Mijn week in foto’s 9.

Geen reacties

acs_0533

Mijn maandag begon eigenlijk echt als een maandag, haha. Mijn Discover weekly was helemaal niet leuk en er was een stroomstoring, waardoor ik gestrand was in Den Haag. Maar ik bleef logeren bij mijn ouders en vond het eigenlijk helemaal niet erg.

Dinsdag kon ik eindelijk dat goede nieuws (wat ik voor jullie een tijdje geheim hield) delen. Ik heb een auto! Woehoe! En wat heeft de Toyota-verkoper mij fijn en goed geholpen. Ben echt onwijs dankbaar voor alles.

Voor de rest ging mijn week in een soort van loop lijkt het net. Wakker worden, rijden naar werk, werken, rijden naar huis en slapen. Ik ben dus heel erg blij dat het eindelijk weekend is.

Niet alleen heb ik deze week veel gereden. Ook heb ik deze week veel vrienden en bekenden weer gezien en wat tijd met hun gespendeerd.

Zaterdag zijn Jim en ik naar Brielle gereden, om zijn ouders te bezoeken. Ik kreeg van Mick een cadeautje waar ik een beetje van ging cringen, maar ik ga hem echt gebruiken HAHAA. In de middag gingen we naar een tuincentrum, waar ik (weer) planten kocht en waar ik ook inspiratie uithaalde.

In de avond gingen we met wat vrienden naar een Jazz Cafe, toevallig wonen daar 2 andere vrienden van mij. Dus ook daar even langs geweest, katten geaaid en weer terug naar huis.

Zondag hadden Jim en ik, Mick even opgehaald om vervolgens heel de zondag heerlijk lui te zijn op de bank. En om eventjes bonje met de buren te maken, omdat ik mijn scooter daar niet mag plaatsen. Ik heb nog netjes uitgelegd dat hij anders omwaaid en ik niet weer schade wil. Kreeg een onwijs kut antwoord terug en dat het hun terrein is. Maar ja heb hem lekker laten staan, moeten ze maar niet in Rotterdam komen wonen, joe.

acs_0542

Dat allemaal achter de rug, ben ik wel klaar voor een nieuwe week, jij ook?

Dit zijn trouwens de planten die ik heb gekocht, nu nog alleen een naam voor verzinnen.

xx

Wat heb ik gelezen deze week: Ik had deze week helemaal geen tijd om iets te lezen. 😦

Wat ik heb gekeken deze week: Ik had ook hier helaas geen tijd voor. 😦

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s