Antje Test: 4x HEMA #multimasking

2 reacties

blend

acs_0316

Hema! Echt 1 van mijn favoriete winkels! Ik ben er echt elke maand in te vinden zo wel en ik ga bijna nooit met lege handen naar huis. Van handdoekjes tot notitieboekjes, alles koop ik er.

acs_0318

Dit keer heb ik deze schattige Koreaanse beautymaskers aangeschaft. Zoals de meeste dingen in de Hema kon ik die niet laten liggen. Ze zagen er namelijk zo cute en ‘koop mij nu’ uit, dat ze simpelweg in mijn mandje zijn gegleden.

acs_0323

De 4 maskertjes mogen dan wel allemaal verschillende werkingen hebben, wel staat er op de verpakking dat ze alle vier, vier keer gebruikt kunnen worden. Ook hebben ze een hersluitbare dop. And I am living for that shit. Ik ben heel erg benieuwd naar deze maskers dus laten we snel beginnen! Deze maskers zijn €2,50 en te koop bij de Hema of course.

Ik begin met de roze anti-imperfection masker. Roze is gewoon een van mijn favo kleuren, so yeah why not. Daarbij is het een peel off masker dus lekker makkelijk.

acs_0325.jpg

over dit product

Een peel off masker met fruitzuurcomplex dat een exfoliërende werking heeft, waardoor oude huidcellen op een milde manier worden verwijderd. Het resultaat is een verbeterde textuur en een glanzende huid. Breng een dikke ondoorzichtige gelijkmatige laag aan op de schone, droge huid. Vermijd het gebied rond de ogen, lippen, wenkbrauwen en haarlijn. Laat het masker 20 minuten inwerken totdat het volledig is opgedroogd. Trek het masker voorzichtig los van de buitenkant van je gezicht naar binnen en was achtergebleven restjes af met warm water. Je kunt het masker een á twee keer per week gebruiken.

 • geparfurmeerd: ja
 • geschikt voor huidtype: alle huidtypen
 • houdbaarheid na opening: 6M

Je weet waarschijnlijk de stappen van het aanbrengen van een maskertje al, maar hier dan maar nog een keer stap voor stap uitgelegd:

1. Was je gezicht.

2. Gebruik een scrub om je gezicht schoon te maken van alle dode huidcellen.

3. Maak een klein handdoekje nat met warm water en stoom je gezicht.

4. Smeer het masker op je gezicht.

5. Relax.

6. Was het masker af, of in dit geval peel off. 

7. Gebruik een toner en moisturizer om op je gezicht te smeren.

OEEWWHH WAUW! Ik moet zeggen dat ik het niet zo roze had verwacht! Het is echt neon roze bijna. Dit masker is echt plekkerig, tbh vind ik dat niet echt fijn. Ik snap dat dit een peel off masker is, maar ik gebruik toch liever mijn masker kwastje. Ik heb het heel erg dun aangebracht en voor mijn gevoel haal ik het er echt niet nog 4 keer uit. Let op, het droogt echt super maar dan ook supersnel! Bij het afhalen moet je echt goed opletten dat het nergens je haar of wenkbrauwen raakt, want het afhalen doet echt super pijn.

Dan nu mijn beoordeling:

Verpakking: 9! Het is superkawaii en je kan het hergebruiken.

Geur4 Eerlijk gezegd ruikt het heel erg chemisch.

Textuur: I HATE IT! Het is zo plakkerig en ughh sorry een 2.

Werking: Ja… voor mijn doen doet het niet echt veel. Ik merk in ieder geval geen verschil… 2.

Voordelen: Het zijn er weinig helaas. Het ziet er leuk uit en je kan het hergebruiken?

Nadelen: Ik denk niet dat je er 4 beurten uit kan halen. Ik heb voor mijn gevoel ook niet echt een werking gemerkt en het is supersticky. Dit masker doet het hem gewoon niet voor mij.

acs_0317

Ik hoop oprecht dat de andere maskertjes uit deze collectie wel beter zijn. Al met al ben ik niet echt te spreken over dit masker. Jammer.

acs_0327

De mattify is het 2de masker wat ik test. Mijn huid is op dit moment best wel onrustig en ik heb zin in een klein masker wat belooft om de huid te zuiveren en te matteren. Zoals op het vorige masker staat er dat je dit masker 4 keer kan gebruiken en is de dop hersluitbaar.

acs_0328

over dit product

Een multimasking matterend kleimasker met Marokkaanse lavendel en groene thee. De ingrediënten in het gezichtsmasker en de klei helpen om je huid te reinigen. Ook worden overtollige oliën geabsorbeerd en dit alles zorgt voor een gezuiverde en matte huid. Je kunt dit gezichtsmasker gebruiken met andere multimasking kleimaskers, om de verschillende delen van je gezicht op verschillende manieren te verzorgen. Hoe werkt het? Aanbrengen op een schone, droge huid, maar vermijd het gebied rondom je ogen. Laat het 5 tot 10 minuten inwerken, dan afspoelen met water. Je kunt dit masker twee tot drie keer per week gebruiken. Waarschuwing: vermijd aanraking met ogen en lippen. Bij aanraking met je ogen goed uitspoelen met schoon water. Alleen voor uitwendig gebruik en buiten gebruik van kinderen houden. Niet aanbrengen op een beschadigde of geïrriteerde huid of op een kinderhuid. Stoppen met gebruik wanneer zich irritaties voordoen.

ingrediënts: AQUA, KAOLIN, GLYCERIN, BENTONITE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, 1,2-HEXANEDIOL, METHYL GLUCETH-20, CAMELLIA SINENSIS LEAF POWDER, CITRUS AURANTIFOLIA (LIME) FRUIT EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, CI 16185, CI 42090, CI 15985, POLYSORBATE 60, MOROCCAN LAVA CLAY, MONTMORILLONITE, PARFUM, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF EXTRACT, BRASSICA OLERACEA ACEPHALA LEAF EXTRACT, TRITICUM VULGARE (WHEAT) SPROUT EXTRACT, APIUM GRAVEOLENS (CERELY) EXTRACT, DIMETHYL SULFONE, XANTHAN GUM.

 • geparfurmeerd: ja
 • geschikt voor huidtype: alle huidtypen
 • houdbaarheid na opening: 6M

acs_0326

Geur: 6. Niet echt een geur.

Textuur: 6. Droogt snel op en ik vind dit geen echt clay masker eerlijk gezegd.

Werking: 7. Nadat het is opgedroogd begint het te prikken te trekken en te jeuken. Moet wel zeggen dat mijn huid er veel beter uit ziet dan na het roze masker.

Voordelen: Het voelt heel zacht aan en de onzuiverheden en puisjes die ik had zijn opgedroogd. Dus het doet wel zijn werking.

Nadelen: Ik geloof niet dat je het 4 keer kan gebruiken.

acs_0319

Het 3de masker wat ik test is de donkergroene #repair masker. Net zoals hiervoor geldt hetzelfde voor dit masker, qua de verpakking en de prijs.

acs_0331

over dit product:

Een multimasking herstellend kleimasker met Marokkaanse lavendel en papaja-extract. Papaja heeft vochtinbrengende eigenschappen die een droge huid helpen te hydrateren en te verzachten. Je kunt dit gezichtsmasker gebruiken in combinatie met andere multimasking kleimaskers, om de verschillende delen van je gezicht op verschillende manieren te verzorgen. Hoe werkt het? Aanbrengen op een schone, droge huid, maar vermijd het gebied rondom je ogen en lippen. Laat het 5 tot 10 minuten inwerken, dan afspoelen met water. Je kunt dit masker twee tot drie keer per week gebruiken. Waarschuwingen: vermijd aanraking met ogen en lippen. Bij aanraking met je ogen goed uitspoelen met schoon water. Alleen voor uitwendig gebruik en buiten gebruik van kinderen houden. Niet aanbrengen op een beschadigde of geïrriteerde huid of op een kinderhuid. Stoppen met gebruik wanneer zich irritaties voordoen.

ingrediënts: AQUA, KAOLIN, GLYCERIN, BENTONITE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, 1,2-HEXANEDIOL, METHYL GLUCETH-20, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CARICA PAPAYA FRUIT EXTRACT, CUCUMIS SATIVUS FRUIT EXTRACT, BAMBUSA VULGARIS, EXTRACT, PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT, CI 16185, CI 42090, POLYSORBATE 60, PARFUM, MORROCAN LAVA CLAY, MONTMORILLONITE, SODIUM HYALURONATE, OLEA EUROPEA LEAF EXTRACT, COLLOIDAL OATMEAL, COCOS NUCIFERA OIL, DIMETHYL SULFONE, XANTHAN GUM.

 • geparfurmeerd: ja
 • geschikt voor huidtype: droge huid
 • houdbaarheid na opening: 6M 

acs_0340

Geur: 6. Heel subtiele geur.

Textuur: 7. Een fijne kleitextuur die makkelijk verdeelt, maar wel snel opdroogt.

Werking: 8. Het masker droogt snel op en brandt niet. Het begint wel snel te trekken aan je huid en snel te jeuken. Mijn huid voelt daarna wel mega zacht aan.

Voordelen: Vind het een fijn kleimasker waardoor mijn huid er lekker fris uitziet. Dit is wel echt mijn favoriet uit deze serie.

Nadelen: Nog steeds vind ik dat je er echt geen 4 keer uit kan halen. Ik breng namelijk al best wel een dun laagje aan en kan het er niet echt dik op smeren.

acs_0332

Black and yellow you know what it is, het is de beurt aan het gele maskertje.

over dit product

Een peel off masker met grapefruitextract. De ingrediënten bevatten heel veel vitamines, zoals vitamine C, die de huid helpen te verkwikken en te laten stralen. Breng een dikke, ondoorzichtige, gelijkmatige laag aan op de schone, droge huid. Vermijd het gebied rond je ogen, lippen, wenkbrauwen en haarlijn. Laat het masker 20 minuten inwerken totdat het volledig is opgedroogd. Trek het masker voorzichtig los van de buitenkant van je gezicht naar binnen en was achtergebleven restjes af met warm water. Je kunt het masker een á twee keer per week gebruiken.

ingrediënts: AQUA, POLYVINYL ALCOHOL, ALCOHOL, TRITICUM VULGARE (WHEAT) STARCH, 1,2-HEXANEDIOL, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, SALVIA HISPANICA SEED EXTRACT, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) FRUIT EXTRACT, CI 77492, PARFUM, ARGININE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, C12-14 PARETH-12.

 • geparfurmeerd: ja
 • geschikt voor huidtype: alle huidtypen
 • houdbaarheid na opening: 6M

Tijd voor het opsmeren van dit peel off masker en w%$#&*.. het is nog een grotere flop dan de roze. W*$#%!! Hij ruikt zo sterk naar alcohol en je kan hem totaal niet verdelen. Oke ik geef het nog een poging en nee. Jup dit masker gaat rechtstreeks naar de prullenbak. Mijn gezicht verdient het gewoon niet om dit opgesmeerd te krijgen. Wat is dit ik wil mijn geld terug Hema!! Ik ga niet eens de moeite doen om hier de standaard voor en nadeel van te delen, want dit is een en al nadeel. Oke ik heb hem toch uit de prullenbak gehaald zodat Jimi deze nog eventjes kan testen en zijn mening vertellen.

Nou conclusie: De groene zijn een doen! Kopen, maar niet verwachten dat je er 4 keer een masker uit kan halen. De roze en de gele kun je lekker in de winkel laten liggen, meuk. Leuke verpakking is helaas niet alles. Helaas doen deze maskers het niet voor mij, misschien voor jou wel. Ik hou nog steeds van de Hema en ben er zeker weer snel te vinden.

acs_0322

Wat voor mij trouwens wel deed is het gebruiken van deze 4 maskers in combinatie met elkaar! Dit heb ik gedaan na het schrijven van dit artikel en dacht voeg het er toch eventjes aan toe!

Ps; Deze maskers heb ik in het jaar 2019 getest, vandaar dat je nog verschillende haarkleuren op de foto’s ziet.

acs_0324

Oh let op; ik test dit op mijn huid, op jouw huid kan het altijd anders reageren. Test daarom altijd eerst op je hand of je er geen allergische reactie van krijgt. Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. 

acs_0329

Ken jij deze maskers al? Wat vind jij ervan?

xoxo

cropped-Antje-1-1.png

2 comments on “Antje Test: 4x HEMA #multimasking”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s