Goodiebox: From Me To Me

One comment

acs_0305

De laatste Goodiebox van het jaar alweer. Wat vliegt de tijd snel voorbij en omdat het de laatste box van het jaar is, ben ik er lekker laat mee ;). Deze box draait namelijk om ‘me-time’ en vaker ‘nee’ zeggen tegen sociale verplichtingen en ‘ja’ zeggen tegen jezelf. Dus heb ik lekker ‘nee’ gezegd tegen mijn blog en echt tijd voor mezelf genomen en deze box pas unboxt met Kerstmis. Dat ik late to the party ben boeit me niet zoveel, ik geef nog steeds mijn ongevraagde mening over de inhoud van deze Goodiebox, benieuwd? Lees dan snel verder!

acs_0307

UC Natural | Mango Sugar Body Scrub | Winkelwaarde: €17,50 voor 250g | Dit is 125g 

acs_0308

Een heerlijk ruikende body scrub is het eerste product in deze feestelijke box. Parabenen vrij en verrijkt met olijven, druivenpitolie en cacaoboter voedt en stimuleert de bloedcirculatie van je huid. Het eerste wat ik  meteen ga uitproberen in de douche vanavond. Jammer dat zulke potjes bij mij altijd snel opgaan. Hebben jullie dat ook? Wel echt een extra shout out voor de geur die uit dit kleine potje komt, pfff zo lekker.

acs_0309

Phase Zero Make Up | Metal Foil Eyeshadow | Winkelwaarde: €10,05 

Woeee the shine! Deze oogschaduw met alot of sparkle kun je volgens Goodiebox team gebruiken voor een metallic finish, een wet-look effect of voor een mooie kleurenexplosie met een indrukwekkende dekking. Maar probeer het eens als highlighter, I LOVE IT! Echt een superflexe structuur en zo als Gooddiebox zegt: vergeet die kwasten, want met je vinger krijg je het beste effect.

Niré Beauty | Plush Powder Brush | Winkelwaarde: €16,00 

Een onwijs zachte glitter poederkwast is het derde product in deze box. Weinig woorden voor nodig, maar ik ga het zeker met plezier gebruiken. So soft!

moshi moshi mind | Hair Towel | Winkelwaarde: €20,00 

Oewh een roze Hair Towel vulde voornamelijk deze box. Ik begreep eerst niet helemaal hoe ik deze handdoek om mijn haar moest doen, maar na een Google sessie en een Youtube filmpje werd het voor deze meid duidelijk. Het is niet zo moeilijk en jij had het waarschijnlijk meteen door, maar mijn ruimtelijk inzicht liet het bij deze eventjes afweten. Ik hou niet echt van deze stof (ik krijg er echt rillingen over mijn rug van, schoolbord en krijt gevoel zeg maar) maar ik ga vanavond het toch uitproberen.

Jorgobé | Refreshing Scrub Mask | Winkelwaarde: €26,90

acs_0315

Nog een scrub, een full size en ik ben helemaal gek van de packaging! Met de kracht van zwarte jojoba en abrikozenpitolie verwijdert deze scrub dode huidcellen, overtollige oliën en onzuiverheden, met een zacht en gehydrateerd resultaat. Hij heeft een 2-in-1 effect waardoor je ‘m zowel als cleansing face peeling en deep cleansing face mask kan gebruiken. Als je net zoals ik afvroeg wtf een jojoba is, dat is een struik die groeit in delen van Mexico en wordt gekweekt vanwege de vloeibare was die eruit gewonnen wordt, aangeduid met jojoba-olie. Nou een masker / scrub naar mijn hart dus. Deze ga ik dan ook hartelijk gebruiken.

acs_0306

Dit was dan ook de december box van Goodiebox, de laatste van dit jaar. Vraag je je nou af of ik deze box ook in 2020 ga bestellen? Ik heb er lang over zitten nadenken en geef het toch nog een kans, deze box en de vorige hebben mij overgehaald. Wat was jouw favoriete product of je favoriete box van het afgelopen jaar? Die van mij is sowieso de Face Mist uit de vorige box. En voor mijn favoriete box, klik dan hier.

Goodiebox is een maandelijkse box met 5-7 (en soms zelfs meer) beauty producten voor €19,95 per maand. Bestel je box hier.

xx

1 comments on “Goodiebox: From Me To Me”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s