Mijn week in foto’s 3.

Geen reacties
Processed with VSCO with m5 preset
Processed with VSCO with m5 preset

Meestal als het het einde van de week is en ik zondag aan mijn blog zit, heb ik heel de week al een verhaal geschreven over hoe mijn week is geweest. Helaas, heb ik de afgelopen week niks op papier gezet, of in dit geval niks in het concept van mijn post.

img_4043

Dus i.p.v. om zondag te besteden met het toevoegen van foto’s aan dit bestand, ben ik bezig te herinneren wat ik de afgelopen week allemaal heb gedaan. Na het maken van 46 werkuurtjes deze week (met in mijn hoofd houdend dat ik echt even rustig aan moet doen) weet ik nou eigenlijk niet echt, wat ik nog meer heb gedaan..

Als ik in mijn telefoon aan het scrollen ben door mijn foto’s word ik ook niet echt wijzer hoe deze week verlopen was.

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

Maandag waren wel de foto’s van de fotoshoot klaar, die echt heerlijk waren.

Ik heb weer een nieuwe plant gekocht, in het motto ‘je hebt nooit genoeg’. Alhoewel mijn huisgenoten daar anders naar kijken.

Woensdagavond ben ik naar een diëtiste geweest want het wordt echt tijd dat ik weer mijn lichaam terug win. Hier ga ik eigenlijk niet veel over vertellen, want ik ga nog een uitgebreidere post er over plaatsen ooit, als het is gelukt. Hey lekker positief hé.

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

Donderdag had ik ook voor het eerst met mijn EHBO diploma iemand z’n leven gered. Naja, iemand kreeg een allergische reactie en wou geen 112 bellen en ik heb toch gebeld. En wat bleek, ambulancebroeders zeiden dat het echt 10 minuten schilde of haar tong en keel werd dik. Was toch wel een spannend momentje.

Ook bleef ik donderdag slapen bij mijn ouders en mijn moeder had een van mijn favoriete Russische salades gemaakt. Waar ik ooit een recept van ga plaatsen. Ygor voelde mijn mood supergoed aan a.k.a. ‘done for today’ en kwam mijn welverwachte pakketje van Heketa.nl binnen.

Alles is zo mooi ingepakt met liefde en de spulletjes zijn geweldig, Ygor vond het ook leuk.

Dan eindelijk weekend! Vrijdagavond kwamen Rosie en Ashley gezellig langs, we hebben lekker gebabbeld en gegeten.

Zaterdag kwam Julia langs, zij is eindelijk terug uit Mexico, ik heb haar zo erg gemist, m’n babe. We hebben onze avond gevuld met eten, tarotkaarten en een serie kijken waarbij ik gelijk in slaap was gevallen.

En dan eindelijk de dag dat ik dit allemaal schrijf zondag. ‘Hoe begon Antje deze mooie zondag?’ – denk je nu. Nou Antje begon haar zondag om 5 uur met het kraken van haar nek waardoor ze huilend en schreeuwend in haar bed lag, denkend dat dit wel het einde zou zijn. Gelukkig door middel van haar wilskracht kon de moedige krijgster opstaan. Om fysio-oefeningen te doen, om vervolgens dit te schrijven met een sjaal om haar nek.

Toen heeft prins Jimi op de zwarte Sym deze krijgster opgehaald om samen even een avondje tv te kijken met Mick.

Dus, hoe was jullie week?

xx

Antje heeft zo een erge nekpijn dat ze alleen maar huilt La Angel

Ps:

Wat heb ik gelezen deze week: Ik ben weer lekker aan het lezen in het boek ‘Oudste’ van Christopher Paolini.

Wat ik heb gekeken deze week: Ik heb The Witcher afgekeken en ben begonnen aan Vikings. Ook ben ik zaterdag met Julia aan Ares begonnen, zonder succes want ik viel binnen 10 min in slaap.

Wat heb ik kapot geluisterd deze week: Echt van alles en nog wat.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s