Styletone: januari.

Geen reacties

New year, new Styletone! Ja de nieuwe box wordt ook dit jaar door de postbode in mijn handen gedrukt. Ik blij, Styletone blij, postbode blij en wie weet jij ook wel, na het lezen van deze post. Of ben ik niet blij met de inhoud van deze box? Wie weet? Jij, als jij dit leest. Oke, ik heb weer mijn lolbroek aan en kan eigenlijk niet wachten met het unboxen van deze januari box. DUS LET’S GO!

acs_0356

SKIN & TONIC | Rose Face Mist | winkelwaarde: €11,85

http://www.skinandtoniclondon.com

acs_0358

Het eerste product uit deze 2020 januari box, gaf mij daadwerkelijk een happy gevoel. Dit kleine 20ml flesje greep ik als eerste uit de box om uit te proberen. Deze facemist ruikt heeeeerlijk naar rozen, is vegan en bestaat totaal uit maar 4 producten. Rozenwater, Aloë Vera bladpoeder, radijs wortel en glycerine. Dit alles moet ervoor zorgen om je huid gehydrateerd te houden en sterker te maken. Ook kan je dit gebruiken als een make-up settingspray. Ik was eigenlijk al verkocht bij de geur, hij gaat dan ook meteen in mijn tas.

EMITE|Eyeliner | winkelwaarde: €24,00 

http://www.emitecosmetics.com

Het tweede product is de eyeliner pen van Emite. Ook al gebruik ik niet vaak meer eyeliner, trekt deze eyeliner mij sterk aan. Het heeft namelijk een heel strakke en stevige punt, waardoor het aanbrengen van eyeliner onwijs smooth lijkt te gaan. Wie weet ga ik binnenkort weer mijn look afmaken met een wing. Deze eyeliner is ook nog eens vegan en waterproof. Toch moet ik eerlijk toegeven dat ik deze eyeliner wel aan de prijzige kant vind, zelf zou ik dit daarom niet snel aanschaffen.

MANNAKADAR|GLO Liquid Highlighter | winkelwaarde €29,00

http://www.mannakadarcosmetics.com

Okay let me spill the tea on this one. Styletone zou dus altijd full size producten (moeten) leveren in hun boxen. Dit is geen full size en volgens mij is dit ook voor het eerst dat ze geen full size leveren. Hmmmmm, als ik testers wil ga ik wel naar Goodiebox (oh, no she didn’t). Anyhow, deze ienieminie tube is een liquid highlighter. Deze highlighter zou geschikt zijn voor elk huidtype en helemaal voor een droge huid. Ik ben benieuwd waarom deze tube zoveel kost. Ik ga het een kans geven, ook al ben ik meer van de poeder highlighters. Waar hou jij meer van?

HIKARI|Bronzer|winkelwaarde €17,00

http://www.hikaricosmetics.com

Ah, het 4de product in deze box is een bronzer van Hikari. Wat verwennen ze ons toch. Styletone team heeft 2 varianten in de boxen verdeeld, ik heb het rozige type gekregen. Ben er zeker blij mee, niet alleen is deze bronzer vegan, ook is het in een handig formaat om mee te nemen en heeft het de nodige pigment. Toch ga ik deze bronzer eerder als een blush gebruiken.

BEAUTANIQ BEAUTY| Guardian Angel Eye Mask|winkelwaarde €6,00

http://www.beautaniqbeauty.com

acs_0363

Het laatste en waarschijnlijk het schattigste product in deze box is deze super leuk uitziende oogpads van Beautaniq Beauty. Deze oogpads zien eruit als engelvleugels en zijn eigenlijk te leuk om te gebruiken. Deze oogmaskertjes bestaan uit groene thee, komkommer, rozenextracten en hyaluronzuur. Ik wil deze oogmaskers gelijk uitproberen, maar ook weer niet. Ze zijn zo leuk, echt een heerlijk product! Hopelijk doet het ook zijn werking, ook al is het maar €6.

Eerlijk gezegd vond ik het voor een eerste box van het jaar, best wel matige producten bevatten. Zeker niks mis mee, maar ik had het toch een soort van groter verwacht ofzo? Ah ja, ik ben zeker niet teleurgesteld (misschien wel met die ene testers 😉 en vind het een schattige leuke mini box. Ik ga in ieder geval lekker genieten van al mijn producten. Welke is jouw favoriet?

Styletone is een maandelijkse beauty box met 5 full size producten voor maar € 15,95 per maand! Je kan jouw box hier bestellen.

xx

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s