Mijn week in foto’s 7.

Geen reacties

Ik heb besloten om maandag toch nog 1 dagje thuis te blijven. Ik ben blij dat ik dit had gedaan, want ik was nog steeds onwijs moe en had heel erge spierpijn. Van wat, weet ik ook niet. Ik heb heerlijk kunnen uitslapen en heb weer tijd genomen voor mijn blog om weer nieuwe content voor jullie te creëren.

Processed with VSCO with m5 preset

Jimi, mijn held en mijn liefde heeft in de tussentijd de scooter door regen en wind naar de scooterdealer gebracht voor reparatie. Die zitten helemaal in Leidschenveen dus het is een aardig stukje ook. Helaas waren ze al dicht dus moest ik dinsdagochtend wat eerder van huis om nog eventjes voor werk de scooter naar de dealer te brengen. Jimi heeft de scooter bij het metrostation geparkeerd, dus ik hoefde alleen een klein stukje mee te rijden. Wel echt een aardig stuk terug lopen, dat was wel minder, maar wel lekker voor de conditie.

Dat rijden was ook een aardige opgave in die wind. Damn wat ben ik blij als de wind wat meer gaat liggen. Toen ik dinsdag op mijn kantoortje weer werkte, was het zo koud dat ik mijn handen en voeten gewoon niet meer voelde. Die verwarming moet echt gefixt worden. Gelukkig lag Ygor wel lekker warm.

Processed with VSCO with f2 preset

Wat wel mijn dinsdag zeer aangenaam maakte, was de nieuwe Flow die op mij lag te wachten bij mijn ouders. Woehoe, ik vind dit tijdschrift altijd zo leuk om te krijgen.

Processed with VSCO with f2 preset

 

Woensdag had ik in mijn pauze snel even boodschappen gedaan voor Valentijnsdag. Ik had namelijk voor mezelf een fotoshoot gepland staan en op werk hadden we ook wat dingen nodig. Dus langs de winkel van een vriendinnetje van mij geweest, om de nodige boodschappen te doen. Ik kan altijd zo lekker verdwalen tussen al die spullen die daar staan. Als je benieuwd bent naar het resultaat van de shoot, klik dan hier.

Donderdag in de ochtend nog eventjes snel naar de huisarts. Blijkbaar heb ik geen verwijsbrief nodig voor fysio, dus ben ik daar letterlijk voor niks heen gegaan, haha. Maar ik kon wel langs de apotheek om eventjes nog wat skin care producten te kopen. Ik kreeg dit leuke tasje er gratis bij.

Processed with VSCO with m5 preset

Vrijdag had ik mij onwijs erg verslapen, echt hoe dan. Maar aangekomen op werk ging de dag redelijk snel voorbij. Mij moeder had een kleine ruzie met Ygor haha. En ik zag op weg terug naar huis dit lieve berichtje staan, maakte mijn dag eigenlijk nog beter.

Processed with VSCO with m5 preset

Aangekomen thuis, was ik eigenlijk meteen doorgegaan naar Jimi. Daar heb ik lekker gekookt en gegeten en zijn we met Stijn naar Zuidplein gegaan.

Ik een gat in mijn hand? Nee hoooor! #cry

Tja, ik kan er echt niks aan doen. Dus heb ik mezelf een Zuidplein verbod gegeven. Totdat mijn lades weer leeg zijn, dan pas mag ik weer naar een TKMax of een andere winkel.

Terug naar huis, de jongens op de skateboards en ik op de fiets. Thuis heb ik lekker al mijn lipsticks uitgeruimd en de helft weggegooid. Ik had in een chinees zooiwinkeltje namelijk allemaal van die plastic make up dingen gekocht, waarin je make up mooi kan zetten. Je begrijpt wel wat ik bedoel hoop ik, lol. Maar bij dat winkeltje werd ik ook opgelicht.

Had er namelijk olie gekocht voor mijn geurwolkje, zat er niks in, pffffff.

Zaterdag ging ik met Liz naar Tilburg (daarvoor natuurlijk maskertjes gedaan en mentale breakdowns gehad), naar een concert van Melanie Martinez. Wat 3 jaar terug een halve lege zaal was. Was dit keer een zaal vol tieners van 11 en 12 help! Gehoorschade denk ik..  Verder was het wel een heel gave show. Nooit eerder was ik bij een concert waar ze met geuren dingen deden.

Zondag was een lekker rustig dagje met Jimi, lekker films gekeken en samen goede gesprekken gehad. Precies wat we nodig hadden.

Wij zijn in ieder geval ready voor de aankomende week. Jij ook?

xxx

Ant

PS:

Wat heb ik gelezen deze week: Ik zit lekker te lezen in het boek ‘Brisingr’ van Christopher Paolini het 3de deel van de Eragon serie.

Wat ik heb gekeken deze week: Jimi en ik hebben zondag de film ‘The Commuter’ echt een aanrader! Echt een heel spannende film, die je meteen afkijkt.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s