Antje Test: Snail Star Facial Sheet Mask!

Geen reacties

Ieuw, je leest het inderdaad goed. Een gezichtsmasker met slakken gel-extract. Not only not vegan, maar ook nog eens een beetje vies vind ik. Maar is het daadwerkelijk zo vies als ik denk? Of is het best wel een effectief masker wat juist een goede herstellende en hydraterende werking heeft? Ik neem een sprong in het diepe en test het voor je uit.

acs_0447

Oke, eerlijk is eerlijk misschien kon ik dit masker het beste bewaren voor Halloween. Want stiekem vind ik dit toch een beetje naar. Toch vind ik dat ik mezelf niet zo moet aanstellen en dit masker maar gelijk ga proberen, so here we go.

acs_0446

Dit is de lijst met de ingrediënten:

acs_0450

Oh let op; ik test dit op mijn eigen huid, op jouw huid kan het altijd anders reageren. Test daarom altijd eerst op je elleboogplooi of je er geen allergische reactie van krijgt. Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. 

acs_0449

Je weet waarschijnlijk de stappen van het aanbrengen van een masker al, maar hier dan maar nog een keer stap voor stap uitgelegd:

(Wat ik ook altijd doe bij dit soort maskers, is voordat ik ze aanbreng er eventjes heel goed in knijpen. Zodat het serum wat er in zit goed wordt verdeeld!) 

1. Reinig de huid goed en bij voorkeur een peeling gebruiken zodat je de dode huidcellen hebt verwijderd zodat de werkzame stoffen van het gezichtsmasker goed kunnen intrekken.

2. Maak een klein handdoekje nat met warm water en stoom je gezicht ermee.

3.. Breng het gezichtsmasker aan volgens de instructies op de verpakking. Dit masker moet je aanbrengen op een droge huid, waarbij de uitsparingen over je ogen, neus en mond vallen.

4. Relax, voor 15-20 min. 

5. Was/verwijder het gezichtsmasker volgens de instructies op de verpakking. Bij dit masker moet je het resterende serum in de huid in masseren. 

6. Bij dit masker wordt vermeld dat je het met alleen warm water moet reinigen. 

7. Breng hierna desgewenst een serum aan en de dag- of nachtcrème. Ik persoonlijk doe altijd 1. toner 2. serum 3. dagcrème 4. zonnebrandcrème(!) of als je gaat slapen nachtcrème. 

En was het nou echt zo vies? Denk je nu waarschijnlijk, of niet. Maar in ieder geval hier mijn mening:

Verpakking: De grafische vormgever die voor de style van de verpakking heeft gezorgd, had waarschijnlijk een hele zware stagedag achter de rug gehad. 2.

Geur: Het ruikt wel lekker, soort van geparfumeerd.

Textuur: Eigenlijk helemaal niks vies aan, het voelt zelf heerlijk aan op de huid. 8. 

Werking: Bij het aanbrengen van dit masker cringde ik voor een halve seconde, maar het verkoelde gelijk mijn huid. Na een tijdje begon het een beetje te trekken, dus toen vond ik het een mooi moment om het er af te halen. En wow! Mijn huid voelt echt gehydrateerd aan, het ziet er onwijs smooth uit en heeft zelfs een bepaalde glans. 9!

Voordelen: Het is een goed werkend masker, zeker voor dat geld.

Nadelen: Niet vegan.

Waar te koop en hoe duur? Bij de Action voor maar € 0,59

Hey, maar Ant raad je dit masker aan? Eerlijk is eerlijk dit masker is goed. misschien is de slaken gel extract niet zo aangenaam, maar dit masker is het zeker wel!

Wat vind jij ervan?

acs_0448

xx

Antje Slak La Angel

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s