Mijn week in foto’s 6.

Geen reacties

acs_0455

Deze week verliep best wel.. tja, geen idee eigenlijk. Vul het zelf maar in. Niet echt bijzonder voor jullie om te lezen denk ik. Want het was namelijk ook niet echt boeiend voor mij om te schrijven. Terwijl ik meestal mijn ‘week in foto’s’ met volle plezier schrijf.

909dde93-9169-4699-8718-64cd622e0f55

Maandag lekker gewerkt en in de avond naar Zumba geweest. Sharon mee gesleept en die is er ook verslaafd aan geworden, nice.

Voor de rest alleen maar gewerkt en selfies van mezelf en van Ygor gemaakt, haha. Mijn Calathea met de naam Theadoor doet trouwens superdramatisch en ik weet niet wat ik moet doen, help! Alle tips zijn daarom ook van harte welkom.

acs_0457

Ik heb eindelijk het boek Oudste uitgelezen en ben snel begonnen met het vervolg Brisingr het derde deel van de boeken serie Eragon.

acs_0458

Donderdag was ik zo uitgeput dat mijn lichaam het gewoon begaf en ik heb mezelf ziekgemeld. En tot 15 uur s’middags (uit)geslapen, echt niks voor mij, maar ik kon het gewoon niet meer. Gelukkig heb ik wel lekker thuis opgeruimd en eindelijk de tijd gehad om mijn kamer beetje nice te maken.

acs_0460

9db0d1ae-eef9-4b5a-9752-d35a6ad2110d

Wel productieve dagjes zo thuis gehad, lekker aan mijn mentale gezondheid gewerkt en aan mijn blog, weer lekker creatief bezig geweest. Dit had ik echt even nodig.

acs_0459

Zaterdag een gezellig avondje met vrienden gehad, niet te gek.

a1217324-ae36-4d6c-9424-94a862b0a186

Zondag lekker niks gedaan en verder aan mijn blog gewerkt, totdat de storm begon eigenlijk. Mijn mooiste bezitting, mijn kindje aka mijn scooter is omgewaaid. Ik heb zoveel schade en ben echt een beetje verdrietig. Gelukkig ben ik verzekerd en gelukkig is het maar een object. Het kon altijd erger, toch?

Ik ben in ieder geval ready voor maandag, wel moe, maar ready. Jij ook?

Wat heb ik gelezen deze week: ‘Oudste’ van Christopher Paolini uit en begonnen aan ‘Brisingr’.

Wat ik heb gekeken deze week: Wie is de Mol seizoen van 2018 en de nieuwe afleveringen.

xx

PS: Hier nog even de duizenden selfies die ik van mezelf heb gemaakt, om je week leuk te starten toch. xxxxxxxxxxxxx

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s