Styletone: februari.

Geen reacties

Love is in the air en dit merkte ik ook gelijk bij het unboxen van de Styletone van februari. Als je benieuwd bent naar de inhoud van deze februari box en mijn first impression. Lees dan snel verder, want dit gaat weer smullen worden.

acs_0479

Omg! I love de Styletone team! Omdat februari toch wel wordt gezien als de maand van de liefde, hebben ze maar liefst 7 full size producten toegevoegd! Hoe nice!? Ik kan dan ook niet wachten met het openen van dit rijkelijk en liefdevol gevulde doos.

acs_0486

LORD & BERRY | LIP POTLOOD ANGEL PINK | winkelwaarde €18,00 

http://www.lordandberry.com

Hoe kan het ook anders dat in deze box niet een potlood zit van Lord & Berry. Mijn laden zitten inmiddels vol met deze potloden en ik ben er nooit teleurgesteld mee. Dit prachtige, zoet roze kleur had ik nog niet in mijn collectie. Waar ik ook heel erg blij mee ben is het formaat, toevallig staat precies in de Styletone boekje vermeld dat dit formaat zo is geworden, omdat het favoriet is bij make-up artiesten. Love it!

acs_0480

VITAMASQUES | LIP MASKER | winkelwaarde €6,95  

http://www.vitamasques.com

Dit masker komt als geroepen. Ik heb namelijk al 3 dagen last van extreem droge lippen. Mooi moment ook om dit masker daarom te gaan gebruiken. Volgens het Styletone boekje merk je na 15 minuten na het aanbrengen van het masker al verschil. Verschil of niet ik heb alleen al zin in het gebruiken van dit masker door de lieve verpakking. Jij ook?

CHELLA | WENKBRAUW GEL | winkelwaarde €20,00

http://www.chella.com

Wow, ik ben zo blij met dit product omdat ik al jaren met mijn ABH gel doe. Die eigenlijk al 3 jaar op is of zo en ik hem blijf bijvullen met hairspray. I know nasty. Dit wenkbrauw gel komt daarom als geroepen. Vind het ook heeeeeeeel flex dat het borsteltje klein is.

acs_0481

HIKARI | WIMPERS | winkelwaarde €15,00

http://www.hikaricosmetics.com

Wimpers van het merk Hikari zijn ook nooit verkeerd. In mijn box heb ik de ‘gala’ wimpers gekregen. Precies goed. Helaas kan ik jou niet meteen vertellen hoe ze zitten, maar eerste indruk is best goed. Helaas niet vegan.

CREATIVE COSMETICS | BRONZER KWAST & OOGSCHADUW KWAST | winkelwaarde €29,90 

http://www.creativecosmetics.nl

Aaahhhh, hier ben ik nog eens mega blij mee!! Maar liefst 2 extra kwasten van Creative Cosmetics, zodat wij een compleet set hebben. Ben zo blij, omdat deze kwasten zijn echt mega zacht en vegan! Heel erg blij mee!

PAESE | OOGSCHADUW | winkelwaarde €12,00

http://www.paese.com

Een zevende product in dit box is het oogschaduw van Paese. Omdat ze in het vorige box perongeluk een tester hadden toegevoegd ipv een full size, krijgen we nu deze oogschaduw. Dit minerale oogschaduw heb ik in de kleur Pearly Peach, precies die ik wou. Dit past heel goed bij de look die ik in mijn gedachten heb met de andere producten uit deze box. Plus het is echt een prachtige kleur!

acs_0477

Boxen zo als dit is de reden waarom ik al zo veel jaar aangesloten zit bij de Styletone! Ik ben echt bijna nooit teleurgesteld en wacht elke maand met smacht op mijn box. Ben jij al geabonneerd op de Styletone? Waarom wel en waarom niet?

Styletone is een maandelijkse beauty box met 5 full size producten voor maar € 15,95 per maand! Je kan jouw box hier bestellen.

xx

Antje in love La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s