Mijn week in foto’s 4.

Geen reacties

Maandag was zoals elke maandag een drukke dag op werk. De tweede dag van mijn dieet en ik voel me eigenlijk best wel goed. Om mezelf te belonen koop ik weer een plant voor mezelf , oeps. #Sorrynotsorry.

Dinsdag geef ik mijn eerste vergadering met mijn nieuwe functie en werk ik voor het eerst op een eigen kantoor om niet gestoord te worden. Making progress! De vergadering ging goed en ik kreeg veel complimenten van mijn collega’s. Ook mocht ik de (oude) applewatch van mijn vader overkopen. Heel blij mee aangezien ik echt weer op mijn gezondheid let.

Woensdagavond ben ik langs mijn coach geweest en ik ben 2,4 kilo kwijt in 4 dagen! Woeehoee ben zo blij. Als ik dat zie, word ik zo gelukkig en hoop ik echt dat ik mijn oude lichaam weer terug krijg. Dan opeens heb ik geen moeite meer om wat lekkers te laten staan.

Donderdagavond ging ik naar een informatieavond in het Haga Ziekenhuis met mijn collega’s. Speciaal georganiseerd voor de tandartsassistentes. Een hoop nieuwe kennis opgedaan, vriendinnetje Lisa tegengekomen en verwend met leuke goodiebags. Eventjes langs alle alcohol en hapjes ontwijkend, ben ik snel naar huis gerend. Pff, oke deze avond ook overleefd. Omdat het al best wel laat was en ik in Den Haag was, bleef ik gezellig slapen bij mijn ouders. Mijn zusjes lagen mij al op te wachten om ons gezellige logeerpartijtje te beginnen. A.k.a. de grote zus Antje valt binnen 5 minuten in slaap en jullie bekijken het maar.

Vrijdagochtend, weer lekker vroeg op en hop aan het werk. Bijna weekend toch? Omdat ik vroeg vrij was en mijn ouders in de avond naar een Opera gingen. Had ik beloofd om op mijn zusjes te passen, gezellig samen films kijken. Maar wel veel moeite eigenlijk voor mij om niet mee te snoepen of ook zo een lekker groenteburrito te nemen. Ugh, maar ik ben sterk and I got this! Om mezelf te belonen, zijn mijn moeder en mijn middelste zusje naar de ICI Paris en de Douglas gegaan. Zo kan ik mezelf een beetje verwennen. Superveel gratis spullen gekregen trouwens, echt lief van de medewerkers.

Aldus in de avond films gekeken met mijn zusjes en gehuild bij ‘8ste groepers huilen niet’, echt elke keer huil ik weer.

Zaterdag zijn mijn moeder, zusjes en ik naar de Paronormalebeurs in Rijswijk geweest. Waar ik had afgesproken met mijn vriendinnetjes Shannon, Gaby en Daphne. Natuurlijk veel gelachen, geld uit gegeven en nieuwe ontdekkingen gedaan. Ik heb mijn hand laten lezen, tarot reading gedaan en onwijs veel dingen gekocht. Mijn jaar gaat alleen maar positief zijn! Over de dingen die ik gekocht heb, ga ik aan aparte post plaatsen, omdat ik hier wat dieper op in wil gaan. Weer een gezellige zaterdag dus, met de mensen waar ik van hou.

In de avond kwam Mick langs en als 2 oude mensen, gingen we heel de avond muziek luisteren, kleurplaten kleuren en Douwe Egberts zegels plakken. Is this adult life? Of zijn we gewoon saai. Anyway, weet iemand wat voor zegels dit zijn? Wij kunnen ze nergens online vinden. Degene die de gouden tip heeft, krijg 50 cent!

Zondag had ik een onwijs erge migraineaanval. Waarschijnlijk mezelf te veel afgesloten van alle energieën op zaterdag. Omdat ik niet veel kon doen en snel geïrriteerd werd, was het een goed idee om naar Karwei te gaan… Maar, mijn allerliefste, leukste, mooiste vriendje Jimi heeft zijn zondag opgeofferd voor mij, om 2 plankjes op te hangen. Na veel gescheld en frustratie, hangen ze er eindelijk. En ja ze zijn waterpas, ik zie namelijk dat ze op de foto superscheef zijn. Na dit alles ben ik eigenlijk meteen naar bed gegaan en amper geslapen. Maandag er weer tegen aan.

Wat vind jij eigenlijk van het paranormale? Ik ben er al sinds kleins af aan al mee bezig en weet er best een hoop van. Ik vraag me altijd af of mensen het interessant vinden om over te lezen. Ik hou het vaak voor mezelf en de mensen om mijn heen weten dit ook van mij. Wat ik op het internet post is vaak een heel klein beetje ervan, niet omdat ik niet durf om over te schrijven, maar meer omdat het iets persoonlijks van mezelf is wat ik niet in iemands z’n gezicht wil duwen. Als je geïnteresseerd daarin bent laat het me weten. Maar laat het me ook weten als je er helemaal niks mee hebt en waarom?

Oke alvast een hele fijne, magische week toegewenst. Love jullie!

xx

Antje heel normaal La Angel

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s