Mijn week in foto’s 10.

Geen reacties

Processed with VSCO with m5 preset Processed with stamp

Vergeleken met de maandag vorige week, was deze maandag geweldig. Ygor was blij met het cadeautje wat ik voor hem heb gebracht, de ‘kattenlolly’. Mijn oma en oom zijn weer in Nederland op bezoek. Ik ben lekker verwend door mijn oma met maskers en deze vintage jas die vroeger van haar is geweest.

 

Mijn moeder heeft mij verwend met maskers en verzorgingsproducten uit Duitsland en ik heb een nieuwe plant gekocht (oeps, I did it again). Ik heb zoveel maskers, dat binnenkort echt veel reviews online komen.

Dinsdag had ik eigenlijk helemaal geen zin om te werken, maar heb de dag toch redelijk overleefd. Aangekomen thuis na werk, vond ik deze 2 stoelen voor de deur. Ik heb ze schoongemaakt en een mooi plekje in mijn huis gegeven.

Vrijdag was ik weer herenigd met de liefde van mijn leven en hij heeft voor mij een klein tekening gemaakt, hoe cute? Haha.

acs_0569

Zaterdag ben ik met Mowena naar Alkmaar gereden om samen een tattoo te zetten. Dit zijn die van mij geworden:

In de avond gingen we met vrienden naar museumnacht 010 en het was weer een heerlijk avondje vol met plezier geworden.

Zondag hebben we lekker met z’n allen uitgebrakt.

acs_0574

Mijn week was onwijs snel voorbijgevlogen en ik heb eigenlijk niet heel veel gedaan, behalve hard gewerkt en wat geld uitgegeven, haha. Ook ben ik echt onwijs moe, hebben jullie dat ook? Ik kan in ieder geval niet wachten tot de lente eindelijk begint. Pff.

Wat heb ik gelezen deze week: Snel eventjes een tijdschrift doorgelezen, maar voor de rest niks. Moet echt weer oppakken in het boek ‘Brisingr’.

Wat heb ik gekeken deze week: WIE IS DE MOL? Wie denk jij dat het is? Ik denk Nathan, maar de makers laten mij toch geloven dat het Mil is.

xx

Antje

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s