Mijn week in foto’s 1!

Geen reacties

Ha laatste maandag van het jaar en dan ook gelijk de laatste werkdag. Tijd gaat snel. Ik heb maar snel mijn vrije uurtjes ingegooid (terwijl ik heel goed weet dat ik dadelijk niet genoeg heb voor de zomer) om het jaar gelijk vol goede moed af te sluiten en te beginnen. Zie: content plannen, nieuwe routines enz. Hopend natuurlijk dat ik het allemaal vol ga houden, waarschijnlijk not, maar hey we hebben het tenminste geprobeerd. En wat vooral helpt bij zo een laatste maandag van het jaar 2019 is het krijgen van leuke cadeautjes. Oh wat ben ik weer verwend, hihi.

Dinsdag verliep best rustig. Ik heb echt heel veel gewerkt aan mijn blog en echt de tijd genomen voor mezelf. Maskertjes uitproberen, mijn haar weer verven en langzaam klaarmaken voor het oud&nieuw feestje in de avond.

Ik ben 2020 echt heerlijk ingegaan met mijn lieve vrienden met een feestje die daadwerkelijk door de tijdsbarrière is gevlogen. Door zoveel liefde en lol kan mijn jaar alleen maar goed beginnen.

Gelukkig had ik de dagen erna vrij gevraagd, want slapen is voornamelijk wat ik deze week nog gedaan heb. Het weekend heb ik dan ook echt besteed aan Jimi, Netflix en Horrify. We hebben echt superveel enge films gekeken. Maar als je nu afvraagt om een Horrify account te nemen, denk er goed over na. Neem eerst een proef abonnement. Ik vond namelijk dat ze er niet echt bijzondere dingen op hebben staan. Vooral oude vintage films.

Ah ja, ik kan in ieder geval niet wachten om maandag fris te starten met werken en mijn nieuwe content. Ook ga ik jullie elke week een kleine tip geven. Tip van deze week:

Kijk eens wat vaker omhoog of om je heen! Soms zie je namelijk vette kunst.

Hoe was jouw oud & nieuw? En wat verwacht je van mij dit jaar? Let me know in de reacties.

xx

Wat heb ik gelezen deze week: Niks eigenlijk.

Wat ik heb gekeken deze week: Horrorfilms: Escape Room, In the tall grass en Oculus. In the tall grass vond ik de einde echt kut. De rest van de films vond ik goed.

Wat heb ik kapot geluisterd deze week:  https://www.youtube.com/watch?v=6HSUJsLbGog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s