. Dit is al de 2de keer dat ik deze tube aanschaf en zeker niet de laatste keer.

Het 4de product voor in het haar was de intense nutrition haar masker van Rituals… Elixr collection. Dit heerlijk ruikende haarmasker ging snel op en gaaf mijn haar een gezond en voedend uiterlijk. Toch zou ik dit masker niet snel weer aanschaffen, dit komt omdat ik de andere geweldige maskers van Rituals wil uitproberen.

Voor het gezicht: 

acs_0281

In november zijn vooral veer maskers doorheen gevlogen, veel waarvan ik ook nog eens eerder een review van heb geschreven. Dit waren de:

De Cleansing Mud masker van de Etos mocht er ook aan geloven en hij is net zo goed! Echt hele fijne masker die voor een goed prijsje de deur uitvliegt. Dit kan ik eigenlijk ook zeggen over de Skinactive Volcano masker van Garnier, net zo als veel van de andere masker, heb ik ook dit pareltje gekocht bij de Action. Zonder teleurstelling, want hij doet onwijs goed zijn werk. Mijn poriën stonden zo open en mijn huid was zo gereinigd, dat mijn huid straalde erna.

acs_0282

Na jaren van gebruiken (guilty) ging ook eindelijk, dit goedkope, naamlozen concealer pallet op. Vraag me niet waar en hoe ik dit ding in mijn bezit heb gekregen, maar het verrichte zo weinig zichtbare resultaat dat ik het eerder gebruikte voor het placebo effect. Echt een flop.

Ah en dan nu moet ik toch echt afscheid nemen van 1 van mijn favoriete foundation. Stiekem heb ik ook deze Chanel Vitallumiere foundation te lang in mijn bezit. Maar hij heeft mijn vele mooie jaren bezorgd en in de toekomst schaaf ik hem zeker nog een keer aan! Voorlopig ga ik nog eventjes gebruik maken van zijn broertje, die ik stiekem ook al te lang in mijn la heb zitten. #fakebeautybloggerexposed

Dit was echt het laatste Cotton pads verpakking, i swear!

Voor mijn body: 

acs_0284

Voor de laatste categorie heb ik de FA Summertime Moments die onwijs heerlijk ruikt en eigenlijk als de andere Fa mij terug neemt naar de zomer in Frankrijk waarin ik een lekkere snack was voor de wespen.

De Intima Neutre die ik heb aangeschaft in Frankrijk spreekt voor zich, die is voor de intieme plekken om ze lekker fris te houden. Vooral in de zomer kwam deze goed van pas. Toch hou ik het bij water.

Als laatste product ging de Yellow Diamond perfumed deodorant van Versace op. Ook dit product heb ik a lange tijd in mijn bezit. Toen der tijd was het een duur geintje, maar nu gaan ze voor 30 euro weg bij bol.com het is een lekker fris geurtje, maar niet echt meer mijn ding. Ik gebuikte hem dan ook niet vaak.

acs_0280

acs_0278

Dit waren de producten die ik heb opgemaakt in november, ben jij bekend met deze producten? Welke heb je uitgeprobeerd en wat vond je ervan? En welke zou je wel willen uitproberen? Laat het mij vooral weten in de reacties!

Groetjes en kusjes,

Antje Trash La Angel

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s