Antje Test: LHA Deep Conditioning Hair Mask

One comment

img_3990

Voor het oud en nieuw feestje test ik snel een haarmasker voor jullie. Niet echt een bekend merk, alhoewel ik hiervan al 2 haarmaskers heb liggen. Geef ik toch Lindsay Home Aesthetics Deep Conditioning hair mask a try. Met maar liefst 93 volgers op Instagram is dit merk nogmaals niet heel erg populair. Maar dat vind ik nou juist zo leuk, want bij die kleine merken vind je juist de goudmijnen. Benieuwd of dit een goudmijn is? Lees dan snel verder.

acs_0348

Ik weet niet of het een slim idee is geweest, maar ik heb mijn haar geverfd. Mijn haar kan daarom wel de nodige voeding gebruiken. Omdat dit masker verrijkt is met houtskool, as uit een vulkaan, tea tree oil en camelia blad extract kan je er wel vanuit gaan dat dit masker nu best wel geschikt is.

Het is zogezegd een Home Spa experience: Het is gemaakt met natuurlijke ingrediënten om de hoofdhuid te beschermen en te voeden en om olieachtige beschadigde lokken te beschermen. Dit masker moet zorgen voor het geven van glans, ontgift en zuivert je hoofdhuid. Bovendien versterkt het de gezondheid en hydratatie van de hoofdhuid en haar. Gebruik dit haarmasker voor eenmalig gebruik om ook roos te bestrijden. 

Nou ik ben benieuwd, dit zijn trouwens de ingrediënten:

img_3408.jpg

De verpakking bestaat uit 2 delen, stap 1 en stap 2. Je begint uiteraard met stap 1:

acs_0350

Na het haar wassen moet je alle resten van de shampoo goed uitspoelen. Dan moet je de stap 1 verpakking aanbrengen.

2. Vervolgens moet je al je haar verzamelen en in het badmutstje doen van stap 2 verpakking. Je kan de muts bijstellen naar de maat van je hoofd d.m.v. de plakkerige randjes die op de muts zitten.

3. Masseer vervolgens zachtjes je hoofd.

4. Na 10-15 minuten kan je de haarmaskermutjes verwijderen en de substantie wegspoelen met lauwwarm water.

Dan nu mijn mening:

Verpakking: Ik zal het zo zeggen: als je geen vette vingers wilt en dat alles onder het masker zit. Neem dan een schaar mee naar de badkamer. Dan gaat de verpakking wat makkelijker open en kun je alles netjes er uit halen. Voor de rest top gedaan, alleen komt het wel snel over dat dit masker alleen voor mensen met donker haar geschikt is. 7/10 

Geur: Heel subtiel en aangenaam. 8/10

Textuur: De textuur van het masker is vettig en makkelijk verdeel baar. Het geeft een grijze kleur en geeft je echt dat as/houtskool gevoel. 8/10 

Werking: Bij het insmeren van mijn haar merkte ik niet echt een zichtbare werking. Alhoewel bij het aanbrengen van de cap en het laten inwerken, merkte ik daarna dat mijn haar veel dikker en vetter aanvoelde. Bij het uitspoelen en daarna tijdens het drogen voelde mijn haar zwaar, maar niet vet. Het is mega zacht en heeft een zichtbare glans. Een 8/10!

Prijs: Dit masker was afgeprijsd naar €3,00

Waar te koop: Ikzelf heb dit masker aangeschaft bij de TkMaxx. Na een flinke Google search kwam ik er achter dat dit masker best wel lastig te verkrijgen is. Je kan hem kopen in Walmart in Amerika, maar ik denk niet dat je er snel naartoe zou gaan. Of je kan hem via Amazon krijgen. In ieder geval niet makkelijk dus. Misschien eventjes een extra rondje door de TkMaxxx lopen.

Voordelen: Het doet zijn werking en mijn haar is megazacht en glanzend erna.

Nadelen: Het is best wel lastig om dit masker te kopen.

Zou ik dit masker aanbevelen? Als dit haarmasker makkelijk te verkrijgen was wel. Maar om dit helemaal via Amazon te gaan bestellen, is het de moeite niet waard.

acs_0351

Ik vond het in ieder geval heel leuk om het uit te proberen en ben benieuwd of jij bekend bent met dit merk en jouw ervaring en mening hiervan. Thanks voor het lezen en tot snel!

xx

cropped-Antje-1-1.png

Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening.

1 comments on “Antje Test: LHA Deep Conditioning Hair Mask”

  1. Pingback: Beauty Trash: Mei!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s