Goodiebox: Energize.

3 reacties

Mag ik eventjes deze post beginnen met het feit dat, wat in de inleiding van deze box staat, ik al eeuwen roep! Oke, dus de nieuwe Goodiebox is binnen (yay!) en ik lees als eerst natuurlijk de eerste pagina van het kleine producten info-boekje en BAM. ‘Allereerst mag je yourselfish zijn en me-time in je agenda blokkeren door het letterlijk op te schrijven als afspraak of date..’ – BITCH WAT ZEG IK ALTIJD!!!?? JUIST  DAT! Goodiebox ik ben zeker niet teleurgesteld met waar dit heen gaat. Dus laat deze box aub net zo vet zijn als jullie info tekst. Woeeehoee let’s go!

acs_0490

Human+Kind | Body Soufflé | winkelwaarde: €16,45 dit is een full size 

acs_0494

Onwijs zacht? Check! Ruikt overheerlijk? Dubble check! Vegan? Ja zeker! Is dit mijn favoriete product op dit moment na het uitproberen hiervan? Yes bich! *mic drop*.

James Read | H2O Tan Drops Face | winkelwaarde voor 30ml is €39,95 dit is 15ml

acs_0500

Eerlijk? Ik durf dus zulke producten nooit te gebruiken, omdat ik altijd bang ben om dit op te fokken. D.m.v. dit product kun je dus een vlekkeloze, egale en glowing teint creëren zonder strepen. Mij kennende gaat dit helemaal verkeerd en loop ik erbij als een Oempaloempa. Toch ben ik de beroerdste niet en ben ik wel heel erg benieuwd naar dit product. Het flesje ziet er heel chiq en belovend uit. Het heeft een pipet waarmee je dus druppels uit het flesje kan halen en doseren. Omg, de geur komt mij heel erg bekend voor uit mijn jeugd, maar ik kan het helaas niet plaatsen. Anyway, ik ga dit product zeker proberen… in het weekend.

Niré | Face Prep Tool | winkelwaarde €5,- dit is een full size 

acs_0501

Ik hou van skin care producten en de accessoires die erbij komen kijken. Ook hou ik ervan om nieuwe producten uit te proberen (duh). Dus deze minimalistische gezichtsborstel komt als geroepen. Ik probeer hem dan ook meteen uit in de avond tijdens het removen van mijn make-up. Ik gebruik de cleanser die ik elke avond gebruik en beweeg met cirkelvormige bewegingen en…. I love it! Ik heb hem meteen toegevoegd aan mijn dagelijkse routine. Echt handig die knopjes eraan zodat je vingers er aan kunnen haken. Vegan 🙂 en ruikt ook niet verkeerd. Reinigt goed, alleen ik snap niet echt waarom er staat 2/3 keer per week? Ik gebruik mijn andere gezichtsborstel elke dag om te reinigen. Dus dat is het enige mysterie voor mij, voor de rest love, love, love it!

Vitamasques | Crystal Glow Hydrogel Eye Mask | winkelwaarde €10,50 dit is een full size 

acs_0495

Ha! Hoe toevallig ook in deze beauty box een Vitamsques. Voor die donkere wallen onder je ogen. Helaas zijn die van mij niet altijd Chanel of Gucci, dus dit masker zullen we dan ook verstandig bewaren als ik hem ooit met spoed nodig heb. Ik ben tevreden met dit product.

Ecooking | Moisturizing Serum | winkelwaarde €53,30 voor 20 ml dit is 10 ml

acs_0496

Hoe is het toch mogelijk dat elke keer als ik iets koop, dat Goodiebox dat aanlevert in de volgende box? Eigenlijk moet dit een les voor me zijn om eerst de Goodiebox af te wachten voordat ik weer iets nieuws aanschaf. Ik had namelijk een nieuw serum nodig, die gekocht en BAM! Goodiebox levert mij een onwijs voedend (vegan!) serum. Ik ben bekend met dit merk en vind hun dan ook goed. Jammer dat het geen full size is, maar je kan niet alles hebben he.

Manna Kadar | Lippie Love Lip Scrub | winkelwaarde €22,00 dit is een full size

img_5739

Mijn eerste gedachten was: “oh kokosboter in een lipstick form oke’. Totdat ik het had uitgeprobeerd op mijn lippen en versteld stond van de structuur, van de geur en van de fijnheid van deze magische lipstick. Als je denkt dat het best prijzig is. Geloof mij het is elk cent waard!

acs_0493

Ik ben voldaan. Is eigenlijk het enige wat ik over deze box kwijt wil. Wat vind jij?

Goodiebox is een maandelijkse box met 5-7 (en soms zelfs meer) beauty producten voor €19,95 per maand. Bestel je eerste box hier met €5 korting! Let op! D.m.v. deze link krijg ik wel een gratis box cadeau! 

xx

Ant

 

3 comments on “Goodiebox: Energize.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s