Mijn week in foto’s 2.

Geen reacties

img_3905

De eerste maandag in 2020 ging net zoals de meeste maandagen in 2019. Alleen kon ik vandaag lekker veel spullen mee naar huis sjouwen. Omdat ik het niet kon weerstaan, kocht ik weer een plant en heb ik al mijn pannenzegels ingeleverd bij de Jumbo. Helaas was de wokpan die ik heel graag wilde uitverkocht. Toch ben ik nog steeds heel erg tevreden met deze aanwinst. Mijn moeder wilde ook zo een grote pan, dus gaf ik 1 volle spaarkaart aan haar. Ik heb mezelf voorgenomen om vaker aan leuke acties mee te doen.

Dinsdag en woensdag waren weer intense werkdagen en terug naar huis sjouwde ik weer met spullen. Zoals oude kleren die ik van mijn moeder heb ontvangen en boeken. Ook kwam de nieuwe Flow binnen en de nieuwe Styletone.

Ook kreeg ik een heel lief en verlaat (kut PostNL) kaartje binnen van Marissa. Kijk hoe lief! Love it!

img_3904

Donderdag en vrijdag waren wederom lange werkdagen, wel lekker 42 uurtjes deze week gemaakt. Nu ben ik wel echt toe aan weekend! Gelukkig heb ik deze week overleefd door de knuffels van Ygor.

Zaterdag was weer een heerlijk dagje met mijn vrienden. Vriendinnetje Michelle had geregeld dat wij met de hele groep een groepsfoto zouden maken. Nou op naar Den Haag met een stelletje ongeregeld om daar die groepsfoto te maken. Om daarna lekker te gaan eten bij Happy Italy. Note: mijn vegan pizza was niet zo lekker helaas.

In de avond zijn we met een groep naar Jimi’s huis gegaan, om daar een gezellige spelletjesavond te houden. Damn wat hebben we een lol gehad, ik bespaar jullie de filmpjes.

Processed with VSCO with m5 preset
Processed with VSCO with m5 preset

Zondag was het een ‘uithang dag’ op de bank met Jim, Mick, Demi, Mowena, Brandon en Stijn. Filmpjes kijken en verder niks doen, terwijl je heel goed weet dat je allemaal andere taken te doen hebt. Tip van deze week: Laat het niet over naar morgen, maar doe het vandaag! Want ik moet nu morgen allemaal dingen doen die ik eigenlijk zaterdag gedaan moest hebben. Om 22:28 is het toch net te laat om te gaan stofzuigen. Plus ik heb echt met moeite mijn bed opgemaakt.

Processed with VSCO with b5 preset
Processed with VSCO with b5 preset

Hoe was eigenlijk jouw week?

xx

Antje laat voortaan geen dingen voor morgen over La Angel

Ps:

Wat heb ik gelezen deze week: Ik had het boek van Christopher Paolini ‘Oudste’ weer eens opgepakt, maar kon er niet echt in komen, helaas. Maar voor werk heb ik het boek “Ja-maar… Om denken: kijk-denk-creëer” gekocht van Berthold Gunster. Hier ben ik een beetje in gaan lezen en zeker veel handige tips uit gekregen. Ik weet nou niet of ik met betreft tot auteursrechten, dadelijk een dikke boete krijg als ik het hier deel. Dus ik deel lekker niks. Koop lekker zelf dat boek, is maar €4,99. 

Wat ik heb gekeken deze week: Toss a coint to your witcher!” Ja zeker, The Witcher!

Wat heb ik kapot geluisterd deze week: Toss a coint to your witcher!” Lol.

836fb0ae-6e38-49a3-96fa-08853eda0fbe.jpg
Processed with VSCO with m5 preset

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s