Antje Test: Volcanic Ash Face Mask met Ash!

Geen reacties

blend

Ja, je leest het goed ik test deze keer een masker met mijn bestie, mijn sister from another mister, mijn zonnestraaltje, maar soms ook een pain in the ass, niemand minder dan Ashley!! Dus hoe leuk is het om een masker te testen met Volcanic Ash met Ash, oke ik hou al op. Is dit ‘zelfverwarmend vulkanisch as gezichtsmasker’ net zo heet als Ashley? Kom er snel achter en lees gauw verder!

acs_0440

Oke genoeg grapjes gemaakt, nu even serieus. Dit masker bestaat uit 2 zakjes van 6 gram. Dit masker is voor een normaal huidtype, met actieve mineralen uit vulkanisch as. Olie-absorberend & mild exfoliërend (een duur woord voor onzuiverheden verwijderen). Wat mij vooral opvalt is dat op de verpakking heel groot staat aangegeven om dit masker eerst te testen op je huid, voor allergieën. Geen tijd daarvoor dus Ashley en ik zullen dit wel voor jullie uittesten. Ik heb de verpakking nog eens goed bekeken en er staan best wel veel ‘waarschuwingen’ voor een masker, maakt me wel beetje nerveus. Maar qua ingrediënten kan ik niet echt iets bijzonders vinden, alhoewel ik makkelijk over iets heen kan kijken. Dus als je iets ziet let me know. Anyway Ashley en ik hebben het op ons gezicht gesmeerd dus let’s hope dat er niks ergs is.

Je weet waarschijnlijk de stappen van het aanbrengen van een masker al, maar hier dan maar nog een keer stap voor stap uitgelegd:

1. Reinig goed de huid en bij voorkeur een peeling gebruiken zodat je de dode huidcellen hebt verwijderd zodat de werkzame stoffen van het gezichtsmasker goed kunnen intrekken.

3. Maak een klein handdoekje nat met warm water en stoom je gezicht.

4. Breng het gezichtsmasker volgens de instructies op de verpakking aan en verdeel deze gelijkmatig over het gezicht waarbij je de mond en ogen vrijhoud. Vergeet ook niet je onderkin en hals mee te nemen.

5. Relax.

6. Was/verwijder het gezichtsmasker volgens de instructies op de verpakking.

7. Reinig na met een lotion. 

8. Breng hierna desgewenst een serum aan en de dag- of nachtcrème. Ik persoonlijk doe altijd 1. toner 2. serum 3. dagcrème 4.zonnebrandcrème(!) 

img_8358

Aldus de mening van Ashley:

Verpakking: Opent niet super makkelijk. Maar de verpakking heeft wel een leuk design. Ook bevat het veel inhoud, ik had zelfs nog een beetje over. 6. 

Geur: Het heeft een vreemde geur, ik kan het niet echt plaatsen maar het stinkt niet. 5. 

Textuur: Fijne structuur en makkelijk om aan te brengen. 7,5.

Werking: Het wordt gelijk lekker warm op de huid en ik voel mijn huid zweten. 7.

Voordelen: Het was makkelijk om er af te halen, maar het was fijner om met een washand te doen dan met je hand.

Nadelen: Je huid voelt erna een beetje stroef en plakkerig aan.

Hey, maar Ash raad je dit masker aan? Ja hoor!

Dan nu mijn mening:

Verpakking: Fucking kut, opent echt vervelend. Maar er zit wel lekker veel in, leuk voor een girls (of boys) night. 4.

Geur: ‘Be aware of the plastics’ – 4

Textuur: De textuur vind ik plakkerig en persoonlijk hou ik er niet van, maar het verdeeld wel goed over je gezicht. Precies genoeg voor 1 groot hoofd zo groot als die van mij. 7.

Werking: Toen ik dit masker aanbracht, schrok ik eventjes van hoe die brand en mijn eerste gedachten was ‘omg die waarschuwingen!’, maar ik vond het best wel een lekker soort van branding. Ik voel namelijk echt dat mijn poriën opengaan. Ook voel ik mijn huid echt zweten, er zitten zelfs druppels op mijn neus. 7.

Voordelen: Je voelt dit masker echt zijn werking doen, tijdens het afhalen ging het best wel smooth (vooral met een washandje).

Nadelen: Mijn huid voelde sticky erna en mijn neus kriebelde heel erg tijdens dit masker (door het zweet denk ik).

Waar te koop en hoe duur? Ik heb dit masker gehaald bij de Action voor maar €0,69!

Hey, maar Ant raad je dit masker aan? Ja why not, het is een fijn masker die je leuk kan gebruiken met je vrienden. Het is niet duur en je voelt het echt werken. Hou alleen in mind de 1000 waarschuwingen op de verpakking! Lol.

acs_0443

Oh let op; ik test dit op mijn huid, op jouw huid kan het altijd anders reageren. Test daarom altijd eerst op je elleboogplooi of je er geen allergische reactie van krijgt. Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. 

Wat vond je van deze blogpost met mijn bestie? Wil je vaker gasten op mijn blog? Laat het mij weten in de reacties. Oh en laat ook vooral weten in de reacties wat je van dit masker vindt. Of niet, zelf weten.

xx

cropped-Antje-1-1.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s