Antje Test: Anti-Pollution Peel-off Face Mask Powder!

Geen reacties

acs_0550

Het Anti-pollution peel-off face mask powder van Beauty Made Easy, heb ik in de Styletone box van juli 2018 binnen gekregen. Damn, dat is inderdaad 2 jaar geleden en nu pas test ik het uit. Weet je hoe dat komt? Omdat het een DIY masker is en gewoon moeilijk toe te passen is in je dagelijkse drukke routine, of ik ben gewoon lui. Toch heb ik hem geprobeerd en dit is mijn verhaal:

(Lol sorry, ik kon het echt niet laten, maar lees snel verder voor een review vol met geknoei.)

acs_0551

Omdat we door de dag heen te maken krijgen met luchtvervuiling, wordt onze huid hierdoor snel oud. Dit heeft een negatief effect op onze vochtgehalte en daarom krijgen wij bijvoorbeeld irritaties en een droge huid. Dit masker moet de vervuilende stoffen tegengaan, zorgen voor een diep reinigend effect en je huid voorzien van een smooth gehalte. Ik ben benieuwd en ga snel aan de slag. Dit zijn de ingrediënten:

img_6136

Ik dacht echt eerst dat dit gewoon een zakje met houtskool was. Maar het zit boordevol natuurlijke ingrediënten. Ook heeft dit masker een hele gebruiksaanwijzing vandaar dat het een beetje een ander review is dan normaal.

acs_0549

Wat je nodig hebt voor dit DIY peel-off masker:

  • een kom om het masker te mengen
  • 30 ml water op kamertemperatuur
  • een spatel
  • een handdoek, want geloof me je gaat knoeien!

img_6139

Hoe te gebruiken:

  1. meng de poeder met een spatel met 30 ml water in een kom (en doe dit snel, het droogt namelijk snel op, kijk ook uit dat je niet teveel water gebruikt!)
  2. dit moet je snel doen, totdat het een zachte textuur krijgt
  3. breng het aan op je gewassen gezicht, probeer je wenkbrauwen en je ogen te vermijden, want auw
  4. laat het masker voor 15 minuten zitten
  5. trek het masker na de 15 minuten er af, de rest kun je met een washandje afwassen

img_6141

Dan nu mijn mening:

Verpakking: Ik vind de verpakking simpel, maar best schattig en het opent makkelijk, een 6. 

Geur: Ik ging een beetje bad op de geur van houtskool, een 4.

Textuur: Na het mengen voelt de textuur dik aan (als je er natuurlijk niet te veel water bij doet), voelt onwijs verkoelend op mijn gezicht. Ik ga er best wel goed op, een 8. 

Werking: Deze DIY maskers zijn eigenlijk niks voor mij, haha. Ik heb echt een troep gemaakt, overal liggen druppels die van mijn gezicht zijn gevallen, haha. Na een tijdje begint dit masker een beetje naar beneden te druppelen, bij de plekken waar ik het te veel heb opgesmeerd. Door het ‘lekken’ kriebelt het een beetje. Het komt zelfs na een tijdje vanzelf eraf. Het voelt wel echt heerlijk verkoelend. Na de 15 minuten gaat het er heel makkelijk vanaf, de kleine stukjes haal ik tijdens het douchen er af. Na het afhalen voelt mijn huid echt onwijs goed aan! Echt wauw! Een dikke 8! Wat vind jij? Hieronder de voor en na foto’s:

Voordelen: Dit masker doet echt wat het belooft en zorgt er echt voor dat je huid gevoed wordt.

Nadelen: Je moet er echt de tijd voor nemen en niet alles snel proberen te doen. Of het ligt aan mij, maar het is een beetje een zooitje na dit masker.

Raad ik dit masker aan? Ja, toch wel! Het resultaat erna is echt te nice!

Waar te koop en hoe duur? Dit masker kun je kopen bij de Douglas voor € 2,69

Heb ik jou een beetje benieuwd gemaakt naar dit masker? Of heb je hier geen geduld voor? Laat het mij vooral weten!

Oh let op; ik test dit op mijn huid, op jouw huid kan het altijd anders reageren. Test daarom altijd eerst op je elleboogplooi of je er geen allergische reactie van krijgt. Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. 

xxxx

Antje DIY La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s