Antje Test: Dr. Van Der Hoog Smooth Shea Butter Cupuaçu masker.

One comment

blend

Het is weer tijd voor een Antje Test. Dit keer met weer een masker wat ik heb aangeschaft bij de Action, niet 1, niet 2 maar liefst 4 maskers en allemaal van Dr. Van Der Hoog, hoe nice? Vandaag test ik voor jou het Smooth Shea Butter Cupuaçu masker. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel verder.

acs_0438

Wat mij als eerste opvalt bij dit masker is de onwijs handige verpakking. Stel dat je op vakantie gaat of ergens gaat logeren, kan je dit masker gemakkelijk meenemen. Dit is dan gelijk een pluspuntje, terwijl ik dit masker nog niet eens heb gebruikt.

acs_0432

Dit is een kant en klaar masker wat een verzachtende en beschermende werking geeft. Dit is de beschrijving op de verpakking:

acs_0435

En de ingrediënten:

acs_0436

Het Dr. Van Der Hoog team is heel open over hun ingrediëntenlijst en schrijf hierover dan ook vaak een blogpost op hun eigen website. Zo was ik bijvoorbeeld in het begin heel erg bang voor phenoxyethanol. Maar zolang er maar 1% van wordt toegevoegd aan een bepaald product is het niet schadelijk. Phenocyethanol zit ook in heel veel natuurlijke producten. Maar vertrouw je het toch niet? Test het dan eventjes op je elleboogplooi en kijk hoe je huid er op reageert.

Je weet waarschijnlijk de stappen van het aanbrengen van een masker al, maar hier dan maar nog een keer stap voor stap uitgelegd:

1. Reinig goed de huid en bij voorkeur een peeling gebruiken zodat je de dode huidcellen hebt verwijderd zodat de werkzame stoffen van het gezichtsmasker goed kunnen intrekken.

2. Maak een klein handdoekje nat met warm water en stoom je gezicht.

3. Breng het gezichtsmasker aan volgens de instructies op de verpakking en verdeel het gelijkmatig over het gezicht waarbij je de mond en ogen vrijhoudt. Vergeet ook niet je onderkin en hals mee te nemen.

4. Relax.

5. Was/verwijder het gezichtsmasker volgens de instructies op de verpakking.

6. Reinig na met een lotion. 

7. Breng hierna desgewenst een serum aan en de dag- of nachtcrème. Ik persoonlijk doe altijd 1. toner 2. serum 3. dagcrème 4. zonnebrandcrème(!) 

 

Ik smeer rijkelijk een hele dikke laag op mijn droge huidje. Er komt een sterke boterige cacaogeur vanaf. Het is een hele dikke créme-achtige substantie, ik wil eigenlijk heel mijn lichaam er gelijk mee insmeren haha.

acs_0428

Dan nu mijn beoordeling:

Verpakking: Zoals ik al eerder had vermeld vind ik de verpakking onwijs handig, het is klein maar er zit echt veel in. Je kan het makkelijk over heel je gezicht verdelen en lekker dik ook. Het gaat makkelijk open en ziet er uitnodigend uit. De verpakking krijgt daarom ook van mij een 8. 

Geur: De geur is sterk aanwezig, ik ruik noot, boter en cacao. Het ruikt ‘vettig’, ik vind het niet bepaald lekker, maar ook niet vies. 6.

Textuur: Heerlijk dikke créme, zit lekker veel in ook een 7. 

acs_0431

Werking: Ik heb het masker langer op gehad dan de aangegeven 15 minuten en het droogt echt niet snel op. Mijn huid voelde erna heerlijk fijn en zacht aan. Mijn huid ziet er ook echt fresh uit. 8. 

Voordelen: Het is een heerlijk voedend masker wat niet al te duur is.

Nadelen: Hmm, persoonlijk vind ik niet echt een nadeel.

Waar te koop en hoe duur? Ik heb zelf dit masker aangeschaft bij de Action voor €2,29.

Maar Antje raad je dit masker nou aan? Ja zeker! En ik ben heel erg benieuwd naar de andere maskers hiervan.

acs_0439

Oh let op; ik test dit op mijn huid, op jouw huid kan het altijd anders reageren. Test daarom altijd eerst op je elleboogplooi of je er geen allergische reactie van krijgt. Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. 

Ben jij bekend met deze maskers en wat is jouw mening?

xx

cropped-Antje-1-1.png

 

 

1 comments on “Antje Test: Dr. Van Der Hoog Smooth Shea Butter Cupuaçu masker.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s