Mijn week in foto’s 5.

Geen reacties

acs_0390

Maandag, later naar werk gegaan omdat ik migraine had en ik ben ook eerder van werk gegaan. Maar wel gaan sporten voor 1:30 uur. Voor het eerst Zumba gedaan, conclusie: ik heb 2 linkervoeten en kan niet dansen. Maar, ik heb het wel gedaan! Volgende maandag weer!

Dinsdag werkte ik weer op mijn kantoortje, waar het zo koud was dat ik met een dekentje zat. Thuis moe aangekomen, heb ik besloten om nog een kastje te verven die mijn huisgenoot Max had gevonden en aan mij had gegeven. Heerlijk eventjes mijn gedachten afgezonderd tijdens het verven.

Woensdag na werk heb ik mijn badkamer onder handen genomen. En het ziet er zo cute uit, love it! Mijn huisgenoten waren er ook blij mee, yay!

Voor de rest verliepen donderdag en vrijdag vrij rustig. Donderdag nog even geshopt voor sportkleding. En eventjes een blij momentje gehad want ben in totaal al 6 kilo kwijt, woehoe!!

Vrijdagavond kwam Mick gezellig langs en zijn we lekker creatief bezig geweest.

Ik heb trouwens dit koffiezakje van Mowena gekregen en ben er helemaal weg van! Zo simpel en lekker. Helaas niet echt makkelijk te verkrijgen volgens mij. Wel echt een aanrader.

Zaterdag gingen wij namelijk met Mick naar de open dag van WDKA. Hij wilt daar een opleiding doen en wij gingen gezellig mee. Jimi is nog wat oude leraren en klasgenootjes tegen gekomen en we hebben er een heel gezellig dagje van gemaakt.

acs_0413acs_0417acs_0414acs_0415acs_0419acs_0416

Lekker toerist in eigen land gespeeld. Heerlijk uit eten geweest bij Pierre in Rotterdam, waar ik een heerlijke tomatensoep en salade had genomen. We hebben een superleuk klein winkeltje gevonden en ik kon het niet laten om weer edelstenen en wierook te kopen, ook heb ik een leuk doosje voor mijn tarotkaarten gekocht.

128a30a8-8607-4f38-8e72-c3b72a0657a9f661a1e8-48d7-4727-ac00-ab4a7f98b061a20f562a-73c5-4246-aad3-e17cc4f454a8

8ac496e9-e6ec-44da-8aec-800e169004a4

Wat later gingen we naar de opa en oma van Jimi en Mick. Leuk en vooral emotioneel geklets met de hele fam. Was heel fijn om hun ouders weer te zien.

In de avond gingen we gezellig schaatsen met Stijn, Mowena, Demi en Brandon. Niemand heeft iets gebroken dus dat is een win, alleen werd Jimi misselijk en hield het voor gezien. Maar 2 uur op het ijs was ook wel voldoende vond ik.

Daarna gingen we met z’n allen naar mij om nog eventjes te chillen en weer creatief bezig te zijn.

acs_0423

Al met al weer een geslaagd weekje, nu lekker op de bank met Mick maskertjes doen. Zo dadelijk ga ik boodschappen doen en lekker koken.

Hoe was jouw week?

PS:

Wat heb ik gelezen deze week: Ik ben lekker aan het lezen in het boek ‘Oudste’ van Christopher Paolini en ben er bijna mee klaar (eindelijk).

Wat ik heb gekeken deze week: Heel het nieuwe seizoen van Sabrina afgekeken.

Wat heb ik kapot geluisterd deze week: dit nummer.

xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s