Mijn week in foto’s 52.

Geen reacties

De laatste week van 2019. Veel eten, drank en cadeautjes is waar het voornamelijk om draait. Oh en vergeet niet de liefde naar elkaar toe. Zo heb ik met mijn pa de jaarlijkse kerstpakketjes langsgebracht en onze jaarlijkse foto gemaakt, haha. Heerlijke uitzicht mee gekregen en geweldige start van de week dus.

Processed with VSCO with m5 preset
Processed with VSCO with m5 preset
Processed with VSCO with m5 preset
Processed with VSCO with m5 preset
Processed with VSCO with m5 preset
Processed with VSCO with m5 preset

Mick bleef gezellig een paar dagjes logeren en Jimi kon eindelijk zijn slaap pakken. Maandag en dinsdag moest ik nog werken, maar in de avond zijn Mick, Jimi en ik naar Brielle gegaan. Om daar gezellig Kerstmis te vieren met mijn schoonfamilie. Mijn ouders en zusjes waren ook dit jaar naar Duitsland (wij vieren namelijk geen Kerst).

Heerlijk gegeten en gedronken en ik werd weer heerlijk verwend met heel veel leuke cadeautjes en kon lekker uitrusten. Vrijdag moesten Jimi en ik namelijk weer werken. Gelukkig maar een kort werkdagje achter de rug.

Vrijdag na werk had ik echt zin om geld te spenden, lol. Dus ben ik langs de TKMaxx in Den Haag geweest en heb mijn maskerverzameling weer aangesterkt. Echt jongens maak je borst maar nat met de reviews die gaan komen (ja deze keer echt).

Voor de rest heb ik heel het weekend lekker aan ‘me-time’ gedaan. Mijn kamer opgeruimd, gewerkt aan mijn blog en gewoon lekker de tijd voor mezelf genomen. Want ik wil 2020 ingaan met meer liefde voor mezelf en vooral veel lol. Ik kan wel nu beloven dat je veel nieuwe, leuke maar ook gestructureerde content kan verwachten, maar ik weet niet wat mij te wachten staat. Ook wil ik mezelf beloven dat ik meer aan mezelf moet denken. En jij moet dit ook vooral doen! Maar vergeet elkaar niet en blijf altijd liefde geven! Maar hou het ook over voor jezelf! Volg je mij nog? Mooi zo. Fijn en gezond 2020 alvast! Bedankt dat je er bent en bedankt dat je dit leest, I LOVE YOU!

xx

Wat heb ik gelezen deze week: Christopher Paolini ‘Oudste’.

Wat ik heb gekeken deze week: Bijna alle kerstfilms van Netflix oh en Don’t Fuck With Cats. Echt een aanrader!

Wat heb ik kapot geluisterd deze week:  Mijn afspeellijst ‘smoke break’.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s