Mijn week in foto’s 8.

Geen reacties

acs_0510

Ha, wat was dit een drukke maandag. Ik weet niet hoe ik dit heb overleefd, maar ik heb het overleefd! Jij ook? Anyway, ik kreeg wel goed nieuws vandaag, nieuws dat ik nog eventjes voor mezelf hou. En mijn dag werd nog veel beter met de nieuwe Goodiebox die de vrolijke postbode heeft afgeleverd. Een drukke maar een fijne maandag was dit.

Dinsdag had ik weer een productief dagje op werk, vergaderingen, roosters maken, uren tellen en al die dingen. Bij aankomst was ik daarom ook even heel blij dat ik een maskertje kon opdoen en eventjes kon genieten van mijn vrije tijd. Oh en mijn huisgenoot Ben heeft een geit Andy geadopteerd. Ik wil ook.

Woensdag en donderdag gingen eigenlijk hetzelfde, druk druk druk. Donderdag wel te horen gekregen dat Lana del Rey concert werd afgelast, dat was minder. Maar ik kon in ieder geval andere leuke dingen gaan doen.

acs_0512

Gelukkig was vrijdag snel in beeld en het kon niet anders of ik kwam te laat op werk door een stroomstoring. Lekker lang in de kou gewacht maar mijn mood kon eigenlijk niet stuk. Want bijna weekend!

img_5785

acs_0513

Vrijdag na werk ging ik uit eten met mijn vrienden. Twee vrienden waren jarig dus dat moest gevierd worden. Natuurlijk was het zo als altijd onwijs gezellig. Daarna heeft Mowena mij getatoeëerd. Love it.

img_5784

Zaterdag heb ik heel de dag in bed gelegen en in de avond kwam Mick chillen. Hij was afgelopen week in Lissabon en heeft voor mij een cute cadeautje meegenomen.

Zondag heb ik beetje opgeruimd en kwam Mowena weer om de tattoo af te maken. I love it! Het is zo mooi geworden niet normaal. Voor de rest heb ik een beetje op de bank films gekeken en nagedacht over mijn content die ik ga posten.

Wat heb ik gelezen deze week: Ik ben bijna klaar met ‘Brisingr’ van Christopher Paolini het 3de deel van de Eragon serie.

Wat ik heb gekeken deze week: Je kan beter vragen wat heb ik niet gekeken deze week? Want ik heb zoveel gekeken dat ik het niet eens heb onthouden. Oh Charmed op Videoland, ja dat heb ik gekeken.

xx

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s